Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ) OLEACC.DLL - TROJAN VİRÜSÜ BİLGİSAYARIMI MAHVETTİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
16.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Total securitye password manager de dahil. Valla ben heryerde ayni sifreyi kullaniyodum. Kullanmadiklarimida unutuyodum. Simdi her yere ayri sifrem var sifrelerde uzun ve karmasik. Kasperskyi patlatmadan hic bisey olmaz sifrelerinize.
  • Bu tip şeyler sürekli sisteme crack, driver, trainer vs indirince yaşanıyor. Bir de kadınların yanlarında taşıdığı bellekler tam bir atom bombası.

Kadınlar birbirinden müzik resim vs bir sürü şey paylaşınca o flaş belleği uranyumlu asit ile dezenfekte etmek lazım.

Sisteminizi yedeklediyseniz belki yedeklediğiniz şeylere de bulaştı, sistemi önce bir kaç tane yazılım ile sıra sıra tarayıp temizleyecektiniz.

Zemana ve Malwarebytes bunun için çok iyi bir başlangıçtı. Bundan sonra sisteminize taktığınız bellekleri taramanız ve free firewall gibi bir ücretsiz

firewall kurmanız lazım.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Çok fazla tarama falan yaptım sonra usb ye yedekledim ama gerek kalmadı geçen ay yedek almışım sadece projeleri yedekledim sonra flashı biçimlendirdim.
  • Yok ben genel anlamda güvenilirliğini sorguladım. Yani sonuçta sahipleri Rus. O anlamda sordum

• Hitman prosunu bul indir tarat bekle silsin ve bitti bukadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    Oh sonunda biri demiş liveusb
  • Bu konuya girip meraktan okuyanlara tavsiyem.

Önceki mesajların bazilarindada bahsedilmiş.

Bilgisayarınızda bu kadar önemli veriler var ise.

Yabancı flash bellek kesinlikle takmayın. Mecbursaniz o dosyayı veriyi mail ortamında almaya çalışın.

O bilgisayardan sacma sapan web sitelerine girmeyin.

Girmeniz gerekiyor ise sanal Windows kurun

Adi sanı bilinmeyen duyulmamış web sitelerini google bile artık önermiyor. Zorlamayın.

Çok önemli verileri önce zip olarak yedek alın sonra uzantısını bilinmeyen sallamasyon bişi ile degistirin. Örnek *.zip = *. 4a1 açacağınız zaman ziple ac derseniz açılır ve sadece siz bilirsiniz.

Bilgisayara basit ücretsiz yazilimlar kurarken okumadan ileri ileri demeyin. Herseyi reddedin sadece kurmak istediginiz yazılıma onay verin. Zorunlu tutuyorsa alternatif uygulamaları tercih edin.

Bunun gibi basit önlemler le hayatiniz daha kolay güvenli olur.

.

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam 👍
  • Hocam yaklasik 3 senedir Ubuntu kullaniyorum, suanda 20.04 surumu LTS olan gayet stabil, Ubuntu uzerine gnome dash to panel eklentisi ile windowsu bir daha asla aramazsiniz, boyle sacma sapan virusler hatalarla da ugrasmazsiniz, sizin sorunun kesin cozumu yine Ubuntu ile mumkun, bir tane usb ye rufus ile ubuntu yazın, bilgisayari usb ile baslatin, ubuntuyu windows'un yanina kurun boylece hem dosyalariniza erismeye devam edersiniz hemde Windowstan kurtulmus olursunuz, en azindan egitim surecinize cok fazla ugrasmadan hizli bir sekilde kaldiginiz yerden devam edersiniz, dersler bittikten sonra da duruma gore windows ya da ubuntu ile temiz kurulum yaparak devam edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demoprazol -- 22 Ocak 2021; 12:11:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bu tip şeyler sürekli sisteme crack, driver, trainer vs indirince yaşanıyor. Bir de kadınların yanlarında taşıdığı bellekler tam bir atom bombası.

Kadınlar birbirinden müzik resim vs bir sürü şey paylaşınca o flaş belleği uranyumlu asit ile dezenfekte etmek lazım.

Sisteminizi yedeklediyseniz belki yedeklediğiniz şeylere de bulaştı, sistemi önce bir kaç tane yazılım ile sıra sıra tarayıp temizleyecektiniz.

Zemana ve Malwarebytes bunun için çok iyi bir başlangıçtı. Bundan sonra sisteminize taktığınız bellekleri taramanız ve free firewall gibi bir ücretsiz

firewall kurmanız lazım.

