Şimdi Ara

cool web search adlı malware'ı nasıl silebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 dakika önce bilgisayarıma bulaştı önce spy zannettim bulduğum removal toolların hepsi paralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anacondaboy -- 19 Şubat 2005, 22:23:58 >

• www.dasda.8m.com

adresinde cwshedeer programını çek
  • ayni sorun bende de vardi saolasin oh be. ne ad-aware ne microsoft antispyware ne spybot silebilmisti
  • bende de vardı ve ad-aware, spysweeper gibi programların hiçbirisi işe yaramamıştı.

ctrl-alt-del yapıp çalışan uygulamalara bak orada üst sıralarda çalışmakta olan yabancı bir veya birkaç program ismi göreceksin. Ben adını biliyordum şimdi unuttum.

bunları devre dışı bırak sonra Başlat'tan ara diyerek o programları bul ve sonrada onları sil

Tabi silmeden önce özelliklerine falan bakıp kontrol et. Yanlış bir uygulamayı silme..
  • kurtuluş yok...
    o dediğiniz sistemler yada yöntemler işe yaramıyor...
    bu çok yeni bir pislik...
    buna karşı programlar yeni yapıldı ancak...
    ben gerçi format attırdım ama bilgsyrcı arkadaş bana bir koruma programı verdi...

Ad-Aware SE Professional

ancak bu temizliyormuş... bende ad-aware nin daha önceki modelleri vardı çok sildim ama hep kendini yeniliyor...
    nasıl temizlersen temizle hep kendini yenilemeye devam eder... bu yeni bir pislik... eski yöntemleri çok aşıyor...

yukarda yazdığım programı dene... anck bu temizliyormuş...
    başka bir şey yapma ben herşeyi yaptım hatta sonunda bilgsyrı bozdum ama işe yaramadı... çünkü o sıralarda bunun tedavisi yoktu...
  • Benim explorera de "Quick Web Search" diye bir pislik musallat oldu.. Cool Web Search'ten farkı nedir bunun? Ve varsa allah aşkına temizlemesi..
  • beyler hi jack this bu iş için birebir kulanın pişman kalmassınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.