Merhaba arkadaşlar ben serkan seneye yani aylar sonra ygs gireceğim bu yazdan başlıyacağım ama sadece ygs gireceğim sizce nasıl çalışmalıyım
istediğim üniversite : ÇOMÜ BÖLÜM : BİLİŞİM ÖĞT. PUANI : 294 TÜRÜ : YGS 1
BENİM OKUL PUANI : 45 BÖLÜM EK PUANIM : 22.5
MESLEK LİSESİYİM EK PUANDA VAR SİZCE NASIL ÇALIŞAYIM VE ÇANAKKALE NASIL YER ANLATACAK OLAN VARMI EĞİTİM DURUMU VS
abi seneye size ek puan gelmeyebilir.kılavuzda geçici madde ile duruyor 2 senedir bence öğretmenlik düşünme devlete atanmak şuan zor 6 sene sonra ne duruma gelir bilinmez. mühendislik için çalış öğretmenlik son çare olsun
Bilişim öğt hertürlü iş bulur + pomem girer polis olurum yüksek ücretle ve ek puan yıllardır var ve hep olacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: balikoyun
Bilişim öğt hertürlü iş bulur + pomem girer polis olurum yüksek ücretle ve ek puan yıllardır var ve hep olacaktır
pomem de seni bekliyordu. balikoyun gelsin de hemen 3bin lira ile işe başlatalım diye.
neyse ek puandan yaralanıyorsun, son defa önümüzde ki sene için gelecekmiş. adamlar bu kanunu onaylayıp meclisten geçirdiler resmi gazetede yayımladılar. ek puan hep nasıl olacaktır onu bir anlatır mısın bana http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/04/20120411-8.htm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme