Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ! Facebook Beyaz Sayfa Sorunu ve Hesaptan Çıkamama!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, öncelikle Windows 10 (orijinal) ve Internet Explorer 11 ve yasal antivirüs programı kullanıyorum. Ayrıca EDGE de kullanıyorum. IE de bir hesabım, EDGE'de de ayrı bir hesabım var. Öncelikli sorunum IE'deki Facebook hesabımı açtığımda bembeyaz bir sayfa karşıma çıkıyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Hatta çıkış bile yapamıyorum. Oradaki hesabımı başka platformlarda da denedim ve hepsinde beyaz ekranla karşılaşıyorum. İşin kötüsü hesabımı kapatmak veya çıkmak istiyorum ama beyaz ekran hiçbir işlem yaptırmadığı için ne çıkabiliyorum ne de kapatabiliyorum.
    Gözatma geçmişi temizleme, Regedit temizleme dahil her yolu denedim ama IE de bir türlü tanımlı verilerimi silemedim. Yani herşeyi sildikten sonra Gmail, youtube, twitter v.s. ne açarsam açayım pat diye sayfa açılmış vaziyette karşıma çıkıyor. Bunları neden silemiyorum?
    IE içindeki Facebook adresine başka bir adres yazdığımda da (Örnek:https://www.facebook.com/djdemir) "HTTP 500 İç sunucu hatası" sorunu ile karşılaşıyorum.
    Kısaca özetlemek gerekirse, beyaz sayfa sorununu
    veya
    IE içerik temizleme sorununu nasıl aşarım?
    Herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiDj -- 15 Nisan 2017; 23:47:13 >

• Sorun kendiliğinden çözüldü, nedenini ve nasılını anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook yeni hesap açma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.