Şimdi Ara

Corona Açıklaması ve Enfekte Ülkelere imf Desteği Tesadüfü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corona Açıklaması ve Enfekte Ülkelere imf Desteği Tesadüfü

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/bakan-koca-bu-salginin-su-anda-turkiyede-olma-ihtimali-cok-yuksek-5671465/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan_fcb -- 11 Mart 2020; 1:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foruma sözcü gibi fanatisist, reklam kaynayan ve agresif çerez politikaları olan sitelerin linklerinin verilmesi yasağı gelmeli kesinlikle. Canterbury Hikayelerindeki 'summoner' ve 'pardoner' (afçı, günah çıkarıcı) ne kadar din adamlarıysa, bu haraççılar da o kadar habercidir.
  • 3Korner1Penaltı kullanıcısına yanıt
    yorumsuz, bakanın ağzından yalın, clickbaitsiz kaynak olması açısından verilmiş bir link. tıklama derdinde olup çerez reklam diyorsan ublock veya adblock kullanabilirsin.

• ilhan_fcb İ kullanıcısına yanıt
    yaw eu bize 40 mılyar vermedı mı gocmenlerı bakın dıye butun fabrıkaları sattık para ıcın

tank palet fabrıkası da satıldı

buna ınanmak ıstemıyorum ama gecmıse bakınca para ıcın yapmadıkları yok :D
  • İmf bir hafta önce açıklamış, Ulkemiz için coronodan önce şizolara çare bulmak gerekiyor

• bizimkiler sırf imf den para gelsin diye hastalıklı adamı bile çinden buraya getirtir. Yeter ki para gelsin.
  • IMF şizofrenler için para ödese dünyanın en zengin ülkesi oluruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahabar rehlamı ossun

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

İmf bir hafta önce açıklamış, Ulkemiz için coronodan önce şizolara çare bulmak gerekiyor

https://www.imf.org/en/News/Articles/2020/03/04/sp030420-imf-makes-available-50-billion-to-help-address-coronavirus
    Komik çocuk seni

• Saçmalamayın virüs salgına dönüşürse sırf turizme zararı bunun kat be kat fazlası.

Hükümetten nefret ediyorum ama bu iş WHO kontrolünde. Öyle saçma sapan şeylere inanmayın.

• Bazı solcular için masturbasyon malzemesinden başka bir şey değil.

Imf fonu geçen hafta bildirildi hasta daha dün çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 11 Mart 2020; 11:6:36 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Beni şaşırttın tebrikler samimi bi şey görebildik bir muhaliften.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Beni şaşırttın tebrikler samimi bi şey görebildik bir muhaliften.
    Samimiyet ile ilgisi yok

Ben hep doğru olanı yazdım. Yalan sizin taraftan o kadar fazla, saçma, iğrenç şekilde söylenmese, ülkeyi liyakata, hukuka, demokrasiye uygun yönetip çalmasanız oy bile veririm.
    Kimse babamın oğlu değil

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Türk siyasetinde yalan adam kayırma sözünde durmama asla bitmedi ve bitmeyecek de.

Herkes bunun en az olduğunu düşündüğü yere, hayata bakışına göre bir partiye oy veriyor.

Ama şu belli bir şeydir ki A partisi de gelse B partisi de gelse değişen hiçbir şey olmayacak. Türkiye’de siyaset malı kim yiyecek onun kavgası şeklinde ilerliyor. Birkaç adamın hatrına birkaç sebebin hatrına oy atıyor herkes.

O yüzden insanın kişisel gelişimine bireysel zenginleşmesine odaklanması akıllıca olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 11 Mart 2020; 12:24:59 >
  • IMF sayesinde bazi ulkelere objektifligin ilk isiklari gorunmeye basladi ... Tahmin edin hangi ulke...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Italya ekonomisini nasil kurtaracagi belli oldu. Iraninda acil paraya ihtiyaci varmis demek :) Yakinda TR dede sayilar birden yukselir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiç bir şey tesadüf değildir
  • Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler. Her konuda eleştiri yapılabilir ancak şu zaman dilimine kadar alınan önlemlerden ötürü başta sağlık bakanlığı olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik etmek gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.