Şimdi Ara

corsa c 1.2 twinport yağ lambası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2006 1.2 twinport rolantide yağ lambası yakıyor, öncesinde arabayı yüksek devirde kullanmıştım. Arabayı durdurdum ustamı aradım, sanyiye gel yakınsan dedi. sanayiye gittim yağ lambası hiç yanmıyor kendi kendine söndü, ustam yağ pompasını değiştirelim dedi, arabamdan kıştan beride hafif lifter sesi geliyordu. Yağ değiştirdim ses azalmıştı ama çok az hala geliyordu, şimdi yağ lambası kafamı çok karıştırdı ve söndü 3 gün yanmadı. 300 km yol yaptım, rolantide tekrar yaktı yine gaza bastığım anda söndü bu sefer hiç sıkıştımadım arabayı, stop ettim 5 dk bekledim yağ lambası yine söndü.. sanki dalga geçiyor benle.. ortalama 5.000 km önce castrol 10-40 ile yağ değişimi yapılıp bosch marka yağ filtresi değişimi yapılmıştı. 15.000 km öncesinde ise motor temizleyici koyulup yağı değiştirip bor katkısı eklenmişti... araba 40.000 km dir bende ne yapacağım çok kafam karıştı orjinal yağ pompası 1000 tl nin üstünde, bide yağ pompası tamir kiti diye bir şey var. Nasıl bir yol izlemeliyim...

• Yag müşürünü degistir kardesim.20 tl fiyati ondandir.yag pompasi bozuk olsa motor kitler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müşürden olabilir. Yağ'dan emin misiniz ? yani sahte ürün çok güvenilir yerden mi aldınız ? birde yağ filtresi önemli orjinal kullanmakta fayda var.

edit: ayrıca kaçak vs olmasın diyeceğim ama sönmüş lamba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 26 Mart 2017; 22:50:15 >
  • müşürü değiştirdim sorunum düzeldi teşekkür ederim...
  • Ben tesekkur ederim hocam ne demek.ayni aractan bende de var.her ustanin dedigine güvenme.yani eğer ilk mesajinda anlattigin ustanin aklina uysaydin 20 tl yerine 1000 lirani alacaklardi neyse ki halllettin.sorunu çözmene sevindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba046 B kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi ustanın dediğine güvensem 1000 tl üstü boşuna param gitmişti. tekrardan teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 mpi motor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.