Şimdi Ara

Corolla Hybrid Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
144
Cevap
10
Favori
25.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bataryanın kolay kolay öleceğini sanmıyorum zaten %40 ile %70 arası mı ne kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muvakkit kullanıcısına yanıt
    Hocam km ve litre ile hesabi soylerseniz tr kullanicilari için daha kolay olacaktir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hakaangle kullanıcısına yanıt
    ben 1.5 yıldır kullanıyorum tam 50bin km yaptım menzil ilk gün neyse şu an da aynı hiçbir fark yok ara ara denemeler yaparım pil devamlı ısı görmez ise sanmıyorum 5-7 gibi bir yılda bozulacağını söylenilen gibi 10-12-15 yıl dayanabilir öyle iki üç yılda bozulacağını sananlara, söyleyenlere sadece gülüyorum. bu arada ilk aldığım gün ile şimdiki hali ile çok fazla performans farkı var bu araç devirli kullandıkça uzun yol yaptıkça daha doğrusu km yaptıkça açılıyor yakıtım da şu an adana içi 3.7lt şehir dışı 100-110-115 4 ila 4.8 arası değişiyor ben genel olarak memnunum. 2023 140hp corollayı kullandım o başka bir dünya imkan varsa kesinlikle tercih edinilmesi bir araç kalkış hızı seriligi ben benim diyen çok aracı üzer

• quote:

Orijinalden alıntı: mosasaurus

ben 1.5 yıldır kullanıyorum tam 50bin km yaptım menzil ilk gün neyse şu an da aynı hiçbir fark yok ara ara denemeler yaparım pil devamlı ısı görmez ise sanmıyorum 5-7 gibi bir yılda bozulacağını söylenilen gibi 10-12-15 yıl dayanabilir öyle iki üç yılda bozulacağını sananlara, söyleyenlere sadece gülüyorum. bu arada ilk aldığım gün ile şimdiki hali ile çok fazla performans farkı var bu araç devirli kullandıkça uzun yol yaptıkça daha doğrusu km yaptıkça açılıyor yakıtım da şu an adana içi 3.7lt şehir dışı 100-110-115 4 ila 4.8 arası değişiyor ben genel olarak memnunum. 2023 140hp corollayı kullandım o başka bir dünya imkan varsa kesinlikle tercih edinilmesi bir araç kalkış hızı seriligi ben benim diyen çok aracı üzer
    15 sene sonra maksimum 1.000 dolarlik tamir maliyeti olur. Baska herhangi bir aracin sanziman tamirinden ucuza gelir

Toyota hybridleri gelmis gecmis en sorunsuz araclardan (hybrid olmayan araclarla kiyaslandiginda da oyle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autindustry -- 19 Nisan 2023; 8:9:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bir tanığımız şirketine iki tane Clio 1.0 joy otomatik aldı. İkinci yılında birisine sandık motor atıldı. Şimdi beş adet Corolla Hybrid aldılar. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadılar. Bir yıl sonra ne olacak göreceğiz. İnşallah kazasız belasız kullanırlar. Çevremde ilk defa birisi şirketine Hybrid araç aldı. Ben de merak ediyorum.

• RoyWalsh kullanıcısına yanıt

Malına güvenmeyen 10 yıl garanti veremez. Amerikada 20-25 yıllık priuslar fabrika çıkış bataryalarla devam ediyor. Bataryalarda kayıp illa ki vardır tabi. Hibrit filo aracı çok fazla var, dizel otomatiğin yerini aldı sayılır

• RoyWalsh kullanıcısına yanıt

şirkete asla turbolu araç almadım almam.atmosferik lpg ya da hibrit.

çalışanın altına turbo çift kavrama araba verdiğin zaman kısa zamanda patlıyor

• mosasaurus kullanıcısına yanıt

3,7 LT nedir hocam yaa. Nasıl yaktırıyorsunuz. Ben birçok arabayı katalog verisine kadar yakıtını düşürürüm. Kendi şahsi arabam Citreon C5 3,9 LT ile uzun yaptırdım. Ama bu arabayi bir türlü 5,5 LT altına düşüremiyorum. Hatta çoğunlukla 6 LT üstü. Bu arabada tasarruf yapacak hamle yapamıyorum zaten kendi yaptığı için galiba. şirket arabası diye acımayanlardan değilim ama seri kullanırım yalanı yok. Yinede bu kadar fark olması çok tuhaf.

