Merhaba elimde Control Ultimate Edition PC Key kodu var. God of war almak istiyorum o yüzden satıyorum. 100-150 TL fiyat aralığında satmak istiyorum. Alan kişi kodu GOG hesabı üzerinde kullanmalıdır kodun geçerlilik süresi 7 aralıkta bitecektir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhangenç09 -- 2 Kasım 2021; 19:11:31 > |
Control Ultimate Edition PC Key Satıyorum.
-
-
amazon prime ile alınan mı xd
-
çok akıllı arkadaşlar var şurada ya valla helal olsun ucuzmuş da 100 150 fiyat aralığı. 100 de kesmez seni şimdi 150 den aşağı satmazsın.
-
2 tl veririm kargo benden
-
Ben 3 tl + kargo teklif ediyorum.
-
ooooo kızıştı ortalık hadi yine iyisin @orhangenç09
-
Tereciye tere mi satıyosun sen
-
son teklifim 4 tl + kargo benden
-
Hiç debelenmeyin ben aldım bile arkadaştan. Oh mis gibi ucuza kapattık güzelim oyunu çok şükür..
-
Ben elendim diğer yarışmacılara teşekkür ediyorum.
-
5-10 tane almak lazım bulunsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blazk0wicZ -- 6 Kasım 2021; 1:10:0 > -
Zohahaha
-
Adam ne ümitlerle kodu satıp o parayı kullanacağının planını yapmış ama DH ekibi yine böyle çakalların hevesini kursağında bırakmış :)
-
Valla helal olsun.. Key dagitanlardan bedava alip paraliya satmakmi.. Bir akilli sizsiniz ne diyelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X