Şimdi Ara

CORSA C aksesuarlarını nereden bulabilirim???????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba,,bilindiği üzere opel servisinde parçalar çok pahalı..ve aynısını dışarıdan bulmak istiyorum...öncelikle şu kl dayama kolçağını naıl bulabilirim..serviste orjinaline 600,,yan sanayisine 200 -300 diyorlar...bide tavan spoillerine... gerçekten pahalı ve cep yakan bi durum nasıl olucak
    ??????*

• nerde bulursun bilmem ama tavan spoileri aldınmı anten içinde bi kit alman gerekiyor yoksa anten spoilere sürtüyo. bu sorun corsa d de devam ediyor.
  • kolçağı değil ama spoiler ve body kit konusunda yardımcı olabilirim.ben kendi aracıma yaptırdım istersen resimde koyarım.bu arada hangi şehirdesin?
  • Merhabalar,

body kit ve spoiler ben de taktırmayı düşünüyorum ama araca uzun vadede zarar verirse (düşmesi çıkması durumları ya da orjinali gibi durmaması) diye şüphelerim var. nerede ve ne kadar yaptırdınız siz ve son hali ile foto koyabilirseniz sevinirim.
    Bir de plaka çerçevesini söküp plakanın direkt montajına ne diyorsunuz?

grsrz
  • ben istanbul ataköydeyim..bu resimdeki arabam orjinal..2006 silverline easytronic cdti...daha hiçbişiy yapmadım.2. el aldım 10bin kmde.21 bin ytl ye..sadece küçük gri anten taktım orjinalini çıkardım..ama arkası çok boş kalıyor.b yüzden egsoz ucu yaptırcam bide tavan spoyleri..tavanı çok boş çünkü..rahatsız verici :)) bide şu kol dayama kolçağı çok lazım bişiy,,yolda çok ihtiyaç duyuyorum..eliftuning tavan spoylerini 100 ytl ye yapıyor..internetten sipariş olarak,,nasıl takılıyor bilemiyorum..

• benim aracımda 2004 corsa cdti.aracımda yapmayı düşündüğünüz şeyler var.yan marşpiyel, ön arka karlık, spoyler ,krom egsoz, krom anten, plakalık iptali vs...öncelikle body kiti internetten sipariş etmenizi tavsiye etmiyorum.çünkü üzerinde bazı oynamalar yapılması gerekiyor ve bunuda en temiz olarak ve düzgün şekilde fiberciler yapabilir.ayrıca body kit düşünüyorsanız arka karlığı almadan önce egzos ucu almayın.önce arka karlığı alın sonra onun egzos boşluğuna uygun bir krom egzos takın.resimleri de birazdan paylaşayım.
    quote:

Orjinalden alıntı: fabyalfonso

ben istanbul ataköydeyim..bu resimdeki arabam orjinal..2006 silverline easytronic cdti...daha hiçbişiy yapmadım.2. el aldım 10bin kmde.21 bin ytl ye..sadece küçük gri anten taktım orjinalini çıkardım..ama arkası çok boş kalıyor.b yüzden egsoz ucu yaptırcam bide tavan spoyleri..tavanı çok boş çünkü..rahatsız verici :)) bide şu kol dayama kolçağı çok lazım bişiy,,yolda çok ihtiyaç duyuyorum..eliftuning tavan spoylerini 100 ytl ye yapıyor..internetten sipariş olarak,,nasıl takılıyor bilemiyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.