Bildirim
Corolla Comfort(dizel) Son Fiyat?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu fiyatı ağustos sonu ankara reis'ten varmişlerdi bana...
zaten bu rakamın altında bir fiyat da duymadım... -
Ordu migrosta stand kurmuş satıyorlar arabaları.
Corolla Comfort dizel manuel 36.000
Corolla Elegance dizel MMC 40.400
Not:Bu yukardaki fiyatlar pazarlık falan değildir arabaların üzerine dev gibi yazılarla konulmuş herkezin gördüğü fiyatlardır.
Halen sergilenmekte araçlar.Hatta al sana telefon numaraları bu güne kadar 2 araba aldık tüm Ülkedeki en ucuz yer burası.Hiç bişe olmazsa bak şurası şu fiyattan veriyor dersin pazarlıkta elin kuvvetlenir Aksesuar alırsın.
NASUHBEYOĞLU
CUMHURİYET MAH KEMAL PAŞA BUL NO: 71
52200 ORDU
Tel: 0.452.233 36 58
Fax: 0.452.233 34 10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weak -- 27 Kasım 2008; 0:35:49 > -
>>>>> Corolla Comfort dizel manuel 36.000 <<<<<
Güzel Fiyat Daha İyisi,Uygunu 2008 İçin Bence Artık Olmaz..2009 Ocak İçin Hemen Hemen Aynı Seyreder Satışlar Derim...
-
arkadaşlar bende benzinli comfort düz fites almayı düşünüyorum banada 33800 +hediyeler demişlerdi. bunun yanısıra ankarada başka bayiyi aradım onlara gel konuşalımbu fiyattan daha uygun yaparız dedmişti.açıkcası aklımdan gaçen parayı alıp gidecem masaya koycam 32000 ytl olacaksa alıyorum diycem hayırlısı bakalım önümüzdeki haftayı bekliycem -
Çok saolun arkadaslar. Bugün arabayı babam aldı.Yarın teslim alacak... -
quote:
Orjinalden alıntı: Engin Hoca
Çok saolun arkadaslar. Bugün arabayı babam aldı.Yarın teslim alacak...
hayırlı uğurlu olsun...ne kadara alındı acaba? -
engin hocam fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz -
yılsonu hedeflerini tutturmak için arabaları bedava veriyorlar :) -
quote:
Orjinalden alıntı: utkucay
yılsonu hedeflerini tutturmak için arabaları bedava veriyorlar :)
sizin hedef yok herhalde -
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
quote:
sizin hedef yok herhalde
bizim hedefi tutturma ihtimali olmadığı için liste fiyatları üzerinden satıyoruz -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
quote:
sizin hedef yok herhalde
bizim hedefi tutturma ihtimali olmadığı için liste fiyatları üzerinden satıyoruz
yazuk
-
quote:
Orjinalden alıntı: yunuspdr@hotmail.com
arkadaşlar bende benzinli comfort düz fites almayı düşünüyorum banada 33800 +hediyeler demişlerdi. bunun yanısıra ankarada başka bayiyi aradım onlara gel konuşalımbu fiyattan daha uygun yaparız dedmişti.açıkcası aklımdan gaçen parayı alıp gidecem masaya koycam 32000 ytl olacaksa alıyorum diycem hayırlısı bakalım önümüzdeki haftayı bekliycem
yunus kardeşim kesin alacaksın.sabırlı ol. -
Kaskosu da içinde 38 bin ytl.Corolla comfort d-4d -
Kasko 1200 ytl olsa 800 ytl fazla ödemişsiniz keşke yukarda verdiğim Toyota plazadan teklif alıp adamlarla pazarlığa öyle otursaydınız.Hiç olmassa fullaksesuar almayı denerdiniz.
Bugün yeniden baktımda 38.000 e Elegance düz dizel veriyorlar.Biz 2007 şubatta 40.000 e almıştık düz comfort dizel Corollayı zamanında ne kazık yemişiz be 4000 YTL de indirimezki fiyat.javascript:void(AddText(''))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weak -- 28 Kasım 2008; 23:34:11 > -
Weak,
Az bir miktar eksiğimiz vardı. Kredi çekmeden 45 gün süre aldık.Kredi çekip, dosya parası , faiz falan hesaplayınca zaten 1000 ytl yi buluyordu.Banka ile uğraşmayalım istedik.
Bir de Oradan almasak ilerde oraya servise gidince babam (her ne kadar yanlış olsa da) etik olamayacağı duygusuna kapıldı biraz.Bölgemizdeki tek toyota plaza...
Bir de 40 gündür bekleyen babam; krizi ,ortamı , ne zaman alayım'ı düşünmekten sıkıldı.
Yoksa biz de en uygun fiyatı isterdik...Şartlar....Sağol bu arada. -
quote:
Orjinalden alıntı: weak
Corolla Comfort dizel manuel 36.000
Bunlar 2008 modelmi 2009'mu bilginiz varmı acaba? -
internette 38000 görünüyor bayi fiyatımı bunlar -
Model yılını sormadım ama akşam uğrarsam sorarım Evim Migrosun yanında sürekli uğruyorum.Bu fiyatlar plazanın elemanlarınca yazılı olarak arabaların üzerinde bulundurulan fiyatlar.Ben en iyisi ayrıntılı olarak sorup öğreniyimde buarada yazayım akşamı bekleyin.millete bi kıyağım olsun zamanında bu forumdan çok yardım almıştım şimdi ödeşme zamanı. -
Üzgünüm arkadaşlar fotoğraf makinemi yanıma aldım hanımla çocuğu evde bıraktım ki rahatça konuşup pazarlık yapayım diye.Ancak Migros taki stand ı kaldırmışlar elim boş geri döndüm.Yukarıda vermiş olduğum telefonlardan bilgi alımanız gerekecek.
Benzer içerikler
- silecek ayarı nasıl yapılır
- toyota triger zinciri hangi modellerde var
- benzin filtresi ne zaman değişir
- arabanın silecek suyu biterse ne olur
- toyota yaris 1.33 cool otomatik yorumlar
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- iki kişilik elektrikli araba
- toyota"nın en çok tutulan modeli hangisi
- toyota prado 2024 fiyat
- toyota highlander türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X