Şimdi Ara

Corsair Hydro H45 120mm Sıvı Soğutucu - 499 TL @ İtopya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.517
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sağolun hocam. Sıcaklık normalse sıvı soğutma bakıp fantezi aramayayım. Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çen büyüdünde işlemcimi soğutçen he bıdık şey

• claswan kullanıcısına yanıt

Hocam görsel olarak birşey paylaşabilir misiniz? Tam anlayamadım yeni sistem kuracağım için soruyorum. Sıvı soğutma bloğu kasanın önünde mi olmalı yoksa tepesinde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swat882 kullanıcısına yanıt

üstte olması daha sağlıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler hocam.

• dOmi D kullanıcısına yanıt

Şuana kadar hiç sızma yaşamadım çok şükür. Ama AMD'nin stok fanı takılı, gerçekten çok iyi çalışıyor. 3700x 80 dereceyi geçmiyor, render yaparken bile.

• dOmi D kullanıcısına yanıt

Sıvı soğutmalar bence gösterişten öteye gidemeyecek bir soğutma donanımıdır.

İki başarılı hava soğutma ile sıvı soğutmayı yan yana getirsek 10 derecenin üstünde bir fark olacak mı? Şahsen ben daha denk gelmedim.

• Arseyus kullanıcısına yanıt

3 tane arkasına 3 tane ön tarafına 14cm fanla desteklenen 420mm radyatörler var hocam.. 10 derecenin lafı mı olur Corsair Hydro H45 120mm Sıvı Soğutucu - 499 TL @ İtopya Kaldı ki iyi bir havasoğutma 100 dolar civarı yine aynı şekilde 360mm eh işte soğutmalarda 120-130 dolar civarı. Ben estetik olarak 360mm seçerim hele noctuanın fanlarını görmemek için 240mm bile olur Corsair Hydro H45 120mm Sıvı Soğutucu - 499 TL @ İtopya 

• Bragorn kullanıcısına yanıt

Cidden noctuanın renkleri tabiri caizse iğrenç geliyor. Mobilya rengi gibi duruyor.

Performansları çok iyi ona diyecek bir şey yok.

Sıvı soğutmalar estetik anlamında harika görünüyorlar ancak görünüşe önem vermeyenin iyi bir hava soğutucu ile daha iyi bir maliyetle işlemcisini soğutabilir.

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde yapmanız lazım

Corsair Hydro H45 120mm Sıvı Soğutucu - 499 TL @ İtopya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.