Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.127
Cevap
131
Favori
219.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun hocam güle güle kullan. Bende 2022 Edition paket var, güvenlik sensörü olarak sadece çarpışma uyarı ve önleme mevcut. Çarpışma uyarı gayet stabil ve düzgün çalışıyor açıkçası. Her defasında hem ekranda hem de sesli uyarı veriyor. Çarpışma önleyiciyi test etmedim doğal olarak, umarım düzgün çalışıyordur. Corsa F Kullananlar Kulübü 

Opelin bu tarz tutarsız çalışan donanımları konusunda belirlediği kabul edilebilir hata payı takdire şayan gerçekten. Yokuş kalkış desteğinin kaydırmasını normal bulan markanın acil durum sensörünün ara sıra çalışmamasını veya geç çalışmasını da normal bulmasına şaşırmamak lazım.

• Mr. Kreb kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam teşekkür ederim. Aynı zamanda 2020 astra k sahibiyim. Tün mekanik ve güvenlik özelinde stabilitesinden memnunken corsa da bu hata payları beni çok şaşırttı acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Kreb kullanıcısına yanıt
    Opel servislerinde bu yokuş kalkış mevzusu konusunda bilgisizlik çağ açıp kapar gibi duruyor, daha nasıl çalıştığını bilmiyor servisler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zzx Z kullanıcısına yanıt
    Benim 2024 aracım da da park sensör sesi geç geliyor özellikle ön taraf

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kör nokta benimkinde sesle ötmüyor sistemde tüm uyarılar açık olmasına rağmen sadexe aynada kırmızı ışık yanıyor, ötmesi olması gereken ise servise bırakayım. Başka aracım var onda kör nokta uyarısı sesle oluyor.

• pokerface_83 P kullanıcısına yanıt

Kör nokta sadece görsel olarak çalışıyor diye biliyorum.Bende de sesli uyaran yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VwDeniz -- 6 Ekim 2024; 21:47:56 >
  • Cam tavan+siyah tavan+koyu renkli araç sahipleri, araç güneşte kalınca klima performansından memnun oluyor musunuz ?

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Bende koyu mavi + siyah cam tavan var, klima normal şartlarda da ahım şahım çalışmıyor zaten (Corolla ile karşılaştırırsam mesela) ancak yolunuz uzunsa içeriyi dengeliyor belirli bir süre sonra.

• Perde kapalı, camlarda film var. Dün çok zorlandı soğutmada. Makyajsız kasa mı daha iyiydi yoksa cam tavanın mı olumsuz etkisi çok oluyor anlayamadım ama sınıfta kaldı

İzmir sıcağında ne memnun kaldığım ne de şikayetçi olduğum bir kliması var bana kalırsa. Camsız siyah tavan beyaz gövdeye sahip bendeki araç, camlarda film yok. Ön tarafta oturanlar fanları üstüne vurdurtunca serinliyor fakat arka koltuktakiler genelde pişiyor.

Cam tavan sıcaklık konusunda önemli bir rol oynuyor gerçekten. Özellikle perdesi tamamen opak değilse sıcağı bayağı bir hissettiriyor. Cam tavan olmayan araçta bile ucu ucuna yeten klimanın cam tavanlı araçta yetmemesi malesef kaçınılmaz.

Makyajsız kasa konusuna bir şey diyemem ama can tavan içeriye bayağı ısı alıyor. Arka camlar filmli geldi bende (pakete dahil) ama ön camlar ışığı geçirdiği için sıcağa bırakırsam hem tavan hem camlar güzelce ısıtıyor içeriyi. Camlar açık seyahat edip bir miktar klimayı yüksek otoda açıyorum (oto'nun üç ayarı var, görmediyseniz menu tuşuna basıp klima menüsünü açabilirsiniz).

Sadece ışıklı sistem, sabit yanıyorsa bölgede araç var demek. Eğer sinyal yakarsanız ve bölgede araç varsa yanıp sönüyor dikkat çekmek için.

• Çok cevap yazmışım son zamanlarda ama birde buraya not düşeyim. Bir kaç plastik parçanın yerine tam oturmaması sebebiyle (büyük ihtimalle önceki servis sürecinden) aracı bugün yine servise bıraktım.

- Plastik yerine oturmayan parçalar için bakıp yerine takacaklar,
    - Hey Opel ve Wifi mevzusu için yazılım bekliyoruz dediler (Diagbox ile açılıyormuş aslında yazılım değil izin bekliyorlar),
    - Harita güncel değilse güncellemelerini istedim,
    - 5 ve 6. viteslerdeki sesten buraya da bahsettim bakıp dönecekler,
    - Cam tavan köşelerinde birikintiler vardı (siyah tavan ama boya soyulması gibi durmuyor) büyük ihtimalle kireç ama ona da bakacaklar.

Vites konusuna bakalım açıklı getirebilecekler mi, Aisin'in AWF8F serisinden olduğu için bir miktar nette baktım ama ses yapmasını gerektiren bir yapı bulamadım.

Ekleme: Vites için normal bu dışında açıklamaları çıkmadı. Diğerlerini çözmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF2E2E23E -- 8 Ekim 2024; 16:4:19 >

• Merhabalar araçta fark etmediğim bir şekilde vitesin kenarında şöyle bir alan oluştu bu niye olur bilen var mı? Aradan çıkan hafif yapışkanımsı bir şey.
    Corsa F Kullananlar Kulübü

Aracım beyaz+siyah camlarda film yok +35 derecelerde zorldığını hissetmiştim ama ozmanlar ciddi bir sıcak vardı ülkede bir önceki aracım cam tavanlı siyah tiguandı ve film de vardı ki o daha beterdi.
    Bence performansı yeterli birde ön cam ve tavan dahil tüm camlara film yapılırsa gerçekten çok faydası olacaktır. Satmazsa önümüzdeki yaza kesin yaptıracağım.

Cam tavanlılarda yetersiz kalıyor bence diğer kullandıklarıma göre. Fulleyince daha soğuk hava vermeli bence

• Satalentis gurubunun klimaları genelde zayıf. Daha önce c5 ve 408 kullandım, onlarda zayıftı.

Araç güneşte kalmişsa ilk 2 3 dk ılık çalîşıyorklima sonra soğutuyor

• knkdğ K kullanıcısına yanıt

İçeriyi soğutamıyor hocam japonlar gibi veya almanlar gibi

• Bende cam tavansız tek renk (beyaz) araç var, Klima çok güzel soğutuyor.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.