Şimdi Ara

Corsa D Gösterge Panel Lekelendi.Lütfen Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay önce aracın yıkanması için verdiğim yıkamacı, gösterge panelini nasıl bir bezle sildiyse ufak lekelenmeler oluştur. Sonra başka bir yıkamacı tiner ile çıkacağını tiner sürmemiz gerektiğini söyledi. Ancak daha beter hale getirmiş paneli. Bu lekeyi nasıl çıkarabilirim. Plastik çizik giderici,pasta gibi şeyler var internette ama güvenemiyorum. Plastik göstergeyi değiştiririm ama ne kadar zamanda gelecek veya içine neler koyup satacaklar bilemiyorum. Yarın 15 günlük yolculuklar serisine başlayacam ve gözümün önünde çok sinir bozucu bi görüntü var.
    Resimleri ekliyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa liütfen yardım etsin.
    Şimdiden teşekkürler

Corsa D Gösterge Panel Lekelendi.Lütfen Yardım!!

Corsa D Gösterge Panel Lekelendi.Lütfen Yardım!! Corsa D Gösterge Panel Lekelendi.Lütfen Yardım!! Corsa D Gösterge Panel Lekelendi.Lütfen Yardım!!
     Corsa D Gösterge Panel Lekelendi.Lütfen Yardım!! Corsa D Gösterge Panel Lekelendi.Lütfen Yardım!! Corsa D Gösterge Panel Lekelendi.Lütfen Yardım!! Corsa D Gösterge Panel Lekelendi.Lütfen Yardım!!

• Hocam alkol ile temizlemeye çalışın götürdüğünuz adam üzerine pasta sürmüş çok belli.alkol ile temizler iseniz hemen çıkacaktır.

Eğer paneli kırmadan çıkarabilirseniz tırnaklarından kendiniz temizleyin içi de toz almış çünkü nasıl bir baskı uyguladiysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meguiars plast x ürününü kullanabilirsiniz hocam.. çizikleride gideriz. ama baya bi uygulamanız lazım.. yedirmeniz lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.