Şimdi Ara

corolla hb vs fiesta comfort tdci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2004 75000 km 1.6 benzinli toyota corolla hb, sahibiyle görüştüm, temiz kullanılmış, öyle de gözüküyor. 21000TL
    2006 18000 km 1.4 tdci fiesta, pek bilgim yok, 19500TL

ikisi arasında kaldım, gönlüm toyotadan yana ama diğer seçenek de pek fena değil gibi,
    napayım?
    ek
    corollanın çıkaracağı masraflar ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wintelli -- 19 Nisan 2009; 20:16:51 >

• pm..
  • fiesta
  • yaw sorulurmu biri fiesta biri corolla corolla tabikide önde gelir biri aile aracı biride filo aracı pek tercih edilmesede benim böyle seçeneklerim olsa km fazla olmayan 1.6 olan corollayı gözüm kapalı seçerim
  • Bir Fiesta kullanıcısı olarak, Fiesta'nın fiyatı bence çok yüksek. O fiyatlara Corolla tercihim olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 19 Nisan 2009; 22:35:54 >
  • Fiesta biraz pahalı gibi.
    İkisi arasından Corolla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 19 Nisan 2009; 22:45:31 >
  • Eğer corollayı seçersen daha yüksek model daha düşük km li corollalar bulabilirsin.. Toyota bayisi takas için bizim 2007 corolla hb e 22.000 verdi.. 23-24 bin civarına daha iyi arabalar bulabilirsin karar senin..
  • tekrar merhaba, cevaplar için teşekkürler
    saç baş yolmak üzereyim, bu işler ne zor şey.

ilk arabam olacak, 0 alacaktım ama elimde bir şey kalmayacak.
    çok fazla dolaşan biri değilim, iş yeri ile ev arası şimdilik 50 metre, ileride ne olur bilemem.
    o kadar senede yaptığım birikimi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum zaten film de orada kopuyor.

ilk düşüncem 10bin- 15binTL lik 2000 model civarı bir araba almaktı, fakat o arabalar zaten 9-10 yaşındalar,
    daha sonra bütçemi biraz zorlayarak 20bin TL ye çıktım, neyse ...

corollanın modeline göre km si nasıl?
    sahibi genellikle uzun yolda kullandığını söyledi,
    5-10 yıl kullanmayı düşünüyorum, corollaların bakım masrafları nasıl? mesela 100bin de çok masraflı bir bakımı olur mu?
    yakıt durumu nasıl, gerçi diğer forum başlıklarında geçiyor ama yine de sorayım.
    20bin TL ye siz olsanız naparsınız?

şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: wintelli

tekrar merhaba, cevaplar için teşekkürler
    saç baş yolmak üzereyim, bu işler ne zor şey.

ilk arabam olacak, 0 alacaktım ama elimde bir şey kalmayacak.
    çok fazla dolaşan biri değilim, iş yeri ile ev arası şimdilik 50 metre, ileride ne olur bilemem.
    o kadar senede yaptığım birikimi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum zaten film de orada kopuyor.

ilk düşüncem 10bin- 15binTL lik 2000 model civarı bir araba almaktı, fakat o arabalar zaten 9-10 yaşındalar,
    daha sonra bütçemi biraz zorlayarak 20bin TL ye çıktım, neyse ...

corollanın modeline göre km si nasıl?
    sahibi genellikle uzun yolda kullandığını söyledi,
    5-10 yıl kullanmayı düşünüyorum, corollaların bakım masrafları nasıl? mesela 100bin de çok masraflı bir bakımı olur mu?
    yakıt durumu nasıl, gerçi diğer forum başlıklarında geçiyor ama yine de sorayım.
    20bin TL ye siz olsanız naparsınız?

şimdiden teşekkürler...

Bu iki araç arasında tercihim corolla olurdu iki aracın arasında segment farkı var.Fiestanın avantajı dizel olması ama çok yol yapmıyorum demişsiniz ben corolla tercih etmenizi öneririm.
    Kilometre modeline göre normal, bakımda 100binden daha önemlisi 80bin bakımı var, Toyota servislerinde bakım ucuz değildir ama aracın garantiden çıkma sorunu olmuyacağı için daha uygun fiyatlı özel servisleri tercih edebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.