Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
228.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nhtckr

hadi hayırlı olsun. yaya kalmak zormuş eli ayağı düzgün bi araba bulsam hemen alcam

Evet Valla öyle şimdi üzülüyorum biliyormusun corsama ilk arabamdi o neyse hayırlısı fazla borçlanmadan temiz bir sedan alabilirsem güzel olacak 2005-2006 civic gibi aslında dizel Focus düşünüyorum ama o da çok pahalı 4 senemi bağlamam gerekiyor bunuada hiç gerek yok şu an arac fiyatları oldukça şişik bayramdan sonra belki biraz iner bayramı bekleyelim bakalim
  • bu lastik ölçüleri hakkında yorum yapan arkadaşlarımız biraz abartmış öncelikle şunu belirtmek isterim corsa b lerin orjinal ölçü olarak 175-65-14 te var.13" jant yerine 14" takarsanız sıkıntı yaşamazsınız 165 tabanlı lastik yerine 175 lik takmanızı da öneririm gerek konfor gerek yol tutuş açısından.Viraj emniyetinden bahsetmiş arkadaşlarımız. inanın bana lastikler 165 70 13 iken 90 la girmeye korktuğum virajlara şimdi 110 ile sıkıntısız giriyorum.14 inch yada 175 taban yorar diyen arkadaşlarada aldırmayın arkadaşlar 195 takmadığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_55 -- 28 Ekim 2011; 10:18:05 >
  • 2000 model corsa 1.4 GLS aracımda mart ayından bu yana Sava Adapto 4 mevsim 175-70-r13 lastik kullanıyorum, orjinal ölçüsü 165-70-r13... Şimdiye kadar hiç bir problemle karşılaşmadım. Yol tutuş ve viraj emniyetine gelince şu an olumlu yönde hissedilir derecede fark var ancak yeni lastikten mi kaynaklanıyor yoksa taban genişliğinden mi bilemiyorum.

O sıralar illaki 4 mevsim alacağım diye tutturmuştum, bu ölçüden başka hiç bir marka yada model lastik yoktu. Epeyde araştırdım, ölçtüm biçtim ve sorun yaşamayacağıma kanaat getirdim aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 28 Ekim 2011; 11:50:43 >
  • arkadaşlar arabalarınızın fotolarını koyarsanız sevinirim:) polimex hayırlı olsun kaça bıraktın corsa nı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_55

arkadaşlar arabalarınızın fotolarını koyarsanız sevinirim:) polimex hayırlı olsun kaça bıraktın corsa nı?

Sağol 13 e verdim arabasizlik ne zormus ya araba bakıyorum yok yok bayram sonrasını bekliyorum insallAh denk gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_55

bu lastik ölçüleri hakkında yorum yapan arkadaşlarımız biraz abartmış öncelikle şunu belirtmek isterim corsa b lerin orjinal ölçü olarak 175-65-14 te var.13" jant yerine 14" takarsanız sıkıntı yaşamazsınız 165 tabanlı lastik yerine 175 lik takmanızı da öneririm gerek konfor gerek yol tutuş açısından.Viraj emniyetinden bahsetmiş arkadaşlarımız. inanın bana lastikler 165 70 13 iken 90 la girmeye korktuğum virajlara şimdi 110 ile sıkıntısız giriyorum.14 inch yada 175 taban yorar diyen arkadaşlarada aldırmayın arkadaşlar 195 takmadığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız .

bende ki corsada 165 7013 lastikler
    arkadaşımın aynı model corsasında önler 175 70 13 bariz bir konfor farkı var
    araba gayet iyi gidiyor çok etkilediğini bende düşünmyorum ön lastiklere bende 175 yapacağım ama lastikler daha 20000 km de 8 ay oldu...

• bende satıcam aracı ?
    etrafınızda isteyen olursa bilginize
    satan arkadaşlara hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzurasd

bende satıcam aracı ?
    etrafınızda isteyen olursa bilginize
    satan arkadaşlara hayırlı olsun

teşekkürler inş gönlündeki fiyata satarsın. bu arada ben dacıa logan aldım. 14bine 06model 80binde boyasız bi araba aldım.corsanın üstüne 500tl ekledim.
  • abi hayırlı olsun bende satarsam 99-00 kasa accord veya a4 düşünüyorum
  • oho herkes sattı corsa sını:)bu gidişle Corsa b ci kalmayacak:) ben mutluyum corsa m la.Baskı balata ve amortisörleride değişti mi en az 4 sene daha birlikteyiz.
  • valla açık söliyim corsamın boyu ve yaşı biraz daha büyük olsaydı hiç bi kuvvet beni ondan ayıramazdı sahibi olduğum en sağlam arabaydı 2sene boyunca bi araba hiçmi 5tl lik masraf açmaz.genel bakım hariç bi kere tamir istemedi çoğu şeyini daha bozulmadan kendim değiştirdim yenilensin diye keyfe keder.
  • quote:

valla açık söliyim corsamın boyu ve yaşı biraz daha büyük olsaydı hiç bi kuvvet beni ondan ayıramazdı sahibi olduğum en sağlam arabaydı 2sene boyunca bi araba hiçmi 5tl lik masraf açmaz.genel bakım hariç bi kere tamir istemedi çoğu şeyini daha bozulmadan kendim değiştirdim yenilensin diye keyfe keder.

