Şimdi Ara

Corsa 1.2 mi? yoksa Clio 1.2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Yorumlarınızı bekliyorum

her türlü corsa gerek 2.el gerekse sorunsuzluk.
    başına bela almak istersen clio elbette tercih edebilirsin... servisten araba cıkmaz kronik sorunlarından dolayı.
    öte yandan bu arabayı kullananların %90 nı şirket arabası 2. elde cok deger kaybettirir.

aklın varsa corsa almasan bile cilodan uzak durman senin yararına olur.

avatarıma bakarsan renault yazar ama renaltu destekcisi veya pof poflayıcısı degilim.

B segmentinde alınacak araba belli
    corsa veya fiesta. ben corsayı tercih ederim genişliğinden ve yeni yüz makyajından dolayı.
  • 3.5 ayda 10.000km yaptım clio ile. 7bin km si lpg ile. Elhamdülillah hiçbir sorun vermedi. Kronik sorunu da şimdiye kadar bana denk gelmedi. Aracimdan gayette memnunum. Bu kadar karalama yapmasanız keşke. Corsa daha iyi bir araç olabilir. Ki büyük ihtimalle öyle zaten. Ancak yorum yaparken bir tarafın iyi yönlerini diğer tarafı karalayarak öne çıkarmanız çok kötü.

Ben 1.2 clio dan ve donanimlarindan memnunum hocam. Bence ikisinide bi değerlendirin içine binin. Öyle karar verin. Corsa hakkında bir fikrim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı çizmeli Mehmet Ağa. Kardeşim kaç model ? donanım ne ? beklentin ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcool

Sarı çizmeli Mehmet Ağa. Kardeşim kaç model ? donanım ne ? beklentin ne ?

2010-2015 arası en hesaplı olan model

beklentim az yakması ama çekişininde iyi olması
  • Corsa tabisi. =)
  • plastik clio yerine tabiki kaliteli corsa hocam corsa ile clio ile karşılaştırmanız baştan hata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACCENT ERA 1.4 MÜ YOKSA 1.6 MI ??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Corsa için parçası çok pahalı. Clio'nun ikinci eli daha iyi dediler. Tereddütte kaldım.
  • Bir corsa kullanıcısı olarak (d kasa) corsa öneririm.

• 1.2 araba mi olur? En az 1.4 olmali. Kimisi kizacak simdi. Ama tin. 1.2 motora araba deyip kandirmayin kendinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 3 Ağustos 2015; 19:54:49 >
  • renonun 1.2 75 bg motoru çok kötü benim loganda aynı motor var,bildiğin scoter motoru insanı kanser eder,onun dışındaki her seçenek alınır,bazen yokuş çıkarken el kol sallıyorlar sanki araba gidiyorda ben sürmüyorum.

• 3.000 KM'de Clio'muz var 1.2 2014 model daha hiç sorun yaşamadık. Clio 4lerde 2012 öncesinde sanırım direksiyon kutusu arızası var fakat servislerde ücretsiz onarılıyordu. Onun dışında kronik bir problemi yok. Clio'nun da Corsa'nın da çekişi beklentinizi karşılamaz büyük ihtimalle bu arada. Ek olarak Clio'nun şanzuman aralıkları çok kısa şehir içinde vitesle biraz fazla haşır neşir oluyorsunuz. Diğer aracımız 2008 Meriva 1.6 benzinli onda vites aralıkları daha uzun ama motor farkından da olabilir çok bilgim yok.
  • leon_312 kullanıcısına yanıt
    hocam bende tavsiye etmem ama clionun 1.2 75 bg motorunu şirketler tercih etmez,ayrıca sorunsuzdur ve arıza felan çıkarmaz,tek sorunu 107 tork bu arabayı yürütmeye yetmiyor,parçası bakımı çok ucuz.

• bence corsa
    dizel olsaydı clio derdim
  • 2010 2015 arası demissiniz ama clio 3 mu clio 4 mu ? Butce nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

2010 2015 arası demissiniz ama clio 3 mu clio 4 mu ? Butce nedir?

Bütçe maksimum 35 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

2010 2015 arası demissiniz ama clio 3 mu clio 4 mu ? Butce nedir?

Bütçe maksimum 35 bin

Clio 4 baz donanım clio 3 ful donanım alabilirsin. Clio 4 daha güzel dış tasarıma sahip ama clio3 te ful donanım baya dolu.

• Vergisi az 1.3 e kadar olanların. O yüzden iyi.

Bence clio ama beklenti önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio 1149 cc 105 tork 75 hp
    corsa 1229 cc 115 tork 85 hp

bu değerlere rağmen clio motoru daha canlı, opelin motorları biraz hantal kalıyor ama onun dışında sağlamlık ve yol tutuşu olarak corsa tercihim olurdu tabi mümkünse 1.4 100 hp olanı.. 1.2'de iş görür
  • yeni kasalardan konuşacak olursak 1.2 clio eğer full model olan icon paket ise kesinlikle dolu bir araç.öneririm.ama iki araba da boş olacak ise corsa almanı tavsiye ederim.ama corsada sübap sorunu başladı deniyor,yeni kasa alıpta lpg takanda yoktur.alın clioyu lpg attırın binin,3-5 sene daha kasa değiştirmez zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.