Şimdi Ara

CORSAIR H100X 240mm - 1099 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CORSAIR Hydro Serisi H100X 240mm Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/corsair-hydro-serisi-h100x-240mm-islemci-sivi-sogutucu_u136

• 2 sene evvel topladığım bir bilgisayarda kullanmıştık bu soğutucuyu. İşlemci 3900x. Zamanında bile o kadar uygun bir fiyata denk getirmiştikti, geçenlerde termal ve toz temizliği için geri geldi kasa. (2. senede getirdi sahibi. 1. sene getir dememize rağmen.) :)

Canavar gibi çalışmaya devam ediyordu. Hakkını vermiş. İyi ki almışız hocam demişti müşteri.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Arctic Liquid Freezer II 280'liği 1800'e aldım(sağolasın sayende RGB yaptık ta pek numarası yok), fiyatı görünce pahalıya almışım diyorum. 

Arctic LF II 280 almamış olsam yapıştırırdım bunu. Corsair in son yıllarda çıkan RGB manyağı sıvı soğutmalarından daha sorunsuz bir seri.

• soğutma performansı gayet iyi ama pompa ayarı yok full hızda çalışıyor pc boştayken ciddi manada rahatsız ediyor o yüzden iade ettim

• Biosta voltajla ayarlanmıyor mu?

• Sintai kullanıcısına yanıt

hayır pompa direk sata kablosuyla bağlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ooo hiç bulaşmamak lazım o zaman.

• kasım ayında amazondan 650 liraya aldım sonra iade ettim, çok pişmanım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şekli bozuk bir soğutucu ama noctua fan gibi mübarek önüne geçen yok o soğutucunun diye biliyorum uzun zamandır.

• AC'nin yeri ayrıdır.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    ♾ ку тесн & gамıиg ♾instagram
    Birşey anlatmadan sadece çek beni dedi... #kytechandgaming • • • #desktopcsetup #gamingpc #pcmasterrace #pcgaming101 #pcgamers #pcsetup #pcgamer #gamerpc  #watercooling #gamingislife #monitor #streamer #pcgamingsetup #pcgaming #gamingsetups #gamingsetup  #gamingcommunity #gamerforlife #nvidia #rgb #videogaming #custompc #gaminglife #watercooled #gamer #asus
    https://www.instagram.com/p/B5D5gczgFpw

Bir önceki mesajdaki sistem.

Temizlik için hava kompresörü modeli önerebilir misiniz?

• lucid dream kullanıcısına yanıt

Ben elde tutulan tiplerden almamıştım. Zamanında araştırırken elde patladığı ve çok tehlikeli olduğu yönünde yorumlara rastlamıştım.

O yüzden şundan almıştım. Tabi 2-3 sene oldu. Bir kere motor arızası yaptı. Ücretsiz değişim yaptılar.

akakce.com
    Sutaş 1400 W Kompresör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kompresor/en-ucuz-sutas-1400-w-fiyati,24476096.html

Teşekkürler 👍

H100X yakışmamış ama bu sisteme  

• Sırf beyaz ledi var die sıcak bakmıyorum.

Corsair güzel gösteren o soğutma başlığında ki argb olayı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.