Covid sonrası hala geçmeyen 2-3 senedir , nefes nefese kalma , halsizlik , çabuk yorulma , kalp çarpıntısı vb şikayetleri hala devam eden var mı ? reddit'te konu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 21 Ağustos 2024; 12:55:4 > |
Covid sonrası geçmeyen , halsizlik , çabuk yorulma vb yaşayan var mı ?
-
-
Akciğerlerde hasar bırakmış ise gayet mümkün, verem olan insanlar iyileştikten sonra bile nefes problemi yaşıyor.
İki hastalıkta da akciğer hedef o yüzden örnek verdim ancak bilimsel olarak sadece saçmalamış da olabilirim. -
Çabuk yorulma ve merdiven çıktıktan sonra nefes nefese kalma problemi oldu bende. Öncesinde yoktu ya da çok azdı. İyice hasta ettiler
-
Bunlar yok da covidden sonra daha sık tuvalete gitmeye başladım. Ama nedeni covid aşısı mı başka bir şey mi bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 21 Ağustos 2024; 14:33:25 > -
var
20 yaşında verem geçirip 40 yaşında kovidi 8 gün yoğun bakımda ucundan dönerek azraile selam edip çıkınca geçmeyen halsizlik var gardaş. ne yapak, bizimki de böyle bişe işte.
-
Korona da olmadım, aşı da.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBovar
20 yaşında verem geçirip 40 yaşında kovidi 8 gün yoğun bakımda ucundan dönerek azraile selam edip çıkınca geçmeyen halsizlik var gardaş. ne yapak, bizimki de böyle bişe işte.
ne kadar süredir devam ediyor ? Başka şikayetleriniz var mı ?
-
Olmayan hastalığın ne idiğü belirsiz sıvısını olursanız daha çok nefes nefese kalırsınız.
Kalbinize baktırın şuan etrafımda bu sıvıyı olup ani kalp krizinden ölen, kalp damar sorunu yaşamaya başlayan çok kişi var.
-
www.sciencedirect.comSARS-CoV-2 S1 subunit produces a protracted priming of the neuroinflammatory, physiological, and behavioral responses to a remote immune challenge: A role for corticosteroidshttps://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0889159124005105?via=ihub
-
Epey nadir demek ki -
4 doz Biontech olduktan sonra çarpıntı yaşamaya başladım ve halen devam ediyor...
-
4 sene oldu
o arada 40 yaşına gelmiş olmamın da etkisi var mıdır bilemiyorum ama bir türlü dinç uyanamıyorum. doktorlar herkeste var covidden sonra diyorlar, çare yok demek istiyorlar yani.
-
covid mi olmayan hastalıktı hocam?
yoğun bakımda 8 gün sekarat halinde kalsaydınız görürdünüz var mıydı yok muydu bence ama beddua gibi olmasın şimdi, Allah korusun.
-
POTS : Postüral ortostatik taşikardi diyorlar hocam , acaip bir karmaşa var çünkü tıp olaya geç kalınca , herkes 50 tane şey deniyor , düzelince de bu 50 şey beni iyileştirdi diyor.
Ben 4 şey deniyorum , iyi hissediyorum , düzelirsem paylaşırım.
-
Hocam ingilizceniz varsa ilk mesajda ki linke bakın.
-
Hocam bu herkeste olan bir durum değil , belli yüzde.
Siz koşun sorun yok.
-
İlk defa geçen gün mesai çıkışı eve yürüyerek giderken, yolun ikinci kilometresinde bir an uçak tirbülansına girmiş gibi hissettim ama anlık olduğu için her hangi bir sorun yaşamadım...
-
Sık tekrar ediyorsa sizde de var
-
Benzer içerikler
- aktif spesifik lezyon nedir
- evli erkeklerde rüyalanma olur mu
- whatsapp tek tik hilesi
- köpeğe tuvalet eğitimi veremiyorum
- doğum gününü unutanlara kapak sözler
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X