Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
228.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nhtckr

bu yazdığın arabalar 30dan aşa değil 15var 15de kredi çekeceğine sıfıra gir. ( bunların sıfırı değil tabi ) 30 35 civarı sıfır araç çok.

yada hiç krediye falan bulaşma 15e al benim gibi bi logan bak keyfine:)

bakalım Nihat kardesim kısmetimizi bekliyoruz
  • quote:

bu arada corsaları sattık corsacılardan çok biz konuşuyoruz rahatsızlık veriyorsak yazmayalım arkadaşlar. sonuçta corsacıların kulübü burası.rahatsızlık veriyormuyuz acaba?

yok abicim ne rahatsızlığı sizin tecrubelerinize ihtiyacımız olucak herdaim:)
  • aslında bütceyi düzeltebilsem devam edicem mantzel emme manifoldu filan gidişini daha zevkli hale getirmek istiyorum.Yay düşünüyodum sırf zarar araca diye vazgeçtim.Bu arada sağ ön amortisörüm patlak orjinal amortisörlerin fiyatını bilen varmı aranızda?
  • amortisör 60 la 100tl arasında kralı 120yi geçmez. ama 100tl lik mondreo muydu neydi onlar iş görür.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzurasd

millet corsaya güvenip corsa alın diyo kiminede sorun çıkarıtıyo
    benim araca 11500 verdiler baktılar ama vermedim sizce nasıl?

11500 az gibi. tabi arabasına göre çokda olabilir.senin araba kaç km kaza boya varmı klima lpg falan durumu ne?

abi benim araç modelin dolusu esp klima var diğerleri standart işte otomatik cam tek airbag alarm ufakta bi tesisat var 132 kmde araç lokal boya var yaşta dolayı kaporta çok iyi diyebilirim
  • quote:

amortisör 60 la 100tl arasında kralı 120yi geçmez. ama 100tl lik mondreo muydu neydi onlar iş görür.

amortisör değiştirirken 2sini birden değiştirmek lazım.Orjinalleri için montaj dahil yetkili serviste indirimli olarak 280tl fiyat verdiler.Sizce fiyat nasıl?
  • bende ustama sorup bi fiyat alayım senin için ama nihat hocamın dediği gibi fiyatlar
  • arkdaslar bir araba alıcaz opel corsalar güzel ama pahalı max 8000 e kadar bir araç düşünüyoruz yardım eder msınız?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-speedy-coorsa-1995-model-59293965/detay/
    böyle tek kapılıda olabilir

YARDIM ÖNEMLİ ARKDASLAR.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

arkdaslar bir araba alıcaz opel corsalar güzel ama pahalı max 8000 e kadar bir araç düşünüyoruz yardım eder msınız?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-speedy-coorsa-1995-model-59293965/detay/
    böyle tek kapılıda olabilir

YARDIM ÖNEMLİ ARKDASLAR.....

O araba alınmaz arkadas en az 2000 lira masrafı vardır birde 178 binde riskli Belkide rektefiye istiyordur tavsiyem borç harç esın 3-5 lira daha arttirip masrfasiz birşey almanizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenmat

quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

bu opeller masraflı arabalar mı yanı sunlar nasıl??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-corsa-kazasiz-orjinal-30812106/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-gsi-61837129/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ekonomi-canavari-satilik-56738713/detay/

gsi canlı duruyor ...

İkinci ilandaki arabada biya kesin var

• quote:

quote:

quote:

11500 az gibi. tabi arabasına göre çokda olabilir.senin araba kaç km kaza boya varmı klima lpg falan durumu ne?

abi benim araç modelin dolusu esp klima var diğerleri standart işte otomatik cam tek airbag alarm ufakta bi tesisat var 132 kmde araç lokal boya var yaşta dolayı kaporta çok iyi diyebilirim

kusura bakmayın arkadaşlar bayram tatilinden yeni döndüğüm için cevap yazamadım.
    benim tavsiyem 12500den aşa vermemen 12ye de verebilirsin son fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga_55

quote:

amortisör 60 la 100tl arasında kralı 120yi geçmez. ama 100tl lik mondreo muydu neydi onlar iş görür.

amortisör değiştirirken 2sini birden değiştirmek lazım.Orjinalleri için montaj dahil yetkili serviste indirimli olarak 280tl fiyat verdiler.Sizce fiyat nasıl?

280 çok para bence. sanayide 150ye halledersin.en iyisini takıcam dersen 200ü geçmez. o aradaki 80tl yi servisin adına verirsin sadece.. takacakları parça sanayide 200e takacakları parçayla aynı.
    ben olsam servise yaptırmam yani. sonuçta triger kayışı gibi hayati bi parça değil.o 80lirayla yarım depo benzin alır gezerdim

• merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım adım ilker özel güvenliğim OPEL CORSA SWİNG 1.4 sahibiyim ve aracımla çok mutluyum :)
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dileriz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kusura bakmayın arkadaşlar bayram tatilinden yeni döndüğüm için cevap yazamadım.
    benim tavsiyem 12500den aşa vermemen 12ye de verebilirsin son fiyat.

tşk ettim abi bekliyoruz bakalım alıcısı çıkarsa vericez aslanı

• 11.500 fiyat vererek aracın piyasasını düşürmeyin arkadaşlar:)

bu arada farlarımı satıyorum..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-corsa-b-angel-eye-farlar-junyan-temizz-65590721/detay/
  • arkadaşlar merhaba ben selçuk Ankarada öğrenciyim.
    aranıza yeni katıldım 1 ay falan oldu 99 1.4 gls.
    Bir problemim var sizde de oldu muydu?
    sabahları arabayı çalıştırdığımda hiçbir sıkıntı olmadan çalıştırıyorum. 10-20 km gidip bir yerde durup yarım saat 1 saat sonra çalıştırmaya kalktığımda marş basmıyor. birkaç sefer arabayı biraz itip tekrar marşa basarak çalıştırabildim birkaç seferde de ancak vurdurarak çalıştırdık. Staj yaptığım için haftaiçi de pek baktırma imkanım olmadı. çok da bir şey bilmiyorum bir yerlere gidip de kazık yemeyim. Sorun aküdedir diyorlar ama kontak açıkken her şey gayet normal radyo falan rahat çalışıyor. ilk defa çalıştırırken de hiçbir problem çıkarmıyor. biraz ittirip çalıştırdığımdan dolayı benzinden mi diye düşünmüştüm. benzini de bitirip başka bir yerden aldım değişmedi. Sorun nerdedir acaba? Ankarada nereye gösterebilirim?
    Bir de Söğütözünde yurtta kalıyorum yakın çevrede bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz temiz bir benzin istasyonu var mı?

• Merhabalar,

Bende 1997 model 1.4 Beyaz Corsa-Swing var.

Aynı silkeleme olayı ben de de var.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.