Şimdi Ara

Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
49
Favori
41.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam benim klavyem arızalı ( corsair marka ) amazondan almıştım. Amazon kargo ücreti çok az verdi. Klavyenin yarı tutarı kadar kargo ücreti çıkıyordu kabul etmedim. Corsair Hollanda merkezimize yolla dedi ürünü ama onlar da kargo parası karşılamıyor sanırım. Bu durumda arızalı ürünü kullanacağım sanırım. Siz nasıl gönderdiniz kargo ücreti yüksek değil miydi ? Bana 350 tl kargo ücreti çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 28 Kasım 2017; 20:33:40 >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Arızalı ürünü siz yollarken kargo ücretini ödüyorsunuz, Corsair yollarken bütün masrafları karşılıyorlar. PTT ile yollar iseniz düşük çıkması lazım, H100i V2'yi kendi kutusu ile 68TL'ye yolladım.
  • F@ruk F kullanıcısına yanıt
    Hocam ptt de 200 civarı çekiyor. Klavye mekanik, ağır ve büyük. Kocaman kutusu var yani . Yollasam astarı yüzünden pahalıya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 28 Kasım 2017; 20:51:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

15 Kasım 2017'de yollamıştım arızalı ürünü, bugün elime sıfır ürün geçti.

DHL Gümrük vergisi istemedi mi?
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hayır istemedi.
  • Benimde sıfır ürün elime geçti gümrükte takılı kaldı 5-6 gün sonra teslim aldım.
  • Arızalı bir tanae ax860i cosair power ım var ikinci sahibiyim ürünün.kutu içeriği eksiksiz fakat faturası mevcut deyil.Garantiye yollayabilirmiyim.ayrıca RMA olaylarından hiç anlamıyorum daha önce yurtdışı ürün hiç kullanmamıştım zaten.bu konuyla ilgili yardımcı olabilirmisiniz bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsair void surround kulaklığı yollayan oldumu hiç yaklaşık kargo ücreti ne kadar tutuyor

• Amazondan corsair ürünü alan birinden ürün alacağım. Onun adı olacak doğal olarak faturada. Sisteme kendi adımda giriş yapıp o faturayı yüklesem sıkıntı olur mu?

• BarbaraPalvin kullanıcısına yanıt
    Amazonun kucuk faturasi varsa sikinti yasamazsin hocam

Ama mail ile sana adina duzenlenmis fatura alirsan rma da fatura ustundeki isim ile sikinti yasarsin

Islem yapmazlar fatura ismi ile senin isim tutmayacagindan dolayi

Ondan dolayi amazonun duzenledigi kucuk beyaz fatura ile hareket edin

Benim tavsiyem bu yonde

• quote:

Orijinalden alıntı: dinçerseyfi

Amazonun kucuk faturasi varsa sikinti yasamazsin hocam

Ama mail ile sana adina duzenlenmis fatura alirsan rma da fatura ustundeki isim ile sikinti yasarsin

Islem yapmazlar fatura ismi ile senin isim tutmayacagindan dolayi

Ondan dolayi amazonun duzenledigi kucuk beyaz fatura ile hareket edin

Benim tavsiyem bu yonde

Teşekkür ederim hocam. Amazondan alınmış kulaklık almayı düşünüyorum da garanti sıkıntı oluyor diye korkuyordum umarım küçük fatura vardır. Tekrardan teşekkürler

Rica ederim hocam ne demek

Kulaklik corsair void pro rgb usb dusunuyorsan amazonda indirimde bilgin olsun 50dolara dusmustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinçerseyfi -- 15 Ocak 2018; 14:11:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinçerseyfi

Rica ederim hocam ne demek

Kulaklik corsair void pro rgb usb dusunuyorsan amazonda indirimde bilgin olsun 50dolara dusmustu

Tamda o kulaklığı düşünüyordum. Wireless modeli 50$ı görse başkasından alınmış yerine direk yapıştırırım valla.

Takip edeceksin hocam ozaman

Ben enfazla denk geldigim 80 dolar

• Bana eu rma dan mail geldide ekte 2 adet pdf vardı birinin adı labels diğeri invoice. Birde mailde bu yazıyor. Şimdi dhl gelip evdenmi alacak anlamadım tam. Please be aware that DHL will pick up the package on the 24th of January 2018.

Thank you!!

• Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Hocam yolladınız mı aynı şekilde bende yollamak üzereyim ne kadar tuttu elinize geçtiyse kaç günde geldi söyleyebilir misiniz acaba ?
  • kubilaybagci kullanıcısına yanıt
    Bana ucretsiz kargo denk geldi belgeleri felan attilar dhl icin 24 unde toplama olarak kaydetmisler. Bulundugum yerde dhl olmadigi icin beni aradilar ve izmire gondermemi istediler. Bugun gonderecegim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ancak bana öyle gelmedi kendi göndermemde çok masraflı oluyor uğraşmama değmez acaba ücretsiz kargoya çevirme şansım var mıdır benimde
  • ortada fatura yok var da okunmuyor doğru düzgün h100i v2 pompası bozuldu napacaz bakalım.
  • Daha 1 saat önce PTT ile gönderdim. Dominatör 4x4 Ram. Barkod vermediler kendim göndermemi istediler. Rica ettim ama üzgünüz dediler en uygun gönderim şekliyle gönderin dediler. Paketiyle beraber 506 gram kargo 77.25 TL. :) Artık 10 ile 15 gün içerisinde ulaşır sanırım oraya.

PTT dekiler başta almayacaktı ya gümrük vs diye. Dedim yok RMA bu değişim gümrüğe tabi olmuyor geçiyor direk. Sonra biri evet doğru dedi Seagate HDD gönderen biri vardı sorun olmuyordu dedi ve aldılar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.