Nihat kardesim benimki de tam tersi bir durum masraf cikarmadigi ay yoktu mübareğin sattığım gün bile 25 TL masraf çıkardı İnanin artık Opelin logosunu bile görmek istemiyorum gecmiste de söyledim yine söylüyorum mecbur kalmadikca Opel almayı kesinlikle düşünmüyorum. Allah nasip ederse ya Ford Focus dizel ya Toyota Corolla 1.6 Sol veya Honda civic alacağım kafam rahat olsun istiyorum ben arabaya binecegime o bana binsin istemiyorum. Bu bahsettigim 3 modelin temizi bulunduğunda sorunsuz olduğunu söylüyorlar herkes memnun. Ha bu arada yeni. Aracın hayırlı olsun Dizel değil mi?

• teşekkürler darısı başına dizel değil 1.6 benzinli landirenzo lpg var clio motor megane2 şanzuman 90hp modelini aldım. 2.elde dizel şans meselesi. hem kmsi 80 100binde bi dizeli alıp bi okadarda ben yapıp bidaha kime satacağım? halkımız yüksek kmdeki dizellerden korkuyor:) hem mazotta 4lira olmuş lpgden az yakmıyor şuan bi dizel.bakımıda pahalı.satarkende problem. sıfır yada sıfır ayarında olmadıktan sonra dizel almak mantıklı gelmedi bana.

corsa gelince merak ettim senin corsa daha önceden kazalı falanmıydı? yani bi oynanmış bidaha dikiş tutmamış gibisindenmiydi diye sordum.yoksa corsalar canavar gibi arabadır. satacağın gün bile 25lira masraf açması beni şaşırttı. ben 2sene 40bin km yol yaptım sabah aksam işe gidip geldim kontağını açmadığım gün olmadı 5lira verip bi ampül bile almadım değiştirmedim. yaptığım bütün masraflar keyfekederdi ampülün rengini beğenmezdim öyle değiştirirdim misal..
  • quote:

teşekkürler darısı başına dizel değil 1.6 benzinli landirenzo lpg var clio motor megane2 şanzuman 90hp modelini aldım. 2.elde dizel şans meselesi. hem kmsi 80 100binde bi dizeli alıp bi okadarda ben yapıp bidaha kime satacağım? halkımız yüksek kmdeki dizellerden korkuyor:) hem mazotta 4lira olmuş lpgden az yakmıyor şuan bi dizel.bakımıda pahalı.satarkende problem. sıfır yada sıfır ayarında olmadıktan sonra dizel almak mantıklı gelmedi bana.

corsa gelince merak ettim senin corsa daha önceden kazalı falanmıydı? yani bi oynanmış bidaha dikiş tutmamış gibisindenmiydi diye sordum.yoksa corsalar canavar gibi arabadır. satacağın gün bile 25lira masraf açması beni şaşırttı. ben 2sene 40bin km yol yaptım sabah aksam işe gidip geldim kontağını açmadığım gün olmadı 5lira verip bi ampül bile almadım değiştirmedim. yaptığım bütün masraflar keyfekederdi ampülün rengini beğenmezdim öyle değiştirirdim misal..

Yok orjinaldi marotoda sattığım gün baktirdi alan arkadas temiz güzel kazasiz dediler sadece benim bilmediğim 3-5 parça boya çıktı kafam çok karışık LPG li civic mi dizel Focus mu alsam diye kararsızım

• ben focus tercih ederdim km60bini aşmamışsa. yada dizel corolla. civic de alınır. kısacası bunların içinden bulduğun en temizini gözün kapalı alabilirsin.
    yada yada sende baya para var anlaşılan:):) sıfırada girebilirsin
  • millet corsaya güvenip corsa alın diyo kiminede sorun çıkarıtıyo
    benim araca 11500 verdiler baktılar ama vermedim sizce nasıl?
  • quote:

ben focus tercih ederdim km60bini aşmamışsa. yada dizel corolla. civic de alınır. kısacası bunların içinden bulduğun en temizini gözün kapalı alabilirsin.
    yada yada sende baya para var anlaşılan:):) sıfırada girebilirsin

Yok dostum ya yani ikinci elden acayip korktuğum İcin sıfıra yakın sorunsuz markalara bakıyorum 15 lira naktim var gerisini kredi çekmeyi düşünüyorum ne kadar mantikliysa artık bilemiyorum.
  • bu yazdığın arabalar 30dan aşa değil 15var 15de kredi çekeceğine sıfıra gir. ( bunların sıfırı değil tabi ) 30 35 civarı sıfır araç çok.

yada hiç krediye falan bulaşma 15e al benim gibi bi logan bak keyfine:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzurasd

millet corsaya güvenip corsa alın diyo kiminede sorun çıkarıtıyo
    benim araca 11500 verdiler baktılar ama vermedim sizce nasıl?

11500 az gibi. tabi arabasına göre çokda olabilir.senin araba kaç km kaza boya varmı klima lpg falan durumu ne?
  • bu arada corsaları sattık corsacılardan çok biz konuşuyoruz rahatsızlık veriyorsak yazmayalım arkadaşlar. sonuçta corsacıların kulübü burası.rahatsızlık veriyormuyuz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.