Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
228.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akünüze bujinize kablolarınıza bobinlerinize baktırın.kış başı olur böyle oksitlenmeler elektrisel problemler bunlar. karbüratörlüyse meme yada benzin filtresi tıkanmalarındanda olur. yani sonuçta gidilip kontrol ve tamir gerek.arabayı görmeden biz burdan ancak bukadar yardımcı olabiliriz yolda kalmamak istiyorsanız.
    henüz hala çalışıyorken gidip göstermek daha ucuza gelir yolda kaldımı çekiciler akbaba gibi tamir masrafından çok çekiciye vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nhtckr

akünüze bujinize kablolarınıza bobinlerinize baktırın.kış başı olur böyle oksitlenmeler elektrisel problemler bunlar. karbüratörlüyse meme yada benzin filtresi tıkanmalarındanda olur. yani sonuçta gidilip kontrol ve tamir gerek.arabayı görmeden biz burdan ancak bukadar yardımcı olabiliriz yolda kalmamak istiyorsanız.
    henüz hala çalışıyorken gidip göstermek daha ucuza gelir yolda kaldımı çekiciler akbaba gibi tamir masrafından çok çekiciye vermeyin.

eyvallah hocam bir an önce baktırayım ben o zaman teşekkürler
  • beyler 200 Model 1.4 Gls ile bende artık corsa b sahibi oldum ve arabadan çok memnun oldum.
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanızı dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanızı dilerim

teşekkür ederim.
  • Arkadaslar corsa mı 1,5 ay önce sattım foruma da artık sık sık giremiyorum. Onun yüzünden konuya yine katılan corsa b kullanan arkadaşları ilk mesaja ekleyemeyecegim. Kusura bakmayın
  • arkadaşlar 1.4 gls 90 hp liğe tüp taktıran var mı? izlenimleriniz nasıl? arabanın ivmelenmesindeki ufak bir düşüşü bile farkeden kullanıcı için önerirmisiniz canımızı sıkmasından korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_55

arkadaşlar 1.4 gls 90 hp liğe tüp taktıran var mı? izlenimleriniz nasıl? arabanın ivmelenmesindeki ufak bir düşüşü bile farkeden kullanıcı için önerirmisiniz canımızı sıkmasından korkuyorum

Ben corsam varken taktirmistim Atiker taktirmistim cekisinde bariz bir sekilde düşüş oldu kısın geç geçiyor gaza fazla yakıyordu
  • eyw. hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim.acaba düzgün bağlantı filan yapılmadığından mı böyle oldu?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_55

eyw. hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim.acaba düzgün bağlantı filan yapılmadığından mı böyle oldu?.

Yani eğer uzun yillAr kullanacaksanız İtalyan bir kit taktirin zavoli veya lavoto gibi
  • slm arkadaşar.geçen ay 2ooo model 1.4 16v ecotec gls corsa aldım araç hakkında fazla bilgim yok.fakat yakıt fazla geldi bana benzinli ş.içi:0,57 kuruş yakıyor bu normalmidir sizce.normal se sanırım lpg taktırcam tavsiye ettiğiniz marka varmı benim niyetim atiker yada zavoli.cevap yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah_tpc

slm arkadaşar.geçen ay 2ooo model 1.4 16v ecotec gls corsa aldım araç hakkında fazla bilgim yok.fakat yakıt fazla geldi bana benzinli ş.içi:0,57 kuruş yakıyor bu normalmidir sizce.normal se sanırım lpg taktırcam tavsiye ettiğiniz marka varmı benim niyetim atiker yada zavoli.cevap yazarsanız sevinirim

hayırlı olsun. corsa çok yakan çok kaçan arabalardan olsada 57krş biraz fazla. normalden 17krş fazla yakıyo arabanız.bunun sebebide
    1.siz arabaya yabancısınız arabada size.birbirinize alıştıkca yakıt düşecektir.
    2.kış aylarında bütün arabalar fazladan yakıt harcar ki corsalar sıcağı sever soğuğu sevmez.
    3.yaptırmadıysanız arabanın bakımını yaptırınız yağı suyu ve özellikle filtreleri kontrol ettirin lastikler de dahil.
    bunlar düzeldiğinde yakıtta 40krş civarına düşer.ama buda çok derseniz lpg şart. uzuuuun km,ler binmeyecekseniz taktırmaya değmez ama enaz 50bin km binerim diyosanız hiç beklemeyin en ucuzundan bir lpg taktırın derim. en iyisine gerek yok.sonuçta tasarruf için lpg takılıyor en iyisini takınca daha az yakmıyorki. o sebeple atikeri tavsiye ederim.servisi bol hemde ucuz.

• Opel Corsa 1.4 GLS Otomatik Renk: Siyah

1 HAFTALIK OPELCİYİM :)
  • teşekkürler ilginiz için.
  • satamadık arabamı ikinci eli yokmudur anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzurasd

satamadık arabamı ikinci eli yokmudur anlamadım ?

ikinci eli en çok olan opel. opel corsa. fakat corsa b ler yaşlı olduğundan fiyat alıcıya pahalı geliyo. hem ucuz hem yeni istiyor halk. oda malesef opelde yok. ben mesela 99 1.4gls boyasız 84bindeki corsamı 13500e verdim üste 500 koyup 2006 model logan aldım hemde en fulünü.
  • Herkese merhaba 98 model swing sahibiyim, kasislerden geçerken önden tık tık diye ses geliyor, biraz hızlı geçersem ses artıyor, bunun sebebi ne olabilir, amortisör mü? salıncak mı? veya başka bi parça mı?
  • bende 94 1.2 swing karayip mavisi vardı. Çok severdim hey gidi hey
  • quote:

Orijinalden alıntı: nhtckr

quote:

Orijinalden alıntı: muzurasd

satamadık arabamı ikinci eli yokmudur anlamadım ?

ikinci eli en çok olan opel. opel corsa. fakat corsa b ler yaşlı olduğundan fiyat alıcıya pahalı geliyo. hem ucuz hem yeni istiyor halk. oda malesef opelde yok. ben mesela 99 1.4gls boyasız 84bindeki corsamı 13500e verdim üste 500 koyup 2006 model logan aldım hemde en fulünü.

satıcam abi inat ettimm

isteyen varsa
  • merhaba arkadaşlar
    bende bugün itibariyle corsa cı oldum :)
    98 swing 68 bin km de lpg li
    hadi bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.