Şimdi Ara

corolla 1.6 xli triger değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabam toyota corolla 1.6 xli 1997 model triger değişimi km si geldi trigeri ve gergi rulmanını aldım.
    daha önce birçok yerli aracın triger kayışını değiştirmeme ragmen bazı arkadaşlar kafamı karıştırdı. (daha önce bu markanın değişimini yapmadığımdan)
    sormak iştediğim kayış değişiminde motoru kilitleyen bir noktadan bahsediyorlar, yani kayış sökümünde motorun dönmesine engel olacak bir kilitten. Bu kilit varmıdır varsa nerededir. Daha önce değişimi kendisi yapan arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim.

• Bahsettiğin Corolla nın trigerini değiştirmedim,ancak kam mili kasnağını karşınıza alıp baktığınızda,üzerinde bir vida boşluğu ve tam karşısında da (silindir kapağının yüzeyinde) vida yuvası olması gerekiyor,aracı senteye alıp,buraya bir vida takıldığında motor kilitlenmiş oluyor,benım tecrübem Mercedes ten ama fikir vermek istedim :)
  • teşekkür ederim yusufkoç bu haftalarda bir deneyim bakalım önce senteye getirip sonra kam mili dişlisini kilitleyip kayışı sökmeyi
  • bendede 97 corolla vardı bende değiştirdim triger setini kam mili üzerinde ve volan üzerindede var o delik .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-ay -- 26 Mart 2009; 17:41:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    triger seti değişimi clio 3 dci
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.