Şimdi Ara

continental premium contact 5 mi good year efficient grip performance mı daha iyi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
28.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla hocam biraz şans işi heralde birde koca lastik yanii :D
    iadesi filan da sorunlu olur koca lastiğin ...
    birde yorumlara baktım pek sorun göremedim hepsiburada da nın sattıklarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

valla hocam biraz şans işi heralde birde koca lastik yanii :D
    iadesi filan da sorunlu olur koca lastiğin ...
    birde yorumlara baktım pek sorun göremedim hepsiburada da nın sattıklarında

iadesı sıkınıt olmaz en ufak sıkıntıda tuketıcı haklarına basvur mazallah lastik yarılıp kaza yapmaktan ya da zangır zangır tıtreyerek gıtmekten iyidir.
  • fluence aracımda efficient grip vardı virajlarda huzursuzluk veriyordu, michelen primacy ile değiştirdim acaip fark etmişti şu anda megan gt line var üzerinde conti 5 var memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the gift T kullanıcısına yanıt
    Aralarinda sizce hangisi iyi vede niye iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman3535

bu ıkı lastıkten hangısı daha ıyı acaba.coroolla arabam.2010 model.contı yol tuutsta daha ıyı dıyolar ama bu ısın pırı yada kullana arkadasların yardımlarını beklıyorum.bır turlu karar veremedım yardımcı olun dostlar.lastıkcı arkadaslarında yorumlarını beklıyorum.contı bır adım daha ıyı gıbıme gelıyo.performance lı kullanırım arabayı.

suanda uzerınde good year effıcıen t grıp var.performance yenı cıkarmıs.ne kadar daha ıyı olabılır.sankı aynı lastıkı alıyomus gıbı de olmak ıstemıyorum.

bütün lastikler kendi içlerinde bile lastik ebatlarına göre farklılık göstermekte aynı lastiğe bu kadar çok farklı yorum gelme sebebi budur. 205/55/16 ile 225/45/17 veya 205/50/17 hatta 195/65/15 gibi ölçülerde cpc5 farklı performans sergilemektedir soru yanlış bu yüzden cevaplar farklı.

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    aynen de hocam hamur aynı lakin bence çok ekstrem bir farklılık çıkmayacaktır...
    195/65/15 için ne önerirsiniz peki?
  • -shadow-- kullanıcısına yanıt
    o ölçüleri hiç kullanmadım baktığınız lastiklerin etiketlerine bakınız az çok fikir sahibi yapar sizi 225/45/17 kullandığım ölçüler. birde p7 filan genelde yumuşak yanaklıdır. konforu en yüksek p7 dir.
  • En iyisi continental premuım contact 5.Epg ve pre5i aynı araçta kullanma şansı buldum her yönden prem5 daha iyiydi onu tavsiye ederim sizede
    hocam açıkcası continentali sanayide gidip sorduğumda 180 küsür tl fiyat verdiler o da contiecocontact tı birde hepsiburada da ise contipremium u 146 ya buldum üretim tarihi 2015 yılı demekte galiba oradan alacağım araştırmalarıma göre kayserinin yollarına en uygun lastik bu
    sizlerden de fikir edinmek isterim...
  • quote:

hocam açıkcası continentali sanayide gidip sorduğumda 180 küsür tl fiyat verdiler o da contiecocontact tı birde hepsiburada da ise contipremium u 146 ya buldum üretim tarihi 2015 yılı demekte galiba oradan alacağım araştırmalarıma göre kayserinin yollarına en uygun lastik bu
    sizlerden de fikir edinmek isterim...

premiumcontact 2 nin etiket değerleri 91h için c-b 71 db ve e-b 71db 91 t içinse c-c 71 db

goodyear efficient grip performance var yine sizin ölçülerde 91h için b-a 69 db kağıt üzerinde bir gömlek daha iyi continentaldeki ebatlara göre.

pırelli cinturato p1 verde 91h için c-b 69 db etiket değeri kağıt üzerinde conti ile goodyear arası bir lastik.

mıchelin energy saver+ 91 h için c-a 70db buda kağıt üzerinde pırelliyte göre frende bi tık daha iyi.

şimdi bakmanız gereken mantıklı olan lastikleri sıralayalım.

1. goodyear efficient performance
    2. mıchelin energy saver+
    3. pırelli cinturato p1 verde
    4. continental premium contact 2

bu lastiklerin hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız bunlar premium marka lastik üreticileridir ama öncelik sırası bu şekilde fiyat araştırmasınıda size bırakıyorum. özellikle raf ömrünü 2 yıl geçmesin alacağınız lastiğin. goodyear bariz bir şekilde yakıt fren ve ses konusunda üstün bu sadece 195/65/15 ölçülerinde geçerli. eğer fiyatlarda good year 20-30 lira daha pahalıysa bile gene alınır yakıt tasarrufundan kendini aradaki fark amorti eder.

anlayacağınızdoğru lastik tercihi her zaman lastik ebadıyla bakılır markayla değil.

size iyi fiyat araştırmaları :D

aynen hocam kesinlikle doğru söylüyorsunuz
    goodyear ın daha ince olduğu için vede daha hafif kayseri yollarında sorun oluşturabileceğini düşündüm sanki conti ye göre bir tık daha az ömürlü olur diye goodyear ı elemiştim..
  • quote:

aynen hocam kesinlikle doğru söylüyorsunuz
    goodyear ın daha ince olduğu için vede daha hafif kayseri yollarında sorun oluşturabileceğini düşündüm sanki conti ye göre bir tık daha az ömürlü olur diye goodyear ı elemiştim..

şöyle bir belgesel var umarım izlersiniz; içinde dikkat ederseniz diyorki sahibi istersek hemen lastik ömrünü iki katına çıkarırız. ama lazım olan lastik ömrü değil.

https://www.youtube.com/watch?v=TxNyoVmMRcU

• Gy egp lastiklerimi satacagim. 205 55 16, 01.2015 uretim. Ceedde 20 bin km kullandim. 4 tanesi 420tl ilgilenen olursa. Onde 1 tane yama var, arkalar baya yeni duruyor. Ilgilenen olursa dm'den yazabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -shadow-- kullanıcısına yanıt
    efficient i ben beğenmemiştim.

primacy 3 gayet yumuşak ve sessizdi yol tutuşuda gayet iyidir. neden bu lastiği taktım diye hiçbir pişmanlık yaşamadım.

ama sanki conti5 lerim virajlarda ve seste daha performanslı ama şunuda ekleyeyim aracın viraj kabiliyeti daha iyi olduğun için böyle düşünüyor olabilirim.

• Conti pre 5 vardi 307 aracimizda araba da suspansiyon diye bir sey hissettirmiyordu masallah. Sahsen bir daha yanına bile yaklasmayacagim lastiklerden biri.

5 saatlik uzun yolda arabadan bir indim her yerim agiriyordu. En küçük kasis bile hissediliyordu.

Amortisorlerde sorun var mi diye de 2 3 sefer servise goturdum adamlar bir sorun yok diyordu yani.

• Arkadaşlar bugün hepsiburada dan Goodyear efficientgrip performans siparişi verdim 4 lastik 700 TL tuttu. Michelin primacy 220 tl idi lastik başına. Goodyear bana çok ucuz geldi. Goodyear avantajı 2016 yılına ait lastikler olması. Fiyatına göre iyi bir lastik olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Karakaya07 -- 26 Mart 2016; 10:31:36 >
  • the gift T kullanıcısına yanıt
    hocam ne zormuş karar verip almak valla o öyle bu böyle vs. vs.
  • quote:

hocam ne zormuş karar verip almak valla o öyle bu böyle vs. vs.

Kardeşim emin ol hangi lastiği alırsan al aklın diğer lastikte kalacak.
    Egp alsan ya 20-30tl fark verip diğerini mi alsaydım acaba dersin.
    Conti yada michelin alsan acaba egp nasıldır,boş yere fazladan para mı verdik acaba dersin kendi kendine.
    Ne kadar çok araştırırsan kafan o kadar çok karışır.en iyisi bi tanesini seç olsun bitsin.yoksa bu araştırmanın sonu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 26 Mart 2016; 11:43:23 >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    aynen öyle kardeşm başlarım lastiğine deyip alacaz yaa az önce babannem sağ olsun 5 litrelik suyu bagaja boca etti
    şu bagaj havuzundan alayım diyorum sende var mı? memnun musun vede alabileceğim bi marka site vs. si var mıdır? kardeşm
  • Honda civic aracıma goodyear efficientGrip performance aldım.
    bir kez otobanda lastiğim patladı, farkettiğimde lastiğin yanakları yokolmuştu.
    ve 15.000 km de ön lastikler bitti gibi.
    Eski lastiğim premium contact 2 idi, daha uzun ömürlüydü.

Şuan ne alırsın diye sorsan, premium contact 5 alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.