Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fatih_t

Arkadaşlar oyunun campign modu sardı vallahi. Şu an rus campignini oynuyorum. Bence tatmin edici. Aradaki videolar muthiş.

Ayrıcı resimdeki kızın "comrade" diyişini yirim ben.

Yerim ben onu

• Ben de rus campain oynuyorum sardı gerçekten de grafikleri de kötü gelmedi bana daha önce seri ile tanışmamış biri olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 1 Kasım 2008; 21:49:13 >
  • ya bende her campaingde biraz bölüm geçince (rusda 5 , japonda 4) bölüm sonundaki videodan sonra oyundan atıp windows ekranına döndürüyor
    .acaba sorun nerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ejder52200

ya bende her campaingde biraz bölüm geçince (rusda 5 , japonda 4) bölüm sonundaki videodan sonra oyundan atıp windows ekranına döndürüyor
    .acaba sorun nerde?

O sorun için bir yama çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 2 Kasım 2008; 0:16:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QX9650

ss ler bu oyunun paint te yapıldığını gösteriyor.

saygılar

son derece gerizekalıca bir yorum.forum böyle yorumlar yüzünden kalitesini yitiriyor.
    Bu resmi paintte yap bakalım .görelim ?

• quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

yeni update i kuran varmı arkadaslar. sabah kurdum oyuna giremiyorum hala. çözüm bulamadım...

bende aynı sorundan yanığım
  • Bu oyunun nesini beğenmediniz anlayamadım.
    Hele ki grafik için eleştiriler tuhaf olmuş.
    Ne yani oyundaki grafikler Crysis gibi mi olacaktı. :)
    Açıkçası bi strateji için hele ki Red Alert gibi bir efsane için yeterli derece grafikler.
    İsteseler daha iyi yapamaz mıyıdlar ? Yaparlardı tabii ki.
    Aam bu sefer grafiklere boğulmuş sahte oyun olurdu kanımca.
    Zaten grafiklerin böyle olmasının bir diğer avantajı düşük sistemlerde de oynanabilecek olması. :)

Oyun süper bence. Zevkle oynuyorum. :o Hiç kusur göremedim şuana kadar. Oyun arasındaki ve oyun içi videolarda herzaman ki gibi süper olmuş.. :)

+

Hangi bölüm idi unuttum şimdi. Bu general miydi o, komutan mı tehtit olarak görüldüğü için yoket dediği bölümü geçtim ama tam istatisklere gelecek windowsa attı. :S
    Bende patchleri kurdum bu seferde seriai gir diye tutturdu ayar etti. :D

Zira buraya baktım benzer sorunlar var.
    Yok mu çözümü biraderler şu olayın.
    Kaldık oyunun dışında yaf. :D

• red alerttan sonra c&c serisini pek oynamaya devam etmeyen biri olarak oyunu beğendim,
    çok boş yorumlar okudum bu arada, ilginç.
    grafikler güzel, low da olsa medium da olsa akıcı oynuyorum, bir sorun olmuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: detays

Bu oyunun nesini beğenmediniz anlayamadım.
    Hele ki grafik için eleştiriler tuhaf olmuş.
    Ne yani oyundaki grafikler Crysis gibi mi olacaktı. :)
    Açıkçası bi strateji için hele ki Red Alert gibi bir efsane için yeterli derece grafikler.
    İsteseler daha iyi yapamaz mıyıdlar ? Yaparlardı tabii ki.
    Aam bu sefer grafiklere boğulmuş sahte oyun olurdu kanımca.
    Zaten grafiklerin böyle olmasının bir diğer avantajı düşük sistemlerde de oynanabilecek olması. :)

Oyun süper bence. Zevkle oynuyorum. :o Hiç kusur göremedim şuana kadar. Oyun arasındaki ve oyun içi videolarda herzaman ki gibi süper olmuş.. :)

+

Hangi bölüm idi unuttum şimdi. Bu general miydi o, komutan mı tehtit olarak görüldüğü için yoket dediği bölümü geçtim ama tam istatisklere gelecek windowsa attı. :S
    Bende patchleri kurdum bu seferde seriai gir diye tutturdu ayar etti. :D

Zira buraya baktım benzer sorunlar var.
    Yok mu çözümü biraderler şu olayın.
    Kaldık oyunun dışında yaf. :D

uninstall / install yap ve patch kurma.bir daha sorun yaşamazsın.

• Grafiklerin kötülüğünü anlayamamış bazı arkadaşlar. Kendi adıma söyleyeyim benim grafikleri kötü bulmamdaki etken fazla renklilik ve sallama birimler. Koca bir bina yapıyorsunuz sarı, kırmızı, mavi, yeşil ışıl ışıl renkler... Gerçekte olur mu olmaz mı olur tabi ama askeri binaların, araçların bu denli renkli olması alışıldık bir durum değil. Beğenenlere de sözüm yok, başta da dediğim gibi beğeni görecelidir.

Hayvani bir teknolojiniz var ama mühendisleriniz denizde plastik botla gidiyor. Niye? Bence şirin gözükmesi için. Şirin de gözüküyor ama gereksiz.

Sim bazlı bir oyun olsaydı bu kadar renklilik güzel olabilirdi ama savaş stratejisi ve heryer ışıl ışıl.

• Hocam ne gerçeğinden bahsediyorsun.
    Sanki gerçekten Iron Curtain falanlar var. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ejder52200

ya bende her campaingde biraz bölüm geçince (rusda 5 , japonda 4) bölüm sonundaki videodan sonra oyundan atıp windows ekranına döndürüyor
    .acaba sorun nerde?

Aynı sıkıntı bende de var dediğin gibi oyundan çıkıo driver,direct x güncelledim yinede olmadı.Update yaptığımdada oyuna girilmiyor. Yeni key istiyor... Oyunu ve dosyalarını silip,uptade yapmadan kurmama rağmen oyun atma problemini yok edemedim:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pepecura -- 2 Kasım 2008; 2:53:41 >
  • Bence oyun süper olmuş.Grafikler de tatmin edici.
  • 1.02 ilaci yok orj olmayanlar kurmasın. ayrıca oyundan atma ile iligli degil yama. orjinal olanlarda atmıyor. cıkan yama menudeki yavaslıgı gideriyor. ayrıca windows ayarından menu icinde gezerken ortaya cıkan yavaslıgı ve sürekli patch update i var uyarı olayını kapayabiliyorsunuz...
  • 7 Kasımda orjinali geliyormuş.Kesinlikle alacağım bir tane. Patchleri sorunsuz yüklerim,crack bulma derdinden kurtulurum en önemlisi elimim altında bir RA3 olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Oyun çıktı mı?Yoksa nete mi düştü?

Vallahi xFire oyunu gördüğüne göre resmi olarak Amerikada çıkmıştır. 7 kasımda Türkyede stoklara girecekmiş.

Bu arada bana destek olacak ablamız da geldi.

Oyun beklediğim gibi oldu açıkcası. Müzikler , videolar oynanış tarzı yeni araçlar ekipmanlar taktikler derken hiçbir eksiği yok oyunun benim gözümde. 1440x900'de bütün ayarlar en yüksekte oynuyorum gayet akıcı ne diyelim devam edeyim ben bari.

• 1.03 yaması çıkmış
  • Oyunu biraz olsun oynama fırsatı bulabildim. Bana göre bu oyunun artıları ve eksileri şu şekilde:

Artılar

*Oyunun müzikleri: Daha hiç bir oyunun müzikleri bu kadar gaz olmamıştı (en azından benim oynadıklarım arasında).
    *Ara videolar: Ara videolarda oynayan oyuncuların tamamı oldukça ünlü.
    *Su: Her ne kadar oyunun grafikleri genel olarak kötü de olsa hiç birimiz böyle su grafiği görmedik. Oyunun bir çoğunun suyun içinde geçiyor olması da "su" artısına ek olarak söylenebilir.
    *Co-op modu: Keşke oynayabilseydim diyorum. Oldukça keyifli olacağı besbelli.

Eksiler

*Grafikler: Tiberium Wars'un grafikleri bundan kat kat iyiydi bence.
    *Ünite sesleri: Ünitelerin sesleri gerçekten çok kötü geldi bana. Ama asıl şoku Kirov Airship üretince yaşadım. Tesla Trooper'ın, Kirov Airship'in ve daha çok sayıda birimin oyuncuyu gaza getiren sesleri gitmiş.

• nesi kötü oyunun arkadaşlar birazdan almaya gidicem içime kurt düşürdünüz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: fastrains

nesi kötü oyunun arkadaşlar birazdan almaya gidicem içime kurt düşürdünüz :D

Aslında çok kötü denemez ama eskisine göre kıyaslayınca eksileri çok
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.