Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı bunu tecrübe eden çözebilen varsa bir yardım etsin lütfen çok garip! video izlerken mesela steam deki oyun reklam videoları (en çok burada yapıyor ama bütün videolarda yapıyor) video da bir kasılma oluyor mouse u video üstünde hareket ettirdiğim an kasma gidiyor mouse imleci durunca tekrar kasıyor. flash kaldırdım kurdum işe yaramadı. sistem bileşenleri şöyle
Win7 64bit amd phenom2 x4 3.3 işlemci asus m5a78 anakart 4gb drr3 1333mhz ram shapphire hd 6850 256bit(driver güncel) hunkey 700w power 2x500gb sata hdd seagate baracuda (modeli hatırlamıyorum gerekirse bakarım) kasa sogutması iyi işlemci ısısı normal ekran kartı gpu ısısı normal
sistem eyefnity aklıma gelen herşeyi yaptım
win7 32 bit olanını kurun durumunuz düzelecektir.Sizin kullandığınız programlar ve flash playerler 32 bit işletim sistemli olanını kurduysanız sorun ondan olabilir....
bende 32 bit kurun diyecektim kaybedecegin bişey yok dene bi istersen
8gb ram desteklemez diye 64bit kurmuştum sorunu hala çözemedim ben böyle birşey görmedim ya :)
bence yazılımsal bir sorun flashını sil tekrar kur aynı zamanda, sorunu anlamış değişim kardeşim bi video çekersen sana yardımcı olabileceğim
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme