Şimdi Ara

continental premium contact 5 mi good year efficient grip performance mı daha iyi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
28.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -shadow--

aynen öyle kardeşm başlarım lastiğine deyip alacaz yaa az önce babannem sağ olsun 5 litrelik suyu bagaja boca etti
    şu bagaj havuzundan alayım diyorum sende var mı? memnun musun vede alabileceğim bi marka site vs. si var mıdır? kardeşm

Bagaj havuzu 5 lt lik suya etki etmez.
    Benim arkada damacana su vardı bidon devrilmiş kapak açılmış su olduğu gibi stepne nın olduğuçukura dolmuş.süngerle suyu çektim kapalı garajda 2 gün bagaj kapağı açık kaldı geçti.
    İlle de alacam diyorsan gruba yaz alanlar vardı link atarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 26 Mart 2016; 19:01:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aynen öyle kardeşm başlarım lastiğine deyip alacaz yaa az önce babannem sağ olsun 5 litrelik suyu bagaja boca etti
    şu bagaj havuzundan alayım diyorum sende var mı? memnun musun vede alabileceğim bi marka site vs. si var mıdır? kardeşm

Benimde yaz sonu değiştirmem lazım.benim kararım belli.egp
    Az önce senin için goodyear bayisine girdim bizim ölçüde ki lastiğe 200 tl çekti.
    Dedim internette
    150-155 e var.hiç düşünme direk al dedi.
    Balon yapma,erken aşınma sorunları varmış dedim.önce bi güldü.lap diye çukura girersen,habire lastiği kaldırıma sürtersen tabi balon yapar.aynı şartlarda hangi lastiği sürtersen sürt her lastik balon yapar.
    Goodyear gibi bi marka lastiği her türlü testten geçirmeden piyasaya sürmez dedi.
    Aynen böyle kardeşim.sen yine araştırmaya devam et😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 26 Mart 2016; 22:17:06 >

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim aklım iyice bulandı desem
    egp nin kullanıcılarını okudum genel itibariyle çok iyi diyorlar lakin birkaçı hemen patlıyo yok balon yapıyor çabuk deforme oluyor dediği için biraz korkuttu beni
    200 tl çok kardeşm yaaa bizim ebatlardaki lastiğe geçenlerde arkadaşın arkadaşına c180 e lastik baktık onunda ön lastiklere 200 tl dediler ki bizimkinden çok daha büyük arkalara 250 dediler...
    ben hepsiburada dan alacağım ama hangisi olur onu bilemiyorum...
  • Ben bile merak ettim hangi lastiği alacağını😂
    Dediğim gibi benim tercih belli.egp😉👍

• CPC 5 kullanıyorum kuru ve ıslak zeminde yaz kış kullandım. Karda yokuş çıkmıyor ama düz yolda karda bike gidiyorum. Herkese tavsiye ederim. Tek sıkıntıbu tip yyumuşak lastikler iiğnebile olsa yolda topluyor. OÖzellikle yeni inşaatlara pek yyaklasmamak lazım. Ama fren yol tutuş harika.ıslak ve kuruda. Goodyear da buna çok yakın ancak ıslakfrenlemede bu bir testte daha iyi cçıktığından CPC 5 almıştım açıkçası. Ayrıca bazen aracı çok yüksek süratlerde kullanıyorum ve çokta fazla yipranmada olmamış SSağlam lastik

• quote:

valla kardeşim aklım iyice bulandı desem
    egp nin kullanıcılarını okudum genel itibariyle çok iyi diyorlar lakin birkaçı hemen patlıyo yok balon yapıyor çabuk deforme oluyor dediği için biraz korkuttu beni
    200 tl çok kardeşm yaaa bizim ebatlardaki lastiğe geçenlerde arkadaşın arkadaşına c180 e lastik baktık onunda ön lastiklere 200 tl dediler ki bizimkinden çok daha büyük arkalara 250 dediler...
    ben hepsiburada dan alacağım ama hangisi olur onu bilemiyorum...

Hepsiburada da uygun şuan lastikler özellikle Goodyear efficientgrip performance. Tanesi 175 tl den satıyorlar ben siparişi verdim bekliyorum 205/55/16 için

kardeşim hesap kesimi bugün oldu tamm 600 tl lik yer vardi işte öğrenciliğin gözü kör olsun continental aldım
    bakalım ne çıkacak adam akıllı bir lastik gelir inşallah :D
    çok uğraştirdim seni de eline koluna sağlık ebat dediğin gibi 195-65-15 aldım ... goodyear da 70-80 tl zannediyorum daha pahalı oluyordu bu ebatlarda...
  • M.Karakaya07 kullanıcısına yanıt
    bende hocam continental aldım 565 e filan denk geldi goodyear a param yetmedi açıkcası hayırlısı olsun
    irtibatta olalım gelecek olan lastikleri karışlaştıralım 5 tl kargo ücreti verdim 25 tl maxipuan verdiler ay başında galiba aktif olacak bir yıl da ücretsiz yol yardım hizmeti bakalım ne çıkar
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    bende hocam hepsiburada dan 2015 üretimi continental contipremiumcontac 5 aldım... goodyear 70 tl gibi daha pahalıydı neyse artık hayırlısı olsun :D okuduğum yorumlara göre viraj kabiliyeti continin bir tık daha iyi
    deformasyon konusunda da conti daha sağlam goodyear a göre lakin goodyear ın konforu vede lastik sesi daha az contiye göre bunlar okuduğum yorumlar...
  • quote:

kardeşim hesap kesimi bugün oldu tamm 600 tl lik yer vardi işte öğrenciliğin gözü kör olsun continental aldım
    bakalım ne çıkacak adam akıllı bir lastik gelir inşallah :D
    çok uğraştirdim seni de eline koluna sağlık ebat dediğin gibi 195-65-15 aldım ... goodyear da 70-80 tl zannediyorum daha pahalı oluyordu bu ebatlarda...

Hayırlı olsun kardeşim.hangi modelini aldın?

çoook daha iyileri senin olsun kardeşimm
    contipremium contact 5 i aldım
    http://www.hepsiburada.com/continental-195-65r15-91h-contipremiumcontact5-oto-lastik-uretim-yili-2015-p-OTLSTCON0356253
  • 1 ay araştırma sonucunda en iyi lastikleri Continental ile Michelin'in ürettiğine kanaat getirdim, ara ara bazı boyutlarda diğer markalar öne çıksa da genele vurduğumuzda en başarılı 2 lastik bunlar. Good Year ve Pirelli arkalarından takip ediyor. Nokian, Birdgestone ve Dunlop bunların arkasında geliyor. Toyo ve Hankook da alınabilecek nitelikli lastiklerin son sırasında geliyor. GErisi güven vermeyen sadece ucuz olduğu için alınacak markalar.
  • quote:

çoook daha iyileri senin olsun kardeşimm
    contipremium contact 5 i aldım
    http://www.hepsiburada.com/continental-195-65r15-91h-contipremiumcontact5-oto-lastik-uretim-yili-2015-p-OTLSTCON0356253

Ooo hemde146 tl.
    Bedava dan azıcık pahalı.
    İnş memnun Kalırsın kardeşim.çektiğin bu eziyete değer😂
    40-50tl de Taktırma parası verirsin mis gibi binersin.
    Şu anda üzerindeki lastikler ne bridstone mu?

yok kardeşim hatırlarsan aralıkta almıştım arabayı aldığımda 35 bin km deydi lastiklerin üzerinde hiç diş bile kalmamıştı bende aldığım gün direk kışlıkları taktırdım bizim sanayide akraba var sağolsun barum marka lastik almıştık 500 tl ye 4 tanesi o da fena değil kışı çıkarttırdı...
    bir keresinde kar yağmıştı karyseriye sonra güneş çıktı asfalt ı iyice eritti ardından güneş gidince tabi hava eksi 10 15 okula giderken düşün ana cadde gizli buzlanma olmuş 4-5 araç birbirine girmişti
    o gün frene bastım öndeki araç kırmızı işıkta durunca yan yan kaya kaya gitmiştim :D :D ramak kala durdu gerçi o yolda en iyi lastik bile en fazla bu kadarını yapardı heralde karda hiç sorun çıkarmadı ama gizli buzda vs. hepsi aynı

• quote:

yok kardeşim hatırlarsan aralıkta almıştım arabayı aldığımda 35 bin km deydi lastiklerin üzerinde hiç diş bile kalmamıştı bende aldığım gün direk kışlıkları taktırdım bizim sanayide akraba var sağolsun barum marka lastik almıştık 500 tl ye 4 tanesi o da fena değil kışı çıkarttırdı...
    bir keresinde kar yağmıştı karyseriye sonra güneş çıktı asfalt ı iyice eritti ardından güneş gidince tabi hava eksi 10 15 okula giderken düşün ana cadde gizli buzlanma olmuş 4-5 araç birbirine girmişti
    o gün frene bastım öndeki araç kırmızı işıkta durunca yan yan kaya kaya gitmiştim :D :D ramak kala durdu gerçi o yolda en iyi lastik bile en fazla bu kadarını yapardı heralde karda hiç sorun çıkarmadı ama gizli buzda vs. hepsi aynı

Bende satıyorum arabayı.henüz ilana koymadım ama önce bi gruptan şansımı deneyecem.olmadı bayram sonu ilan verecem.
    En önemli kriterim sedan otomatik.
    İlk sırada fluance edc var.
    Arkasından toyota geliyor.
    Nasipse ikisinden birini alacam.
    45 bin tl ye kadar bişey düşünüyorum.max 48 e kadar çıkabilirim

valla kardeşim sahsi kanaatim senin linea birde urban paketti değil mi?
    bence lineayı satıp fluance ı almaya pek değeceğini sanmıyorum ben ...
    toyotaya lafım yok o gavur da çook pahalı
    ben dün seat toledolara bakmıştım bir göz gezdir istersen 2013 model civarı bulunur bence de dizel olmaz gibi yinede bir bak örnek ilan

• -shadow-- kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de kriterim sessizlik ve konfor üzerine olunca Goodyear da karar kıldım. Sizde çok uygun fiyata almışsınız. Hayırlı olsun güzel günler de kullanın

• M.Karakaya07 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de birsuru kriter var hepsini topladigimda vede kredi kartinda kalan yerde conti ye anca yer birakti
    Cok tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olur insallah
    Ben gelince ilk izlenimlerimi vs yazarim buradan sizlere belki fikir sahibi olursunuz ...

• Good year efficient grip performance lastikleri 1600kg boş ağırlıklı Grand Picasso ile kullanıyorum. 2 yıldan fazla oldu.

215 55 16 ölçülerinde olan lastiklerim XL olmamasına rağmen dağ bayir ve derin çukurlara rağmen balon yapmadı.

Kaldırıma sıfır park ederken cam kola şişesi sıkışma sebebiyle yanaktan delindi ama çelik teller bile bozulmadi. Yanaktan delikbu llastiğe kaynak yama dedikleri içten dıştan yama yapıldı. Bu haliyle de 1 yıldan fazla kullanıyorum.

Şuan bu ağır tonajli kullanıma rağmen 6mm diş var.

Islak yolda bu kadar güven veren lastik kullanmamistim.

Daha önce
    Pirelli p3000
    Bridgetone Potenza ve Turanza
    Goodyear f1 Eagle
    Toyo Proxes 4
    Yokohama cdrive 2

lastikleri farklı araçlarda kullandım. Benim düşüncem bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 27 Mart 2016; 22:06:37 >
  • Arkadaşlar günlük 80 km yol yapacağım en az. Hangi lastiği tavsiye edersiniz.

Continental 205/55 R16 91V CPC5 Yaz Lastiği

GOODYEAR 205/55R 16 91V EFFICIENTGRIP PERFORM

GittiGidiyor
    GOODYEAR 205/55R 16 91V EFFICIENTGRIP PERFORM Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/goodyear-205-55r-16-91v-efficientgrip-perform-212222929
    Bu mu
    GittiGidiyor
    Continental 205/55 R16 91V CPC5 Yaz Lastiği Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/continental-205-55-r16-91v-cpc5-yaz-lastigi-208607020
    Bu mu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.