Malwarebyte ve Norton security yükle tamamen siler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(ÇÖZÜLDÜ) OLEACC.DLL - TROJAN VİRÜSÜ BİLGİSAYARIMI MAHVETTİ (9. sayfa)
-
-
Sevindim çözüldüğüne yoksa ssd çöp olacaktı.
Mümkünse chrome kullanma.
Opera kullan ve adguard ile reklamları engelle.
Abuk subuk programları kullanma ccleaner veya advanted system driver felan filan.
o bilgisayarda virüs varken usb'ne virüs bulaşabilir ilk önce düzgün bir antivirüs programı yükle sonra usb tak.
Mcafee kullanmanı öneririm.
-
İşyerinde windows 10 bilgisayar var, bugün 2 kere mavi ekran hatası verdi. Evde Windows 7 kullanıyorum, kafam rahat.
-
Uzman degilim ama internetten total security kod bulup ucuza almak cok karli oluyor. Keylerin guvenligi garanti edilmiyor ama 6 ay oldu sikinti yok. Onermemin sebebi hem antivirusunuz oluyor hemde password manager. -
Linux kur şimdilik, derslerine girersin dersler bitince tekrar eskiye dönersin istersen. Virüs olmaz hem.
-
Zorno mu izlediniz hocam ? En son hangi siteye girdikten sonra kaptı bu koronayı ps ?quote:
Orijinalden alıntı: Y1E._.
Tamam Teşekkür ederim 👍🙂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefondan izliyorum. Heralde virüsse film sitesinden eğer sistem ile ilgili ise güncelleme ortasında durdurdum belki ondandır. -
Opera'ya geçmeyi düşünüyordum zaten ama herşeyim chrome de. Uzantılar falan onlara da bakıcam aradığım herşey varsa geçicem. -
Linux başka işlerim için de lazım zaten formatı attık pc ye hallettik gerek kalmadı -
İstediğiniz her şey var yer imlerinizi dışarı aktarabilirsiniz.
Chrome arka planda reklam virüslerini arka planda bilgisayarına indiriyor.
-
Tamam indiricem bakalım nasıl birşey 👍 -
Linux Mint Live CD hazırla, önemli verilerini başka bir diske aktar ve formatla.
-
Super antispyware ve Adwcleaner ile tarat..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online virus scannerlar var. Bir çalıştırın. Esrt ve kasper iyidir. Avira da hızlı yüklenip çalışır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hep beraber kınayalım o virüsü
-
Kurtuldum sonunda
-
Bu arada önemli dosya dediklerim (projeler) animasyon filmlerim hatta yt kanalım var paylaşıyorum bunları, kaybolacaklar ve silenecekler diye ödüm koptu. Küçüklüğümden beri merağım var animasyon yapmaya ilkokulda başlamıştım.
(Kanal - 4.3K Abone = Animator TV)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Syntax Erol
Uzman degilim ama internetten total security kod bulup ucuza almak cok karli oluyor. Keylerin guvenligi garanti edilmiyor ama 6 ay oldu sikinti yok. Onermemin sebebi hem antivirusunuz oluyor hemde password manager.Cevap için teşekkür ederim. Kaspersky kod aldım. Umarım problem çıkmaz. password manager olarak Kaspersky de var mı ?
Her şeyden önemlisi üstadım bunlar ne kadar güvenli ?
-
Teknoloji geriye gitmiyor dostum ileriye gidiyor , doğal olarak güvenlik geliştiği kadar virüslerde geliştiriliyor.
Eskiden bu kadar yaygın değildi daha basit tarzda virüsler vardı dolayısıyla etkisi de düşüktü
Şimdi her türden virüs var , sırf bir resim tıklıyorsun bir mail açıyorsun bir siteye giriyorsun diye virüs uyarısıyla karşı karşıyasın , ipini koparan hacker kesildiği için ,
şimdi sistem daha fazla gelişti,
antivirüslere ve kullanıcılara yakalanmadan minimum çapta maksimum etki oluşturmayı hedefliyorlar, kullanıcıların haberi olmadan pcnin gücünü kullanarak mining yapıyorlar ve sadece o sitede dolaşsan bile başarabiliyorlar bir şekilde
laptopumun mesela webcamı daima siyah bantla kapalıdır, basit ama kesin önlem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X