Şimdi Ara

Corolla'ya lpg takılacak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

91 model karbüratörlü corollama lpg taktırmak istiyorum. Benzinden kurtulmalıyım artık. sorum hangi firma ya da model lpg taktırmalıyım?
    Sonuçta bu lpg sakata gelmez. Araba karbüratörlü olduğu için dönüşüm daha ucuza gelicek maliyetinide yaarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...

• 2 firma önerisi istedim sadece? izmirde nerede uygun fiyata kaliteli yapılır.? bi yardımsever yazar inş.
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_376/tt.htm

pashutine şuraya bir göz at, aradığın herşey var.
  • bence brc veya lavato italyan olanlar yerli istersen aldesa iyi bir yerli bence ben kullandım memnun kaldım
  • Bende 97 model corolla xei var. Ben de yaklaşık 6 ay oldu BRC markalı eski tip tüp taktırdım 10 taksitle 700 e maloldu. Ama lutfen 2a mühendisliğin web sayfasındaki (http://www.2a-lpg.com) forumları okuyun çok ilgililer yetkilileri de. Yine sitede bulunan yetkili montaj servislerine bakıp mutlaka yetkili montaj servisinde taktırın yoksa garanti kapsamına almıyolar.
  • teşekkür ederim hepinize. Çevremlede konuştum daha çok BRC nin adını duydum o markadan taktırcam. Tek çekincem karbüratörlüler de performans düşüklüğü olduğu. ama kimikeri iyi ayarlanırsa olmaz diyorlar. Bence performanslı kullanan arkadaşlar için soru işareti oluyordurda benim gibi sadece gezmek ve A noktasından B noktasına giderken ayağımı yerden kesmesi amacıyla kullananlar için sıkıntı yaratmaz. tabi ki bu benim tahminim...
  • bende yerlı aldesa var iyi de bitek gaz benzin sviçi arıza yaptı 50 tl hallettim yakıttada iyi
  • kardeş bende 93 corolla 1.6 karbüratörlü arabama taktırdım.benzinde neyse lpg de de o şekildeverimli.sen takma kafana taktır brcyi işine bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.