Bildirim
corolla verso 1,6 sol hangi marka lpg tercih etmeliyim???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
araştırırsanız aracınıza en uygun seçeneği bulabilirsiniz burda herkes kendi taktırdığı kitten memnun ve o markayı tavsiye ediyor -
ilgilendiğin için sağol.
peki toyotanın vvt-ı motorlarında genekde hangi lpg sistemi terceh ediliyo bunu öğrenmem mümkün mü. akşamdan beri forumu okuyorum kafam baya karıştı. -
bu arada deneme maksatlı atiker takılmış bir corolla verso kullandım çok memnun kaldım. gerek çekiş olsun gerek yakıt harika denilebilirdi. hatta daha ayaralrı bile yapılmamsına rağman yakıt nerdeyse yarıya düşmüştü. fiyat olarak tabi. ama ileride ne olur bilinmez. terddüt içindeyim. aslına bakarsanız 1700 ytl gibi fiyatları sadece markaya vermek istemiyorum. bu yüzden foruma danışıyorum. ben yinede gerekçeleri açıklanmak kaydıyla önerilere hazırım. şu marka veya bu marka yeterki mantıklı açıklamalar olsun. teşekkürler. -
Yanlış hatırlamıyorsam Polonya Toyota sı prins marka kit takıyordu. -
sorduğun sorunun cevabını bulmuşsun arkadaşım madem denedin ve memnun kaldın boşuna aklını karıştırma derim hergeçen gün cebine zarar
quote:
Orjinalden alıntı: ares666
bu arada deneme maksatlı atiker takılmış bir corolla verso kullandım çok memnun kaldım. gerek çekiş olsun gerek yakıt harika denilebilirdi. hatta daha ayaralrı bile yapılmamsına rağman yakıt nerdeyse yarıya düşmüştü. fiyat olarak tabi. ama ileride ne olur bilinmez. terddüt içindeyim. aslına bakarsanız 1700 ytl gibi fiyatları sadece markaya vermek istemiyorum. bu yüzden foruma danışıyorum. ben yinede gerekçeleri açıklanmak kaydıyla önerilere hazırım. şu marka veya bu marka yeterki mantıklı açıklamalar olsun. teşekkürler.
-
teşekkür ederim arkadaşlar ilginize
çpk sağolun -
sonucu yazarsın ve tecrübelerini paylaşırsın umarım inşallah hayırlısı neyse o olur -
hayırlı olsun.. -
arkadaşlar bayramdan sonra ya atiker taktırcam yada landi renzo. renzoyu çok övdüler yalnız atikerin performansını merak ediyorum. önceden demştim denediğim arabanın ayarları yapılmamıştı sanırım yakında yapılacakmış sıra wermişler. eminim çok daha iyi olur. büyük ihtimalle atiker kulubüne katılacağım. sırf marka diye bir sürü para verme taraftarı değilim. ankarada atiker taktırabilieceğim bir yer önereblirmisniz acaba. saygılar. -
toyotaya en uyumlu zavoli bence -
sağol arkadaşım maliyeti hakkında da bilgilendirirsen sewinirm. saygılar -
arkadaşım 1600 civarında bi masrafı var.. 14000 km de çıkarırsın paranı... 130 inlira yakıyor imzamdaki araç.. 200 ytl civarı da ruhsata işletme tutar.. yılda kç km yapıyosun? hangi ildesin? -
sinopta oturuyorum oğuz bey. yılda 10000 km yapıyorum tabi lpg olursa daha fazla olur.ilginize teşekkürler -
BRC
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X