Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] IOS 8 BATARYA ÖMRÜNÜ %30 DÜŞÜRDÜ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 5s'e IOS 8 yükledim. İki gündür kullanıyorum. Şunu söyleyebilirim, BATARYA ÖMRÜNDE ÇOK CİDDİ DÜŞÜŞ VAR!

Bu sabah tam şarjla güne başladım, ne facebook açtım, ne nete girdim. Toplam telefon konuşma sürem 15 dakikayı geçmez. wifi kapalıydı. Sadece 3g bağlı kaldı. Programların arka planda internete bağlanmasını engelledim. VE AKŞAMI ZOR ETTİM!!! 10 saat içinde doğru düzgün kullanmama rağmen %1 e indi pili. IOS 7 de bu şekilde kullandığımda %40-50 civarında kalıyordu. İnternette yayınlanan batarya ömrü değerlendirmelerine inanmayın.

IOS 8'LE BİRLİKTE EN AZ %30 DÜŞMÜŞ BATARYA ÖMRÜ.

Yeni bir güncellemeyle bu sorunu çözemezlerse gerçekten işimiz zor. YAZIKLAR OLSUN!!!

EDIT: SORUN TELEFONU 'HOME VE AÇMA TUŞUNA BASILI TUTARAK RESETLEYİNCE' DÜZELDİ ARKADAŞLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caymana -- 23 Eylül 2014; 13:37:48 >

• 3G batarya cok tuketiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir sorun olabilir dün %90 şarj ile sabah 8 de çıktım akşam 9 da geldim gün içinde facebook twitter müzik kullanımım oldu 3g de çoğunlukla açıktı %10 civarı şarj ile döndüm ve dün şöyle bir sorunum vardı bekleme ve kullanım sürem aynı gidiyordu nası oldu bilmiyorum ama kendi kendine düzeldi şu anda 20 saat bekleme 4 saat kullanım var %30 şarj
  • 3g tüketiryor ne demek? Daha önce de bu şekilde kullanıyordum!!!
  • kullanım ve bekleme süreleri bende de aynı ve tam şarjdan bu yana 10 saat 38 dakika gösteriyor!!!
  • Kullanim kac saat?

• O yüzden olmuş olabilir telefon durduğu yerde çok şarj kaybediyordu dün şu anda o sorun yok kaybetmiyor şarj. Home tuşu ve kilit tuşuyla bir reset atın onu yapmıştım daha sonra şarj ettim düzeldi sorun belki düzelir sizdede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 19 Eylül 2014; 19:14:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her ikisi de aynı. 10 saat 38 dakika. Ve günün çok büyük bölümünde tüm programlar kapalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caymana

Her ikisi de aynı. 10 saat 38 dakika. Ve günün çok büyük bölümünde tüm programlar kapalıydı.

10 saat normal iste ne bekliyorsun 50 saat kullanmak mi?

• caymana C kullanıcısına yanıt
    Reset attım şimdi. Teşekkür ederim. İnşallah düzelir :/
  • ya arkadaşım sen almaıyor muusn, anlamak mı istemiyorsun. Ben aynı kullanım alışkanlıklarımla, 1 senedir kullandığım telefonumun pil ömrünün düştüğünü söylüyorum.
  • İOS8 ana konusuna yazsan olmaz mi, konu kirliligi yapip duruyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi sayesinde 5s ime ios8 kurmaktan vazgeçtim
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    herşeyi niye aynı konuya yazalım? ayrıca ios 8 batarya tüketimi başlı başına bir konu. bak, arkadaşa da faydalı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caymana

herşeyi niye aynı konuya yazalım? ayrıca ios 8 batarya tüketimi başlı başına bir konu. bak, arkadaşa da faydalı olmuş.

Apple forumu boylece cope donuyor. İos 8 altinda ki hersey o konuda olmali.
    Faydali olmasi bu konuya bagli degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 19 Eylül 2014; 20:44:46 >
  • Vallahi 5s imi daha güncellemedim kereta dursun bakalım böyle biraz :D şuan memnunum 2 gün rahat götürüyor beni arada müzik face twitter sık olmasada internet yüzde 10 falan kalıyor 2 gün rahat götürüyor beni sonra takıyorum
  • Kesinlike katılmıyorum. iOS 7'de alamadığım batarya performansını iOS 8'de aldım. Ama 3G açıkken sürekli surf yapıp da şarjın bitmemesini beklemek saçmalıktan başka bir şey değil.
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Eğer bakarsan güzel kardeşim, "ne facebook açtım, ne nete girdim" yazıyor en başta. Nerenden uydurdun 'surf yapmayı' falan anlamak mümkün değil. Ya cevap yazdığın konuyu okumuyorsun, ya da okuduğunu anlayamıyorsun.

Neyse, umarım okuduğunu anlayabilenler için faydalı olmuştur yazdıklarım.
  • Ciddimisiniz siz?Rahat 1 gün görüyorum iphone 5 de.

Sadece nette takılmayla azda facebook.

• Eşim, ben yükledim diye IOS 8 yüklemiş bugün Iphone 5'ine. Yarın onun batarya durumuyla ilgili bilgim olur. Ve evet, elbette ki ciddiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caymana -- 19 Eylül 2014; 20:21:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.