Arkadaşlar Comnetten çıkış yapmaya çalışıyorum ancak başka İSS başvurumda hata oluşmuş. " ''210011422 - Sistemsel Hata: hata kodu 1422'' Telekom sistemlerinde hata alındığı konuyla ilgili Yerel Operatör'e hataya dair kayıt açıldığı çözümlenmesinin beklendiği notları görülmektedir." Bu hata nedir, nasıl çözebilirim? 4 gündür internetsiz kaldık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet'ten Çıkamıyorum
-
-
Comnet kaydınızı silmediği yada silmesine rağmen kayıt hala işlenmediğ için sorun yaşıyorsunuzdur, comnet'in elle müdahalesi gerekiyor onu da ne zaman yaparlar bilinmez.
Çünkü eski operatörden düşmeden yeni operatöre geçiş hiçbir şekilde ilerlemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 15 Aralık 2024; 11:33:18 > -
Üstad telekomdan kaynaklı dedi gıbır da tam emin olamadım.
Comnete kaldıysa allah yardım etsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NetGSM e başvur istersen 1 saat içinde geçişimi tamamlamışlardı benim. Halen portunuz aktifse tabiki. Comnet müşteri panelinde hizmetiniz halen aktif görünüyorsa hizmet numaranız ile taşıma yapabilirsiniz.
-
Hocal ilk türknete başvurdum, aradılar sizin sanal telefon numarası var, o olmadan geçiş mümkün değil dediler.
Gıbıra başvurdum gıbırda da bu hata çıktı, ne yapacağım onu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde 2 şekilde bağlantı yapılıyor 1 yalın hat üzerinden 2 hatta alınan telefon hizmeti üzerinden. Ama sanal numara VOIP vs ile ilgili hiç bilgim yok benimde.
- Telefon hizmetini iptal ettirip geçiş yaparsınız sorununuz çözümlenmezse.
- Turknet'e comnet ücretsiz kurulum kampanyası ile taşıma yerine yeni hat tesisi başvurusu yapabilirsiniz daha hızlı çözümlenir bu şekilde. Daha sonra comnet hattınızı iptal ettirip sanal numaranızı yeni hattınıza taşıma yaparsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 15 Aralık 2024; 14:41:54 > -
Hocam telefon no yok hiçbir yerde. E-devlette de comnet online işlemlerde de numara görünmüyor.
Adreste altyapı yok diyor şu an, yeni hat da sıkıntı.
Nasıl bir işe düştük. 270 gün kaldı o dert değil de şu an internet bağlatamamak dert.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X