|
Comnet TOD Tv Sorunu
-
-
Comnet veri merkezi olarak göründüğü için TOD tarafından engelleniyor. Ucuz etin yahnisi. -
maç günleri açılıyordu kanallar açılmıyor ama ana sayfada haftanın maçları kısmından izleniyordu
-
hım öyle ise iyi zaten sadece F1 ve Arsenal / bazı premier lig maçlarını izliyorum -
DNS değiştirmeyi denedin mi -
iptv de sorunlu mu comnet de ? -
Cgnat ın beraberinden getirdiği en büyük sorunlardan biri. IP yasaklı hale gelince diğer herkesi etkiliyor. Digitürk / Beinsport un parası ödenen hizmete erişimi engelleme hakkı var mı yok mu bunun netliğe kavuşması lazım aslında. TODTV müşteri hizmetlerine başvurun alacağınız cevaba göre tüketici mahkemesine veya ticaret bakanlığına yaşadığınız maduriyet ile ilgili bir şikayet oluşturabilirsiniz.
Comnette kullanılan IP ler (ISP) Fixed Line ISP olarak Türkiye lokasyonunda kayıtlı. Engelleme yapmaları için bir sebep yok ortada.
Ipv6 ya geçiş yapılabilse böyle sorunlar yaşanmazdı. BTK nın süreci hızlandıracak adımlar atması gerekiyor bence. 2010 dan beri IPv6 a ya geçiş bir türlü yapılamadı.
-
Çözüm bulabildiniz mi acaba? -
tod tv yi bilemem de, bien sports kanalları da problemleydi, düzelmiş. şuan biens çalışıyor. lig kanalları iznelebiliyor app üzerinden.
-
Her ikisinde de sorun yaşıyorum sanırım yurt içi sunuculara entegre etmeleri lazım. Teşekkürler hocam yine de.
-
Bende sorun yaşıyorum bein connect ile izlemeye çalışınca "Bu içerik, içerik haklarından ötürü bulunduğunuz bölgede izlenememektedir. VPN uygulaması kullanıyorsanız uygulamayı devre dışı bırakarak tekrar deneyiniz.'' bu hatayı alıyorum. Çözüm yok mu?
-
tamamen alınan ip adresiyle ilgili bir durum, bien connect aynı şekilde bende de hata veriyordu, şuan bir bakayım dedim, baktım düzelmiş. önceden girilmiyordu yazdığınız hatayı veriyordu.
-
Comnet kullanıyorum Tod üzerinden geçen gün Galatasaray maçını sorunsuz izledim Bugün de beinconnect aldım Şuan ise ne beinconnect ne de tod üzerinden beinsport 1-2-3-4 açılmıyor Diğer bein'ler de sorun yok Bakalım maç günü açılacak mı yayın Mobil veride sorun yok fakat comnet'ten denediğimizde inatla vpn kullandığınızı sanıyor beinconnect ve tod
Güncelleme: Modeme reset attım Komple siteler(tod+beinconnect) gitti Ne uygulamada ne siteler açılıyor artık Benim ip yada ip bloğu komple bein tarafından engellendi sanırım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 25 Ekim 2024; 6:31:54 > -
Şöyle. Canlı TV den Spor kanallarından Bein Sports 1 açmayı deneyince o hatayı veriyor.
Fakat ana sayfa da maç kutusunda tıklayınca açıyor.
comnet fiber statik ip.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cimbomlusinan
Comnet kullanıyorum Tod üzerinden geçen gün Galatasaray maçını sorunsuz izledim Bugün de beinconnect aldım Şuan ise ne beinconnect ne de tod üzerinden beinsport 1-2-3-4 açılmıyor Diğer bein'ler de sorun yok Bakalım maç günü açılacak mı yayın Mobil veride sorun yok fakat comnet'ten denediğimizde inatla vpn kullandığınızı sanıyor beinconnect ve tod
Güncelleme: Modeme reset attım Komple siteler(tod+beinconnect) gitti Ne uygulamada ne siteler açılıyor artık Benim ip yada ip bloğu komple bein tarafından engellendi sanırım :DGüncelleme:
Comnet varsayılan dns olarak cloudflare (1.1.1.1) ve google dns (8.8.8.8) kullanıyor
Bense modem arayüzünden sadece google dns adreslerini manuel olarak girdim (8.8.8.8 ve 8.8.4.4)
Keenetic modem kullandığım için dns yoksay özelliğini de aktif ettim ve modeme reset attım Tüm tarayıcı önbelleklerini sildim ve baktım sorun düzelmiş Şuan sitelere ve uygulamalara sorunsuz giriyorum Fakat halen beinsport 1-2 kanalları ısrarla vpn kullandığım iddia edilirek açılmıyor Kısaca en azından başladığım yere geri dönebildim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X