Konu başlığı direk alakası olmasada henüz birçok köyümüzde 56k ile bağlananlar var. Bir arkadaşıma bizim eski 56k yı takalım dedik sürücünü bir türlü bulamadık ve yenisini almak zorunda kaldık yenisi de aynı marka model olunca bende upload edeyim driverini belki bir ihtiyacı olan arkadaş vardır dedim...
http://r a p i d s h a r e . c o m/files/74903872/Conexant_modem_driver.zip
(indirmek için aradaki boşlukları kaldırın)
dostum çok sağol tam düşündüğün gibi oldu banada bu lazımdı teşşekkürler
kardes sıf sana cevap yazabılmek ıcın uye oldum ALLAH ne muradın varsa versın cokkkkkkk tsk ederım o kadar drıver gezdım bı senınkı tuttu bende az daha sabaha modem alcaktım sagolasın :)
ellerıne sağlık harbıden helal olsun en sonunda buldum emeğıne sağlık..............!
Ellerine sağlık kardeş saolasın yanlız windows update ilede geliyor bu modem haberiniz olsun...
dostum ilk aradığımda senin verdiğin bağlantı çıktı. hiç bir zorluk çıkmadan indirdim ve kurdum. ama sürücünün kıymetini anlamam için zorluk çıkması gerekmiyor. aldığın mesajlara bakarsak çok büyük iyilik yapmışsın. Allah razı olsun.
Arkadşım dünyanın en güzel işini yaptın allah razı olsun ... bilgi ve belge paylaşmak içindir... selam ve dua ile....
Allah ne muradın varsa versin kardeşim tek sefer aramada ilk gelen satıra tıkladım ilk defa bu kadar kolay oldu çok teşekkürler Allah klavyene bilgisayarına internet ve zekana zeval vermesin içindeki paylaşım ruhu hiç bitmesin...
aynı dileklerle win95 yüklü pre historic bir makineye modem takmam gerekti. Driver lazımdı hızır gibi yetiştin sağolasın.
kardeş gerçekten emeğine hizmetine canı gönülden çok teşekkür eder Allah razı olsun derim. koskoca internette en rahat çektiğim driver oldu diyebilirim. Allah ne muradın varsa versin kardeş çok çok teşekkürler saygılar.....
R6795-XX 11229-XX RLVDL56DPF/SP R6785-XX or both 11235-XX and RHP56D/SP R6789-51 R6793-XX or CX11252-11 or both CX11252-15 and CX20493-XX CX11246-XX, CX11254-XX, CX20468-XX or CX20538-XX, and CX20463-XX or CX20493-XX