Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CORSAIR K95 RGB PLATINIUM - BROWN Satın Al 18 Şubat 2022 20:35 1 1 CORSAIR K95 RGB PLATINIUM - BROWN İyi forumlar. cihazı takribi 2 sene önce aldım. Ancak; hem evde çocuklar kurcalayıp zarar vermesinler diye hem de 3D çizim uygulamalarında rahat bir kullanım sunmadığından dolayı bir türlü açıp kullanmak nasip olmadı. Toplamda 2 defa pc ye taktım takribi 15dk sonra tekrar kaldırdım. Satmayı istediğim bir ürün olmamasına rağmen , kenarda durması da mantıklı olmadığından ilana koymaya karar verdim. Ürün kutulu şekilde mağazadan alındığı gibi durmaktadır.Kutu ve kutu içeriği tamdırEk tuşları ve tuş sökme aparatı dahil eksiksizdir.Bileklik kısmındaki jelatini halen üzerindedir.İst içi elden teslim olabilir , şehir dışına kargosunu ben karşılarım.Fiyatı yüksek bulan arkadaşlar için keyfi satış olduğunu hatırlatır , farklı ilanlarda şanslarını denemelerini öneririm. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus Hyper Card (Gen 4) / Aquacomputer KryoM.2 (Gen 3) - PCIE NVME kartlar- SSeries Nova 1 Beyaz - Beyerdynamics DT 990 Pro ( 250 Ohm ) GUNCEL --- 3 ADET HAZIR SISTEM Evga 850 GT Sprnova // HX1000i Plt.( KFG TAM )