Şimdi Ara

honda civic komple motor yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
25.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    92 model cıvıc 1.5 ex sedan araca sahibim
    araba geçen hafta conta yaktı 1200 tl masraf ettim
    dün sabahta biraz gazladım arabayla motordan sesler gelmeye baladı
    pistonların vurduğunu farkettim ustaya götürdüm arabayı motor yatak sarmış
    komple rektefiye olacakmış motoru indirdiler değişecek parçaları yazdılar
    bugun honda yedek parçacılarını gezdim 3500-4000 arasın da parça tutuyor
    1500 de işçilik 5-6 bini bulcak masraf
    acaba rektefiye mantıklımı yoksa yeni bi motor mu bulayım

honda civic komple motor yenileme honda civic komple motor yenileme honda civic komple motor yenileme honda civic komple motor yenileme honda civic komple motor yenileme

bu arada arabayı alalı 5 ay kadar oldu kıbrısta okuduğumdan dolayı 4 ay yattı araba toplasan 100 km binemedim
    merak edenler için arabayı 8 bine aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barni07 -- 8 Şubat 2016; 21:36:11 >

• Konuyu açmamin uzerinden baya bi sure geçti ama arabanin akibetini yazayım dedim

Arabayi oylece hurdaciya sattim 4 bin liraya

Sonra babaminda yardimiyla 2005 model accent aldim 16 bin liraya

Kaderimde mi vardır nedir oda motor kitledi yağ pompasi iyi calismiyormus suan sanayide yatiyor 6 7 aydir

Yani bana giren paranin haddi hesabi yok. Dahada eski araba almam
  • Su arabaları,böyle goturmelerine üzülüyorum bee!!Geçmiş olsun hocam nete de bakın belki daha ucuza toplarsiniz!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Su arabaları,böyle goturmelerine üzülüyorum bee!!Geçmiş olsun hocam nete de bakın belki daha ucuza toplarsiniz!!
    teşekkür ederim hocam
    nete baktım ama hemen hemen aynı parça fiyatları pek değişmiyor çıkma parçalar biraz daha ucuz ama çıkmalarada pek güvenemiyorum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barni07 -- 8 Şubat 2016; 21:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barni07

teşekkür ederim hocam
    nete baktım ama hemen hemen aynı parça fiyatları pek değişmiyor çıkma parçalar biraz daha ucuz ama çıkmalarada pek güvenemiyorum açıkcası

Alıntıları Göster
    arabayı öylece sat ,, bu rektifiye işlerinden sonra işçiliğe bağlı olarak randıman da alamayabilirsin, araba zaten nuh nebiden kalma , bundan kazdıkça kum çıkar seni batırır
  • Birkac servisten fiyat al sifir motor belki 10 bine patlar olmazsada iyi bi hondacida topla omurluk bin kardesim hic soguma..
  • 4 Bon ne arkadaş benzinli atmosferik motor değil mi bu. Yurt dışından daha ucuza gelebilir
  • Çıkma motor bul. Kazalı illaki vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford focus motor sistem arızası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Çıkma motor bul. Kazalı illaki vardır.
    yaptırma git çıkma motor bul
  • ugurozer U kullanıcısına yanıt
    çıkma motor da araştırdım ama bu kasanın motorunu bulamadım acaba bir üst kasanın motorunu bulup taksam işletebilirmiyim ruhsata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barni07 -- 8 Şubat 2016; 23:28:13 >
  • Arabayı 8 bine aldın, motorun maaliyeti 6 bin. Git yeni araba al bunu da yedek parça olarak sat, kullan.
  • zgn61 kullanıcısına yanıt
    arabayı bu haliyle satmak zor olur diye düşünüyorum bi motor fiyatlarını araştırayım tam emin değilim
  • 6 bin+2bin yenisini al...
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    yarın araştırcam inş bulabilirim
  • Konuyu açmamin uzerinden baya bi sure geçti ama arabanin akibetini yazayım dedim

Arabayi oylece hurdaciya sattim 4 bin liraya

Sonra babaminda yardimiyla 2005 model accent aldim 16 bin liraya

Kaderimde mi vardır nedir oda motor kitledi yağ pompasi iyi calismiyormus suan sanayide yatiyor 6 7 aydir

Yani bana giren paranin haddi hesabi yok. Dahada eski araba almam
  • Piyasası 13-14 olan arabayı 8 e alınca böyle oluyo demek
  • emres37 kullanıcısına yanıt
    4 bine sıfır motor yaptırsa hem piyasa fiyatına gelirdi hem de kafa rahat ederdi neyse geçmiş olsun artık eski konu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barni07

çıkma motor da araştırdım ama bu kasanın motorunu bulamadım acaba bir üst kasanın motorunu bulup taksam işletebilirmiyim ruhsata

İşletirsiniz sıkıntı olmaz. Ancak yeni motoru ruhsata işletme ücretini bir araştırın. Tam bilmiyorum ama o da hatırı sayılır bir meblağ.

Motorun üretim tarihi aracın üretim tarihinden yeni ise problem olmuyor.
  • barni07 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bence sorun sende... :)

Bir araba öylece yatak sarıp motor kitlemez.. belirtileri vardır yağ yakar, su eksiltir, düzgün ve verimli çalışmaz ,çekişi düşüktür, aşırı derecede yakıt yakar, 5-6 ay önce aldım 100km binmeden yatak sardı yazmışın o araba hiç mi duman atmıyordu çekişinde hiç mi düşüklük yoktu... ayrıca gidip hondaya 8 bin nasıl verdin broadway vs alsaydın ya öğrenciymişsin :) o ustalardanda uzak dur .. ben 2002 model mondeo kullanıyorum 2.0 150 bg versiyon,

3,5 civarına yarım motor yaptırıyoruz piston vs dahil üst taraf değişiyor komple

o accentide sat maceracı ruhunu başka şekillerde tatmin et :DDDD şaka bir yana

Ciddiden geçmiş olsun aracı almadan iyice bak ve baktır
  • Kullanım tarzınız ile alakalı diye düşünüyorum. Sanırım biraz fazla gazlıyorsunuz yaşlı araba da dayanmıyor. Bu aldığınız arabaların A noktasından B noktasına minimum maliyet ile gitme amaçlı üretildiğini unutmayın ve sürüşünüzü de bir gözden geçirin derim.

Accent benzinli mi dizel mi? 1.3 mü 1.5 mi benzinli ise. Ne kadar masraf çıkardılar accente
  • Kaderinde falan yok birader
    ilk arabanın piyasası 13-14 8 bine almışsın
    ikinci arabanın piyasası 22-23 16 bine almışsın
    millet boşunamı temiz araba alıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.