Yalıtım çok kötü, motor zaten bas bas bağırıyor, konfor yok. Güvenlik ve asistan özellikleri süper. Adaptif cruise, çarpışma önleyici, şerit takip, adaptif uzun far mükemmel özellikler, bu arabada elektirikli koltuk şart

bende seri seri kullanırım ara sıra, karma yakit tüketimim 4.4lt kışın aynı şekil sakin kullanımda 3.8-3.9 ile gezdim bu kış Adana'da, yazın da pek fark etmiyor. 4.8 üstünü asla görmedim çok çok seri kullanınca 5.2 gördüm daha üstü hiç olmadı. adana düz, yaşadığınız şehir rampalı ise yakıt evet yüksek olabilir grupta bir arkadaş var 6lt altını göremiyor yaşadığı şehirden dolayı, ankaraya gidince 4.0lt yakıyor biraz da yaşanılan şehire bağlı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosasaurus -- 27 Nisan 2023; 16:33:44 >

Konfor yok mu ? Sınıfının en konforlu araçlarından biri, konfordan anladığınız ne tam olarak ? Şaşırdım biraz

işe gidiş-geliş rotamda maalesef epey bayır var. sabah giderken batarya sıfırlanıyor akşam gelirken ful doluyor. Ben 6'nın altını pek göremiyorum.

• Daha arabayı almadan pilin ne zaman öleceğini konuşmak da ayrı bir dünya.285 bin mi mile da prius sattım .110 bin mile yol yaptım .aldığım da 45 mile gidiyordu sattığımda yine aynı bir galon benzin ile .2022 corolla Hybrit aldım sıfır 45 bin mile da sattım .sattıgımdaki veriler sıfır halinden daha iyiydi 58 mile bir galon ile .sizin ömrünüzü çürütür o bataryalar.sessiz keyifli bir araç saçma sapan arabaları alıp LPG taktırmaktan veya dizelden iyidir .batarya ihtiyacınız olursa ben alır gönderirim buradan 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvakkit -- 17 Ekim 2023; 21:5:22 >
  • Arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyatlara piyasası canlı olan, sorun çıkartmayan, yakıtı az olan başka araç var mı? Aracın kronik sorunları var mı alınır mı? İkinci elde alacağım için nelere dikkat etmem gerekir. Aydınlatırsanız çok sevinirim

Benim de normal kullanımda 4lt civarı

Babamda galaxy m20 var bataryası 5 yıldır diri. Bir telefonun bataryası bile 5 yıl gidiyorsa koskoca araba bataryasının 15 20 yıl gitmesi şaşırtıcı değil bence.

• Aylık ortalama hızı 28 ile 30 olan ve ayda bir depo ortalaması 6.5 7.0 litre olan aracımı hybrid ile değiştirsem kaç litrelere düşerim günlük gidiş geliş toplam 9 km güzergah tamamı düz yol ve 3 ışıklı

• netttt2627 N kullanıcısına yanıt

Gidiş geliş 9 km ise 4 km yolda 6.5 7 yakıyorsa ben aracımı değiştirmezdim. Yazın o kadar tüketimi normal ama kışın 6.5 7 o mesafede inanılmaz iyi. Şöyle söyleyim corolla cross ile o mesafede 2.5 da gördüm 5.5 da gördüm ortalama 4,5-5 denebilir kışın.

• perfectstrangers P kullanıcısına yanıt
    B sınıfı aracım artı c den b ye geçince afalladım tamam turbo benzinli ama uzun yolda çok keyifli ama konfor bir c sınıfı gibi değil

• Merhaba, Corolla hybrid kullanıcıları için bir WhatsApp grubu var mı acaba?

• klaanaa kullanıcısına yanıt
    Varda teknoloji ile aram yok sizle nasıl paylaşacağım tarif eder misiniz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.