Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ) OLEACC.DLL - TROJAN VİRÜSÜ BİLGİSAYARIMI MAHVETTİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
16.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt
    😁
  • Arkadaşlar zaten 1 ay önce falan yedekleme yapmıştım önemli dosyaların şuan sadece bu ayın projelerini yedeklememiştim onlarıda Yandex drive ye yedekledim formatlicam şimdi zaten pc çok karışık formatı düşünüyordum bu da sebep oldu yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim🙂
  • Bas formatı geç en temizi

• Öyle yapıcam 👍
  • hemen formata kaçma temizlenmezse formatla...

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Usb atıp tarama yapmak yerine format atıyorum zaten çok doluydu pc
  • Format neden atıyorsun ki aldığın hatadaki dll dosyalarını indirip pc de gerekli yere atmayı denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 21 Ocak 2021; 14:14:43 >
  • Kaspersky Rescue Disk kullan. USB den çalışan antivirüstür kendisi. Derin virüsleri temizler.

• Başlat menüsüne CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırıp, sfc /scannow komutunu yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 21 Ocak 2021; 14:41:34 >
  • lütfen bi dahakine kaspersky internet security 2021 kullanın. yıllık 24 tl gibi birşey. ayda 2 liraya denk geliyor.

arkadaşların dediklerini yapın. sistem açılışı bozulduysa repair edebilirsin. biraz teknik bilgiye ihtiyacın var.

hiçbir program seni %100 korumaz. kullanan kişinin bilgisiyle de alakalı biraz. yanlış birşey indirmişsindir, dikkatsiz bi linke tıklamışssındır. olur böyle şeyler ama dikkatli davran bir dahakine.

kurtarma programlarını tek tek denemekten başka bir yolun yok. geçmiş olsun.

• Zihnin Geleceği kullanıcısına yanıt
    denedim sonra 0xc000007b hatası verdi
  • ***@rmour*** kullanıcısına yanıt
    Denedim %11de takıldı onunda düzeltmesi varmış o da %97.5 te takıldı
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama zaten pc çok kasıyordu bilinçsizce önüme geleni indirmiştim 5 senelik pc 9 yada 8 yaşında almışlardı bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y1E._.

Haklısın ama zaten pc çok kasıyordu bilinçsizce önüme geleni indirmiştim 5 senelik pc 9 yada 8 yaşında almışlardı bana

bende core2duo işlemci var. 7 gb de ram. kaspersky ile sorunsuz kullanıyorum. sana da öneririm. çoğu antivirüs programını denedim ama benim sistemde stabil çalışıyor. 2021 daha da güzel olmuş.

geçmiş olsun tekrardan. win 10 kuracaksan sitesinden 20H2 son sürümü indirip kur.

• Başlat - Ayarlar - Güncelleştirme ve Günvelik - Sorun Gider

Bunu da dener misiniz?

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam tamamdır. 👍
  • usb linux boot edip patlak dosyalari bulup silebilirsiniz sanki(event viewer'da veya pc acinca cpu uzerinden gorunur muhtemelen)

win bir sekilde yeniden yukler diye tahmin ediyorum, emin degilim :d

• Rootkit taraması yaptır kasperskyın vardı
  • Beyler format bitti. Hepinize tekrardan teşekkür ederim yardımlarınız için🙂
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.