Şimdi Ara

CONNECTİN YAKITI HAKKINDA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 LIK CONNECT 103 KM DE 19 YTL MAZOT YAKMIŞ ( 100 KM DE 8 LT ) ARAÇ 400 KM DE EURO DİZEL ALMIŞTIM 2.320/LT...SİZCE NORMAL Mİ ? DAHA DÜŞER DİYOLAR.ALMADAN ÖNCE YAKITI HAKKINDA BAYAA TEREDDÜDÜM VARDI AMA KORKTUĞUM KADAR DEĞİLMİŞ GİBİ GELİYO BANA.NE DERSİNİZ ?

• aracım CADDY yaklaşık 10,5lt/100km den 8lt/100km ye düştü araba 4700kmde, yani çok çok düşüyo merak etme ama çok yaktığını bende duymuştum
  • Benim araba 8,2 yaktığına göre connect baya çok yakıyo sayılır
    arada 500 kg ağırlık +700 cc motor hacmi ve 40 beygir farkı var. Size okadar diyoz doblo alın diye dinleyen kim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 24 Nisan 2006; 21:37:25 >
  • Elestirilere kulak asma benim arac 7 litre yakiyordu telas etmistim simdi 5.3 lerde.

Bu arada Sizin sorun noldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 24 Nisan 2006; 21:32:20 >
  • BENDE ÇOK YAKIYOR DİYORDUM AMA 15000 KM DEN SONRA YAKIT ÇOK DÜŞTÜ ARACIM ŞU AN 20.000KMDE YAKITI ÇOK NORMAL ARACININ 15000 KM YI ATLAMASI LAZIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Elestirilere kulak asma benim arac 7 litre yakiyordu telas etmistim simdi 5.3 lerde.

parfüm sıktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Elestirilere kulak asma benim arac 7 litre yakiyordu telas etmistim simdi 5.3 lerde.

SORUN BENİM KULLANIŞIMDAYMIŞ.BU GÜN CONNECT SAHİBİ BAŞKA Bİ ARKADAŞ KULLANDI CANAVAR GİBİ ARABANIN HAKKINI VERDİ ANLAYACAĞINIZ.BEN BENZİNLİ GİBİ KULLANMAYA ÇALIŞMIŞIM MEĞER...
  • iyi sevindim bu haberinize.

bakiniz : Arabanin hakkini veriniz hakkini
  • Benim doblo 100 90ykr yakıyo bence çook normal vede hiç esirgemiyorum gazı yani hiç tassaruf yapmıyorum
  • 1.3 CDTİ opel combo var 2006 model şehir içi 130 ykrş/ şehir dışı 80 90 krş , arası yakıyor... ama benzinli gibi kullanmicaksın

basssss yitele korkmaa... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomans13

Benim doblo 100 90ykr yakıyo bence çook normal vede hiç esirgemiyorum gazı yani hiç tassaruf yapmıyorum

9 ykrş demek istedin heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deluxe1

1.3 CDTİ opel combo var 2006 model şehir içi 130 ykrş/ şehir dışı 80 90 krş , arası yakıyor... ama benzinli gibi kullanmicaksın

basssss yitele korkmaa... :)

13 ykrş demek istedin heralde
  • evet evet pardon :)
  • tA
    quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

Benim araba 8,2 yaktığına göre connect baya çok yakıyo sayılır
    arada 500 kg ağırlık +700 cc motor hacmi ve 40 beygir farkı var. Size okadar diyoz doblo alın diye dinleyen kim.

Tabiiki az yakacak, hafif araç az yakar herzaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

tA
    quote:

aracın hafif olması tabiki yakıtını etkiler fakat doblo 1300, connect 1500 kg arada 200 kg fark var yani sen git dobloya 300 kg ağırlık koy 1600 kg olsun yine 1500 kg lik connect`ten az yakar.bu daha çok motorla alakalı bir şey yani wv caddy de 1500 kg connectle aynı ağırlıkta hem de 100cc daha büyük bir motoru var ama az yakıyo yani olayda baş etken motor, ford`un genel özelliği bu ford`un tüm arabaları çok yakıyo hatta örnek verecek olursam bugün arkadaşım focus ghia`sını sattı gitti ikinci el bi combo aldı arabasını satmasının tek nedeni çok yakması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 25 Nisan 2006; 20:26:34 >

• arkadaşının aldığı combo kaç model? memnunmu bari
  • bugün almış 2004 model 1.7 dti araç hoş duruyo hatta kendisini görmedim babasını gördüm izlenimlerini yazarım daha sonra bende merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 25 Nisan 2006; 22:29:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doblom

quote:

tA
    quote:

aracın hafif olması tabiki yakıtını etkiler fakat doblo 1300, connect 1500 kg arada 200 kg fark var yani sen git dobloya 300 kg ağırlık koy 1600 kg olsun yine 1500 kg lik connect`ten az yakar.bu daha çok motorla alakalı bir şey yani wv caddy de 1500 kg connectle aynı ağırlıkta hem de 100cc daha büyük bir motoru var ama az yakıyo yani olayda baş etken motor, ford`un genel özelliği bu ford`un tüm arabaları çok yakıyo hatta örnek verecek olursam bugün arkadaşım focus ghia`sını sattı gitti ikinci el bi combo aldı arabasını satmasının tek nedeni çok yakması..

ford ve psa nın ortak geliştirdikleri, fordtaki adıyla 1.6 tdci motor nasıl oda çokmu yakıyor ?

• quote:

Orjinalden alıntı: neco59

quote:

Orjinalden alıntı: doblom

quote:

tA
    quote:

ford ve psa nın ortak geliştirdikleri, fordtaki adıyla 1.6 tdci motor nasıl oda çokmu yakıyor ?

o motor sanırım c-max`lerde filan kullanılıyo c-max tdci hakkında hep olumlu şeyler duydum sanırım çok yakmıyo ama genel olarak ford`un araçları çok yakıyo.

• focus ve c-max lerde kullanılıyor bildiğim kadarıyla ayrıca peugeot ve citroen in değişik modellerinde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.