Şimdi Ara

Corolla Egzoz değişimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 91 model corlla 1,6 xl var. Aracımda hala orjinal egzoz var. maşallah taş gibi hala ne patladı ne paslandı. hör hör özgün corolla sesini çıkartıyor. Ama geçenlerde bakıma soktuğumda bir kaç kişi egzozun içi dolmuştur değiştir gibisinden laflar etti. Ne kadar doğrudur. aslında susturucuları değiştirsek motorda ferahlar diyorum bende. sizin yorumlarınız nelerdir. saygılar.

• sağlamsa hiç elletmke boş ver
  • her ne kadar egzozda sorun yoksa bile ve o model corollaların egzozları çok dayanıklı olsa da sonuçta 16 yıl gibi bir süreç bir egzoz için oldukça uzun..bu geçen yıllar zarfında muhakkak yıpranmıştır..değiştirin demiyorum ama bütçeniz elveriyorsa yenilemekte fayda var..
  • aslında araç fazla kullanılmadı ben pederden alasıya kadar, 16 yaşında ama 140 bine yeni girdi. Değiştirmek en iyisi galiba motor ferahlar.

Arkadaşlar Bir sorumda benim bu model aracı daha güçlü daha atak olması için ne yapabilrim. sohbetlerde duyduğum hava filtresini değiştirerek soğuk hava çekmesi sağlanarak 2 3 beygir kazanabiirsin diolar. kimileriyle konuştuğumda benim araç 120 beygir diyor benim bildiğim 98 ruhsatta 90 yazıyor.
  • aracınız karbüratörlü olduğundan 95 hpdir..direkt hava filtresi uygulamasıyla 2-3 hp güç elde edilebileceği doğrudur fakat kullanımda bunu pek hissetmezsiniz..hava filtresine ek olarak performans tipi egzoz kullanılabilir..yani birinci basamak işlemlerle ancak 5 hp civarı bir ekstra güç elde edilir..bu araçlara karbüratör sistemi iptal edilip daha sonraki 1.6 16v motorların üst kapakları uygulanarak çok nokta enjeksiyon sistemine geçilebiliyor ve chip tuning ile de 120 hp civarı güçler elde edilebiliyor ama masraflı bir işlem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 26 Eylül 2007; 19:17:40 >
  • yorumlarınız için sonsuz teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.