Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ !! Bilgisayar topladım, kurulumlarda sürekli hata var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta yeni bir bilgisayar topladım. AMD fx (6300) işlemci, Asus GTX750 Ti OC GDDR5 2GB ekran kartı, ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ anakart ve kingston hyper x 8gb ddr3 da ram var. Bilgisayarı kurup driverları sorunsuz yükledim, fakat oyun ya da başka bir şey kuracağım zaman sürekli data corropted hatası ya da kaynak dosya bozuk hatası alıyorum, kurulum iptal oluyor, yoksaydığım zaman da programlar tam çalışmıyor. chrome da bile sorun yaratıyor. Parçaların tamamını vatan bilgisayardan aldım, orda uyum konusunda sorun olmadığı söylendi, uyum konusunda sizce sorun var mı ? ya da bu problemi nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALCY -- 27 Şubat 2015; 0:41:29 >

• hdd sorunu gibi duruyor veya formatla ilgili bir sorunda olabilir tekrar formatla aşamalara dikkat ederek aynı hatyı verirse hdd kaynaklı olabilir .
  • dün gece ben de öyle düşünüp tekrar formatladım, herhang, bi sıkıntı olmadı formatta ancak devamında aynı hatayı almaya devam ettim, hatta üstüne iki sefer de mavi ekran verdi bilgisayar. Bir de şu dikkatimi çekti, yüklemeye çalıştığım her şeyi c anında salt okunur yapıyor, oyunu e'ye yüklesem bile oraya dosya açtığından salt okunur oluyor, defalarca değiştirmeye çalıştım, unlockerlar falan kullandım yine de fayda etmedi.
  • kullandığın işletim sistemi dvd sinde bir sorun olabilir...tüm güncellemeleri yükledin mi ? ayrıca HDD yi bir taratmak gerek.... başlatı aç çalıştıra CMD yaz gelen programı sağ tıkla yönetici olarak çalıştır..daha sonra aşağıdaki komu yaz ve enterla

chkdsk c: /f /r (aralarında 1 er tane boşluk var )

ÇÖZÜLDÜ !! Bilgisayar topladım, kurulumlarda sürekli hata var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 22 Şubat 2015; 12:26:43 >

• dediğinizi de yaptım yine değişen bişey yok, işletim sistemini dvd'den değil iki farklı usb'den yükledim. Ben de ilk başta orda sorun vardır diye düşündüm ama ondan kaynaklı değil. Tüm güncellemeleri iki sefer de otomatik olarak yükledim orda da sıkınntı yok. Hdd'yi de iki kere iki farklı virüs programıyla taradım yine tık yok. Hatta dediğinizi yaptıktan sora, ilk kurulum denememde mavi ekran verip kapandı. Heralde kasayı sırtlayıp vatana gitmekten başka çare gözükmüyor.
  • ±++++++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BALCY kullanıcısına yanıt
    Harddiskin yeni mi?Yeni değilse başka bir hard diskle dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sorun ram'deymiş. Hyperx 4gb iki ram vardı,birini çıkarıp denedim kurulumda sıkıntı yaratmadı, ikinciyi takınca yine aynı hatayı verdi. Sabah vatana gidip rami değiştirdim, baya bi cıngar çıkardım, zor oldu ama sıkıntıyı çözdük, hepinize teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.