Merhaba 1 gün önce bilgisayarımı combofix yükledim tarattım ve silmek istiyorum ama uninstall yok her şeyi denedim ama bulamadım lütfen yardım edin. :(
hapymy707
kullanıcısına yanıt
bildiğim kadarıyla combofix çalıştırdığın zaman çalışıyor klasör seçeneklerinden kapatınca gizli dosyaları kapat diye gene kapanıyor..
işi bittikten sonra kendini kaldırır. silmene gerek yok.
bilgisayarın başlat düğmesine gelin xp de çalıştırı bulun. vin7- Vista da falan başlatın arama butonu da oluyor oraya combofix /uninstall yazıp enterlayın kaldırma başlar ordan ileri evet falan muhabbeti ile sonunda kaldırmış olursunuz. yalnız combifix ile /uninstall arasında boşluk burakmayı unutmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: gokhandga
bilgisayarın başlat düğmesine gelin xp de çalıştırı bulun. vin7- Vista da falan başlatın arama butonu da oluyor oraya combofix /uninstall yazıp enterlayın kaldırma başlar ordan ileri evet falan muhabbeti ile sonunda kaldırmış olursunuz. yalnız combifix ile /uninstall arasında boşluk burakmayı unutmayın.
tşk panpa 2 yıl oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme