Şimdi Ara

Convertible araba kullanma zorluğu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu sıralar amerikada ikamet ediyorum ve kısmetse bir kaç aya arabamı değiştireceğim. Aklımda iki tane araba var almak istediğim. Birincisi 2006 Pontiac GTO, ikincisi de 2006 Nissan 350z
    Sorum şu, 350z alırsam convertible almak istiyorum, convertible araba hiç kullanmadım, yazın süper ama kışın bu arabanın zorlukları ne olur... Arabanın içinde ısınmaz mıyım, bakımı fln var mıdır özel bişeyler.. Bu konuda bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim... Teşekkürler

• Ben convertible eclipse kullaniyorum. Isinma problemin olmaz ayrica convertible diye ayri bir bakimida yok. Dezavantajlari ise normallere gore iceri daha cok ses aliyor. Araba yikama yerine sokma dediler hic denemedim hep kendim yikadim arabayi. Onun disinda bazen agir yagmur yagdiginda kapi ustunden su damliyor, Seyir halindeyken degil tabiki park halindeyken zaten convertible arabalarda en buyuk sorun o.

Ama tabi top'i asagi indirip araba surmek cok keyifli :)
  • Z ler bence cok zoraki bir tasarımı war fiyatı güzel ama tasarım hosuma gitmiyor illa alıcaksan Z almanı tavsiye ederim bu ikisi arasında

Ama E46 M3 Cabriolarada bir bak, 01 02 model bulabilirsin belki istediğin fiyatlara yakın bir fiyata

Kullanımı oldugun eyalete gore değişir yani Miami yanıyorken aradada muson benzeri yagmur yagıyorken Bostonda milletın poposu donuyor

O yuzden eger sıcak bir eyaletteysen sorun olmaz bol bol tadını cıkarırsın

İçeriye ses almayı genelde her cabrio yapar 150-160km de bez tavanların sesi duyulmaya başlar

Ama genelde Z gibi bir modelin motor-egzost sesi bu tente sesini blocklar takmassan duymassın yani

Zorluk olarak araba 2 kişilik olur buda eyaletine yaşına gore değişir yani

Herşeyin bir birine uzak oldugu araba olsun çamurdan olsun diye herkezin arabası oldugu bir eyaletteysen 2 kişilik olması senin için dert değil

Ama lise okuyorsan gençsen arkadaş grubunda bir tek senin araban olucaksa başın agrıya bilir

Ama arkadaş grubunda bir tek senin araban war diyede gidip 4 kişilik araba alırsan milletin söförü olursun

Keza kıramassın gurbetteki adamı, her gun o wall mart senin bu best buy benim gezersin o yüzden 2 kişilik bir roadster aslında birazda akıllıca bir seçim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.