Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.290
Cevap
120
Favori
113.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim 1 hafta arayla satın aldığım 2 ayrı 6 şar aylık uzatmalarımı, satın alındıkları tarihten itibaren başlatıp 11 aralık 2024 tarihine kadar çifter çifter saydırmışlar.

1 yıllık ilk alım tarihi 26/01/2024 ( ING banka kartım ile ödemesini yapmıştım
    İtiraz süresi harcama tarihinden en çok 120 güne kadarmış, itiraz bile edemedim.

Abonelik başlangıcı 30/01/2024

Harcamayı yaptığım kart kredi kartı değildi banka kartıydı, ziraatten arayan bayan firma size bu kadar iade hesaplamış biz de sizin hesabınıza yollayacağız dedi, ben de hayır onlar uzatma alımlarımdı onlar dolandırıcı kabul etmiyorum desem de bir şey değişmedi, neden ekran görüntüsünü yollamadınız, neden diğer ilk alımınız için ing bankasına itiraz etmediniz deyip beni suçlu buldu, şimdi ziraat bankasını, thhye başvurduğum için E-devletten bankalar Birliği hakem heyetine de şikayet edemiyorum.

2 ayrı uzatma için toplamda 1314x2=2628 TL ödedim, eksiksiz iadesini istedim.

2 ayrı harcamayı tek itiraz içinde yaptığım için bu 2 uzatma ödemelerimi 12-19 ağustos tarihinlerinden itibaren başlatıp 11 aralık 2024 tarihine kadar kullanmışım gibi çifter çifter saydırmışlar bankaya da geri kalan iadesi 913 TL diye bildirmişler.

Thh beni haklı buldu, icraya gitsem şirketin üzerine sadece 5 adet araç varmış, TL hesaplarında para yokmuş, dolar hesaplarında para varmış, dolar hesabına alacağımız iade tutarı, TL cinsinden olmadığından icra koyulamuyormuş, şirkete kayıtlı taşınmaz mülk yok, ofis binaları kiralıkmış.

Pazartesi olsun resmi tatil bitsin önce ziraat bankası şubeme gidip thh kararıyla birlikte eksik iadenin kalanı için tekrar harcama itirazı başvurusu yapmaya çalışacağım.

Mobil uygulamadan daha önce bu harcamalara itiraz etmişsiniz ve sonuçlanmış, bir daha harcama itirazı yapamazsınız uyarısı çıktı.

Sonra da icra müdürlüğüne gidip masrafını verip ilamlı icraya vermek lazım.

Ancak sadece araçların satışı olursa iademi faizi ile birlikte alabilirim ve bu iş bence çok uzun sürer. Ama bunlar, bunu fazlasıyla hakediyorlar.

İçerde 462 günüm vardı, hediye günleri çıkınca 415 günüm kalıyor, 50 günü ilk yıldan kalan günler 12-19 ağustos tarihinlerinde 2 defa 6 şar aylık uzatma satın alımlarındandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 5 Nisan 2025; 2:16:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rockerman21 R kullanıcısına yanıt
    Başınıza gelen olay için geçmiş olsun. Kartımın ekstresi henüz çıkmadığı için ne kadar iade ettiklerini tam bilmiyorum ama Comnet uygulamasında iade olarak görülen faturalardaki tutar benim ödeme yaptığım tutardan daha düşüktü. Sanırım hepimiz paramızı eksik alacağız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 21 Aralik tan beri tam yüz gün sonra 29 Mart ta olumlu sunuc sms i geldi. 30 gün verdikleri hariç 25 lira eksikle 1205 lira iademi karti kapattığım için arayarak bir hafta sonra bugün hesaba aktardilar. Enf sayilmazsa hemen hemen tam tutarı iade almış oldum. Harcama itirazı yapan arkadaşlar 3- 3.5 ay bekleme süresini dikkate alsınlar teb de süreç böyle işledi. Modem de bana kalmış oldu :)
    COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rockerman21 R kullanıcısına yanıt
    Bu firma dolandırıcının önde gideni çıktı. İşin kötü tarafı bunu yasalar önünde açıkça yapıyorlar ve utanmadan devam ediyorlar.

Devletin denetim yapması ve mağdurların yanında olması gereken kurumları bu işleri bildiği halde siyasi dostluklar nedeniyle görmezden geliyor ve gerekeni yapmıyor.

Düzen dolandırıcılık üzerine kurulmuş iade faturasında almadığımız hizmetin KDV ve ÖTV’si kesilerek yapılıyor yetmiyor dolandırıcı firma commet kullanmadığımız günleri ve uzatmaları ödediğimiz paradan kesip kuş gibi bir para yatırıyor.

Ülkeyi hukuksuzluk ve adaletsizlik dünyasına çevirenler umarım bir gün o adalete muhtaç duruma gelirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 8 Nisan 2025; 14:9:50 >
  • laumexs kullanıcısına yanıt

Tüketici mahkemesine yaptıkları savunmada 250 günün üzerinde kalan gün sayım olmasına rağmen 6 aylık abone ve 6 aylık ödeme yapmışım gibi savunma yaparak mahkemeyi yanıltmışlar.

Mahkeme de hiç kullanmadığım günlerin iadesini iptal edip 6 aylık kullanımdan gün sayısı düşülerek Ağustos- Aralık ayında kullanım sağlamış kabul edip sadece 2 aylık hesaplama yaparak iade edilmesini karara bağlamış.

Hiçbir resmi ıslak imzalı belge THH'ye sunmadan adalet sistemi bu şekilde kolayca yanıltılabiliyor demek ki.

Sonuna kadar mücadeleye devam.

Mahkemeye yanıltıcı, sahte bilgi vererek dava sonucunu etkilemenin bedelini ayrıca ödemeleri için emniyete şikayet dilekçesi vermeye gideceğim karar tebliğ olur olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 8 Nisan 2025; 17:7:55 >
  • COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ

Bu duyuruyu yapan "iade sürecimiz devam ediyor" diyen firma, mahkemeye savunma yaparken hizmetin durdurulmasının suçunu Türk Telekom'a atıp "Comnet'ten herhangi bir hak talep edilemez" diyor iadeleri yapmamak için.

Harcama itirazı tek çözüm gibi görünüyor iadeleri alabilmek için. Yargı sürecinde iade yapmamak için her yolu deniyorlar.

• RElS kullanıcısına yanıt
    Benim aylardır tüketici hakem heyeti sonucum çıkmadı teb itiraza yarısından daha azını iade etmiş. Enparadan uzatma için yaptığım tutar itirazı kabul edilmedi

Resmen comnet tarafından dolandırıldık ve kurumlar adalet buna göz yumdu. İşin ilginç tarafı bu şirketin halen çalışmaya devam etmesidir. Paralar ise yurtdışına çoktan kaçırmışlardır tabii ki para, üzerlerine birşey gözükmez içini boşaltmışlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 8 Nisan 2025; 18:25:37 >
  • meymenetli.bıçkın kullanıcısına yanıt

Aslında modem Türk Telekom'un malı, Türk Telekom da devlete bağlı sayılır, cihazlar Türkiye devletine ait, yani cihazlar zaten bizim :D

• Merhaba arkadaşlar. Yapı Kredi bankası Worldcard üzerinden 28.12.2024 tarihinde harcama itirazına başvurmuştum. Yaklaşık 1.5 aylık alacağım vardı. Bugün itibariyle iadem geldi. Darısı başınıza...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.