Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.121
Cevap
131
Favori
219.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sinyal lambası arızasıyla karşılaşan oldu mu hiç? Sıfır aracım 3 kere servise gitti. En son düzeldi dedik şu an yine arıza veriyor. Sol sinyal verdiğimde sinyal lambası arızalı diyor. Hata gelip gidiyor arada garip şekilde. Araç sıcakken olmuyor anladığım kadarıyla. Ama bezdirdi arabadan soğudum. Aracım daha 1 yıllık 900 km’de. Başka bir aracım var onu kullanıyorum. Bu araç garaj arabası haftada bir gezdiriyorum. Benzer sorun yaşayan var mı? Bir ara ekran gidiyordu onu yazılımla çözdüler. Aracı geri alın dedim asla bahsi bile geçmiyor. Garip bir marka. Bir daha önünden geçmem muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DirectCurrent D kullanıcısına yanıt

Selam, sinyal lambası ile alakalı bir problem yaşamadım şu ana kadar (2700km'deyim bende). Servis hatanın kaynağını bulamamış gibi geldi bana, başka bir servisi denediniz mi? Benim acayip işime gelmişti aldığım yer çok iyi bakamadı araca ama daha büyük bir yere gidip bütün problemlerimi çözdürdüm.

Sinyal arızasından ötürü aracı geri alın mı dediniz ?

Ben yaşadım 1 kere değiştirdim yaşamadım aynı hatayı.

• arkadaşlar 2022 Elegance paket 1 yıllık kullanıcısıyım. Araçtan genel olarak memnunum açıkçası ama 1-2 geliştirme yapmak istiyorum.

Araçta geri görüş kamerası var ama akşamları çok kötü oluyor.

Ekrandan olduğunu düşünmüyorum ama daha kaliteli bir lens olsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Lens i yetkili servis değişir mi? Bu süreci yaşayan oldu mu?

2. olarak da benim araçta ön park sensörü yok. Onu yetkili servis haricinde takarsak garanti gider mi?

Evet ise servis te kaça patlar bu iş tahmini? yaptıran fiyat alan tecrübesi olan var mı?

teşekkürler.

• 2024 Corsa 1.2t 100hp GS Beyaz+Siyah+Cam Tavan, Hatasız 5000 km aracımı daha hacimli bir araca geçmek istediğimden satıyorum. İlgilenen olur ise özelden görüşebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokerface_83 -- 19 Ekim 2024; 11:43:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yakın zamanda servise giden var mı? Ne kadar ödediniz?

• Alkaris kullanıcısına yanıt
    2. yıl bakımına gittim Eylül başında, bujiler değişecek dendi başta 10 bin TL fiyat verdiler. Servise gittiğimde kilometre düşük gerek yok diyip buji değişimini iptal ettiler 8500 TL’ye normal bakım yaptırdım.

• Arkadaşlar merhaba, araçta 3.vitese geçişte metal sesi gibi bir ses duydum. 2-3 defa daha ses duymuştum ancak nereden geldiğini tam anlayamamıştım. Bugün sessiz bir bölgeden geçerken fark ettim. Dikkatimi çeken nokta sanırım araç soğukken yapıyor. Daha önce başına gelen oldu mu?

• sasamkn kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda yok sıcak/soğuk durumda böyle bir ses. Sadece 3. Vites geçişinde mi duyuyorsunuz yoksa diğer viteslerde de oluyor mu?

Örneğin 5. Ve 6. viteslerde dişli sesi geliyor benim araçtan (çoğu forum üyesi de aynı şeyi söylüyor) şanzımanın varoluşunda olan bir şey sanırsam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr. Kreb kullanıcısına yanıt

4 kasıma randevu aldım ben de 9500 fiyat verdiler. Buji + filtreler değişecekmiş.

• Alkaris kullanıcısına yanıt
    Hangi il hocam? İzmir’de 3 yetkili servis var üçüne de sordum 11500, 11000 ve 10000 TL fiyat verdiler. Zaten kafalarına göre fiyat çekiyorlar. Babam geçen hafta 2017 Sportage benzin otomatik aracını götürdü bakıma yetkili servise, 6800 TL’ye yaptırmış periyodik bakımı, hatta fazlasıyla. Elektronik aksam kontrol, fren balata temizliği dahil.

• Daha önce 1-2 defa rampa çıkarken 2-3 geçişi olması lazım sürtme sesi gibi ses duymuştum, sürekli duymuyorum. Ama dikkat ettiğim kadarıyla 3.vitese geçişte oldu. Sürekli olan bir ses değil.

Daha önce edc/dsg vites araçlar kullandım kararsız kaldığı durumlarda vites geçişlerinde özellikle eğimli yollarda benzer sesler duyuyordum ancak ilk defa eat grubu şanzıman kullandığım için sormak istedim.

Şahsen ben rastlamadım daha böyle bir sese (mecidiyeköy rampalarını biliyorsanız oralarda sürdüm aracı). Bir sorun derim servise ama "normal bu" diyip gönderme ihtimalleri var. Malum çok uğraşmıyorlar.

Trafikte yavaş hızlanma yaparken 2'den 3'e vuruntulu atıyor bendeki ama sese rastlamadım. Seri hızlanma yaparken de diğer viteslere kıyasla daha belirgin geçiyor ama vuruntu ve ses yapmıyor. Belki kilometre yükseldikçe ses gelmeye başlar bilemiyorum. İlk 2 vites geçişinin daha hissedilir olması normal demişlerdi aracı alırken bana, o yüzden üstüne düşmemiştim çok.

• Mr. Kreb kullanıcısına yanıt

Sakarya Ekin otomotiv 9500 fiyat verdi. Geçtiğimiz yıl yağ bakımını 4000’e yaptırmıştım.

• merhaba 2024 corsa ultimate modellerinde bağımsız süspansiyon mevcut mu ?

• Kayış sağlığını kontrol etmek için kayış üreticisi şöyle bir aparat yapmış. Ben yeni öğrendim, benim gibi bilmeyen varsa yararlı bir bilgi;

Atakan AYDINyoutube
    1.2 Puretech Triger Sorununu Ucuza Çözün ! Peugeot, Citroen, Opel Kullanıcıları Bu Videoya!
    https://www.youtube.com/watch?v=SgzTjAF_OeY&feature=youtu.be

• 2020 dynamic paketle aranızdayım artık :) selamlar !

• raulforever kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz, selamlar

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.