Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • COMPANY OF HEROES si yükledim oyunuda açıyor fakat tankları ve askerleri göremiyorum
    sadece gölgesi oynuyor ne bilen varmı ?????*

• Buyuk olcude ekran kartından kaynaklanıyodur
  • Ekran kartın ne?
  • redeon 9250 pro agp 256 mb asus dandikmi sizce
  • yetersiz bi kart.sorunun içinde ekran kartının sürücüsüne güncelle eger en yenisiyse bi öncekini kur düzelir.
  • YA Arkadaşlar bi yardım istedik kimse yardımcı olmuyor ayıptır ya... şu bölümde ne yapıcaz bilen biri anlatsın ya 6. bölüm harita ortadan bi nehir ile ikiye bölük ortada birtane köprü var ilk olarak soldan başlıyorsun ve bi grup askerle sniperlardan kurtulup tankları çağırıyorsun ve iki tank ile bölümü geçmeye çalışıyorsun tanklaırn birinde alev silahı var. soltarafı hallediyorum ama köprünün diğer tarafını halledemedim bi türlü deli olacam ya.. acaip tank asker felan var ya be yapıcağımı şaşırdım..
  • peki 9550(oc) ile nasıl oynanır bu oyun?? yardım alacam yarın bu oyunu??
  • Ben COH ATI 9550 de oynamıştım.1024.768 çözünürlükte Detaylar low olarak akıcı şekilde oynanabiliyor.
  • ben ge force go 7600 256 ile high ayarlarda takilmadan oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdooo123

ben ge force go 7600 256 ile high ayarlarda takilmadan oynuyorum

ona kalırsa bnde x1650pro ile herşey maksimum da oynuyorum
    sana burda 7600 ile hangi ayarlarda oynadığını soran oldu mu?
  • amacın ney anlamadım. ona sorunun ekran kartından olmayabileceğini sölemeye çalıştım. bundan SANANEEEEE
  • Radeondan asla hayır beklmeyin.Bu arada Company Heroes 2006'nın en iyi oyunu seçildi.En iyi ses,En iyi atmosfer,En iyi grafik...Ha tamam kavga yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pers prensi -- 24 Ağustos 2007; 13:17:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

peki 9550(oc) ile nasıl oynanır bu oyun?? yardım alacam yarın bu oyunu??

Medium da oynarsın
  • 8800 gtx rahatça çalıştırıyor.Ama dx10'da frame problemi var.Microsoft düzeltecekmiş bakalım.
  • fx5200 low-medium arası açtı oynuyor...
    9250 ye azcık o/c çek rahat oynarsın. ama bi çok öz. ve effect göremesssin.

9550 o/c li rahat çalıştırır....
    gölgeyi kıs. terain medium yap rahat rahat olur...
  • Bende ATİ kullanıyorum hiç memnun değilim
  • yaww bende nvidia fx5500 var 256 lık 512 ram var fakat oyunu oynayamadım çok aşırı takılıyo ekran kartını güncelleem faydası olurmu
  • 9200 se var aynı sorun var ekran kartından olabilirmi diye düşündüm şöyle bir durum var shader 2. destekli kart ama oyunda 9500 diyordu iki kartın hız farkında başka farkı yokken 9200 lerde niye bina ve asker ve tanklar yok crack dedim ondanda değilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: palakash

9200 se var aynı sorun var ekran kartından olabilirmi diye düşündüm şöyle bir durum var shader 2. destekli kart ama oyunda 9500 diyordu iki kartın hız farkında başka farkı yokken 9200 lerde niye bina ve asker ve tanklar yok crack dedim ondanda değilmiş

9200 ve 9250'de "shader 2" yok. En fazla SM 1.4 (dx 8.1) destekleniyor, donanımsal anlamda.

AMD'nin isimlendirme açısından 9500'ün altındaki hiçbir kartında SM 2 yoktur.

CoH'un en düşük sistem ihtiyacı listesinde SM 1.1 destekli kart yazılmış. Bu durumda 9200 için sürücü değişimi yapmak gerekiyor, sistem ihtiyacı olayı palavra değilse.

Tabii, oyunun yamaları da kesinlikle kurulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 27 Ağustos 2007; 5:38:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.