Şimdi Ara

Cowon mı, Sony mi, Apple mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazdan en büyük beklentim ses kalitesi.. şu an nano 6th kullanıyorum ama ses kalitesi açısından alternatif bir cihaz daha alabilirim.. malum beats studio alıcam ve nanonun studioyu hakkıyla besleyebileceğinden şüpheliyim.. 3 markanın da en iyi ses kalitesine sahip modelini yazıp aralarında karşılaştırırsanız sevinirim.. bu markalar dışında kalıp ses kalitesi bunlardan iyi olan marka model varsa onu da yazarsanız sevinirim..

• Bence öncelikle studio yerine daha iyi ses verecek bir kulaklık aramalısınız.
    Sony A864, Cowon J3/S9/D2, Ipod Video 5.5g+diymod, Hifiman HM601/602, Sflo2/Sflo2 Storb Mod. Paranız yetiyorsa Hifiman HM801, Colorfly C4, Ibasso DX100.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 15 Eylül 2012; 16:57:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Bence öncelikle studio yerine daha iyi ses verecek bir kulaklık aramalısınız.
    Sony A864, Cowon J3/S9/D2, Ipod Video 5.5g+diymod, Hifiman HM601/602, Sflo2/Sflo2 Storb Mod. Paranız yetiyorsa Hifiman HM801, Colorfly C4, Ibasso DX100.

Sony A864 benimde dikkatimi çekiyordu.. Sonynin ses kalitesini baya övüyorlar..

Cowonlar hakkında yorum yapamayacağım.. tam bir bilgim yok.. ve nedense bana çok dandik duruyorlar.. ismini daha öncedende duyduğum bir marka, ve iyi işler çıkardığını duyuyorum ama güvenemedim hiç.. önerdiğiniz sony ve apple modellerinden iyi modeli var mıdır??

Ipod Video dediğiniz Classic oluyor değil mi?? yoksa farklı şeyler mi?? tam olarak açıklar mısınız??

hifiman ve devamındakiler için gücüm yok.. studio için zaten açılcam.. o fiyatta ki mp3lere bir süre dokunamam.. ama hifiman hoşuma gitti.. seneye cebimde olabilir 601..

Colorfly C4 ve Ibasso DX100de çok etkiledi.. ilerde C4 sahibi olacağıma inanıyorum..

hifiman ile ilgili araştırma yaparken bir sitede (http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=4448.0) arkadaşlar dac denen bir modülle ilgili konuşmaya girmiş.. internette biraz bilgi edindim ama yeterli değil gibime geldi.. siz tam olarak açıklar mısınız??

son olarak studio fiyat aralığında ne önerirsiniz?? neden studioyu önermiyorsunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 15 Eylül 2012; 19:33:20 >

• Ipod Video Classic in eski sürümü 5g ve 5.5g. Bu ikisinde wolfston ses çipi var ve diymod yapılabilmesini sağlıyor. Bu mod da aleti canavara çeviriyor. Tabi sıfırları yok. Studio parasına Ultrasone Pro900 daha iyi bir seçim olur. Ya da Beyerdynamic DT770 80 ohm. Tabi tekno trance için. Dac digital audio card yani ses kartı demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 16 Eylül 2012; 0:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Ipod Video Classic in eski sürümü 5g ve 5.5g. Bu ikisinde wolfston ses çipi var ve diymod yapılabilmesini sağlıyor. Bu mod da aleti canavara çeviriyor. Tabi sıfırları yok. Studio parasına Ultrasone Pro900 daha iyi bir seçim olur. Ya da Beyerdynamic DT770 80 ohm. Tabi tekno trance için. Dac digital audio card yani ses kartı demek.

classic 5gyi duymuştumda 5.5gde mi varmış her neyse zaten 5gnin tipi yönünden hastaydım.. belki alırım temizinden 2. elini bulabilirsem..

önerdiğiniz kulaklıklar çok büyük, ben dışarıda da kullanıcam.. hatta bu yüzden studio bile kafamı karıştırmıyor değil..

dac konusuna gelirsek mp3 playerlarla alakası nedir?? mp3 playerı ses kartına mı bağlıyorlar??

• Hıfiman lar hem dap (digital audio player) hem dac işi yapabiliyorlar. Emin değilim ama pc için harici ses kartı görevi gorebiliyor sanırım. Dac lar benim ilgi alanım değil. Masaüstü ses sistemlerinde dac kullanılıyor. Ama dacın sokak kullanımıyla pek bir alakası yok sanırım. 5.5 g biraz daha hızlı ve kullanışlı versiyonu olması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.