Yillardir indiririm trainer torrent driver hic karsilasmadim nereden indirdigini bilmek lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: demoprazol

Hocam yaklasik 3 senedir Ubuntu kullaniyorum, suanda 20.04 surumu LTS olan gayet stabil, Ubuntu uzerine gnome dash to panel eklentisi ile windowsu bir daha asla aramazsiniz, boyle sacma sapan virusler hatalarla da ugrasmazsiniz, sizin sorunun kesin cozumu yine Ubuntu ile mumkun, bir tane usb ye rufus ile ubuntu yazın, bilgisayari usb ile baslatin, ubuntuyu windows'un yanina kurun boylece hem dosyalariniza erismeye devam edersiniz hemde Windowstan kurtulmus olursunuz, en azindan egitim surecinize cok fazla ugrasmadan hizli bir sekilde kaldiginiz yerden devam edersiniz, dersler bittikten sonra da duruma gore windows ya da ubuntu ile temiz kurulum yaparak devam edersiniz.

Ubuntu mate 20.10 a geçmeyi düşünüyordum dediğiniz dash to panel daha iyi duruyor sanki.

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Doğru, bana da 20 yılda tek tük olmuştur ama oluyor işte. Özellikle şirketlerde network olarak insanlar bir ağa bağlanıyorsa ransomware yiyorlar ve komple şirket ağı pert olabiliyor mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: demoprazol

Hocam yaklasik 3 senedir Ubuntu kullaniyorum, suanda 20.04 surumu LTS olan gayet stabil, Ubuntu uzerine gnome dash to panel eklentisi ile windowsu bir daha asla aramazsiniz, boyle sacma sapan virusler hatalarla da ugrasmazsiniz, sizin sorunun kesin cozumu yine Ubuntu ile mumkun, bir tane usb ye rufus ile ubuntu yazın, bilgisayari usb ile baslatin, ubuntuyu windows'un yanina kurun boylece hem dosyalariniza erismeye devam edersiniz hemde Windowstan kurtulmus olursunuz, en azindan egitim surecinize cok fazla ugrasmadan hizli bir sekilde kaldiginiz yerden devam edersiniz, dersler bittikten sonra da duruma gore windows ya da ubuntu ile temiz kurulum yaparak devam edersiniz.

Katiliyorum, eger bilgisayarinizin ozellikleri cok kotu degilse bi linux dagitimina gecip sanal makinede windows 10 kurabilirsiniz. İlla win10 kullanmaniz gereken durumlarda sanal makineden isinizi halledip devam edersiniz.

• geçmişte çift işletim sistemi kurmuştum pc açılırken windows 10 mu ubuntu mu diye soruyordu

uzun bir süre kullanmaya çalıştım ama bir türlü alışamadım ya sevemedim winin verdiği rahatlığı sunamıyorlar bence, yani ancak kafanızda şartlarsanız yada pcyi belli başlı işler için kullanırsanız bence linux uygun görünür

aksi halde pcyle çok vakit geçirenlere linux hiç mi hiç tavsiye etmem

• Bende de ufak bir problem var.

babylone tercüme programı kurulmamış olarak harici diskte duruyordu.Yani PC ye kurulu değil.

Bu diski PC ye taktıp başka bir iş için.Bu arada Norton geri planda olağan taramasını yapmış.

Babylone kaynnağından resimdeki trojanları buldu.Babylonu kaldırdım.

Fakat bulduğu uyarılar her pc açılışında geliyor.Tara diyorum haliyle bulamıyor.Zira dosyalar yok.

Fakat bu uyarı sürekli gelip bıkkınlık veriyor.

Nortonu silmeden bu uyarıyı nasıl engelleyebiiriz?

(ÇÖZÜLDÜ) OLEACC.DLL - TROJAN VİRÜSÜ BİLGİSAYARIMI MAHVETTİ
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Aynısını yapıyordu bana windows defender
  • Y1E._. Y kullanıcısına yanıt

Ne yaptınız peki...Defenderi mi kapattınız?

format
  • Y1E._. Y kullanıcısına yanıt

Ben de aynen ama çok uğraşmamak için.sağlam backup tan geri yükleme yaptım.(ÇÖZÜLDÜ) OLEACC.DLL - TROJAN VİRÜSÜ BİLGİSAYARIMI MAHVETTİ 

🙂👍
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.