< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 5 Nisan 2025; 2:16:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (65. sayfa)

-
-
Başınıza gelen olay için geçmiş olsun. Kartımın ekstresi henüz çıkmadığı için ne kadar iade ettiklerini tam bilmiyorum ama Comnet uygulamasında iade olarak görülen faturalardaki tutar benim ödeme yaptığım tutardan daha düşüktü. Sanırım hepimiz paramızı eksik alacağız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu firma dolandırıcının önde gideni çıktı. İşin kötü tarafı bunu yasalar önünde açıkça yapıyorlar ve utanmadan devam ediyorlar.
Devletin denetim yapması ve mağdurların yanında olması gereken kurumları bu işleri bildiği halde siyasi dostluklar nedeniyle görmezden geliyor ve gerekeni yapmıyor.
Düzen dolandırıcılık üzerine kurulmuş iade faturasında almadığımız hizmetin KDV ve ÖTV’si kesilerek yapılıyor yetmiyor dolandırıcı firma commet kullanmadığımız günleri ve uzatmaları ödediğimiz paradan kesip kuş gibi bir para yatırıyor.
Ülkeyi hukuksuzluk ve adaletsizlik dünyasına çevirenler umarım bir gün o adalete muhtaç duruma gelirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 8 Nisan 2025; 14:9:50 >
Tüketici mahkemesine yaptıkları savunmada 250 günün üzerinde kalan gün sayım olmasına rağmen 6 aylık abone ve 6 aylık ödeme yapmışım gibi savunma yaparak mahkemeyi yanıltmışlar.
Mahkeme de hiç kullanmadığım günlerin iadesini iptal edip 6 aylık kullanımdan gün sayısı düşülerek Ağustos- Aralık ayında kullanım sağlamış kabul edip sadece 2 aylık hesaplama yaparak iade edilmesini karara bağlamış.
Hiçbir resmi ıslak imzalı belge THH'ye sunmadan adalet sistemi bu şekilde kolayca yanıltılabiliyor demek ki.
Sonuna kadar mücadeleye devam.
Mahkemeye yanıltıcı, sahte bilgi vererek dava sonucunu etkilemenin bedelini ayrıca ödemeleri için emniyete şikayet dilekçesi vermeye gideceğim karar tebliğ olur olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 8 Nisan 2025; 17:7:55 > -
Bu duyuruyu yapan "iade sürecimiz devam ediyor" diyen firma, mahkemeye savunma yaparken hizmetin durdurulmasının suçunu Türk Telekom'a atıp "Comnet'ten herhangi bir hak talep edilemez" diyor iadeleri yapmamak için.
Harcama itirazı tek çözüm gibi görünüyor iadeleri alabilmek için. Yargı sürecinde iade yapmamak için her yolu deniyorlar.
-
Benim aylardır tüketici hakem heyeti sonucum çıkmadı teb itiraza yarısından daha azını iade etmiş. Enparadan uzatma için yaptığım tutar itirazı kabul edilmedi
Resmen comnet tarafından dolandırıldık ve kurumlar adalet buna göz yumdu. İşin ilginç tarafı bu şirketin halen çalışmaya devam etmesidir. Paralar ise yurtdışına çoktan kaçırmışlardır tabii ki para, üzerlerine birşey gözükmez içini boşaltmışlardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 8 Nisan 2025; 18:25:37 >
Aslında modem Türk Telekom'un malı, Türk Telekom da devlete bağlı sayılır, cihazlar Türkiye devletine ait, yani cihazlar zaten bizim :D
-
Merhaba arkadaşlar. Yapı Kredi bankası Worldcard üzerinden 28.12.2024 tarihinde harcama itirazına başvurmuştum. Yaklaşık 1.5 aylık alacağım vardı. Bugün itibariyle iadem geldi. Darısı başınıza...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X