Şimdi Ara

corolla hb alıcam yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bana göre eksileri :
    1- lpg yok
    2-muayenesinin bitmesine 1 ay kalmış
    3-ocak pulu geldi =)

bana göre artıları

kaza boya değişen olmaması, temiz duruyor. bugun baktım ama ekspere sokmadım

Fiyat Nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil-satilik-sahibinden-garaj-arabasi-107949022/detay

• YAZILANLAR DOĞRU İSE Fiyat olarak cazip bence 24000-24500 gibi kapatabilrsen düşünme.
  • 24e bu arabayı kapat 10 numara olur yazdığı gibiyse güzel araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

YAZILANLAR DOĞRU İSE Fiyat olarak cazip bence 24000-24500 gibi kapatabilrsen düşünme.

bir kuruş inmem diyor. daha ilanı dün girmiş ya yıl başına kadar vaktim var diyor
  • DEDİĞİM GİBİ YAZILANLAR DOĞRUYSA KAÇIRMA İLK ÖNCE SERVİSE GÖSTER AL
    Bİ SON SANS 500 E SEN BİYERE VARAMAZSIN AMA BENİM İŞİM GÖRÜLÜR VER 25 E HELLALEŞELİM DE.
  • quote:

DEDİĞİM GİBİ YAZILANLAR DOĞRUYSA KAÇIRMA İLK ÖNCE SERVİSE GÖSTER AL
    Bİ SON SANS 500 E SEN BİYERE VARAMAZSIN AMA BENİM İŞİM GÖRÜLÜR VER 25 E HELLALEŞELİM DE.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-2009-model-ford-focus-az-km-104731324/detay/

bu nasıl peki kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukilhan

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-2009-model-ford-focus-az-km-104731324/detay/

bu nasıl peki kardeşim

İLAN YAYINDA DEĞİL DOSTUM.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcukilhan

quote:

bu nasıl peki kardeşim

İLAN YAYINDA DEĞİL DOSTUM.

ilan kalkmış hocam,

belki satılmıştır belki de adam vazgeçmiştir.

ama bu aralar favorilerim 2009 ve üstü benzinli focuslar. ama 115 hp likler değil. onlar ti-vct motormuş. onlar 60.000 km lpg ile kullanımdan sonra subap eritiyormuş bizzat lpgci usta ile görüştüm. 100 hp lik olanları tercih edin daha sorunsuz olur dediler.

• Ya arkadaşlar (bu konu aracı için konuşmuyorum, sözüm meclisten dışarı) aracın değişeni yoktur, masrafsızdır denildiğinde içimde bir şüphe kalıyor siz nasıl yeniyorsunuz bu şüpheyi acaba? Gerçekten inanılır mı? yoksa çoğusu yanlış mı söylüyor?

Aydınlatır mısınız?
  • Aracın değişeni olması size pazarlık payı bırakır bence motorda, şasede ve direkte bir işlem olmadıkça pert araç

bile alınır ki şahsen biz pertner 2.0 hdı aldık çok memnunduk 34 plaka ve pertti 2004 modeldi. 2006 da aldık

hiç unutmam kütahya da aracın piyasası 23-24 civarıydı biz 12500 e bitirdik çok da iyiydi araç. Ama şunuda

belirteyim ustamızla ğittik bilgisayarada soktuk aracı öyle aldık şasede direkte motorda bir şey yoktu.
  • değişeni veya boyası olmayabilir yani gerçekten temiz olabilir bu gerçek ama tabi bi ustaya göstermek lazım.

ikincisi değişen olmasın boya olsun derler. çünkü değişen varsa sıkıntılı oluyor. parça sökülüp takılıyor. ama ayarı tutması lazım hele ki kapılarda. değişen varsa hasar var demektir.

pert araç almakta biraz kumar tabi , satışı zor olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.