Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ) OLEACC.DLL - TROJAN VİRÜSÜ BİLGİSAYARIMI MAHVETTİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
16.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malwarebyte ve Norton security yükle tamamen siler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevindim çözüldüğüne yoksa ssd çöp olacaktı.

Mümkünse chrome kullanma.

Opera kullan ve adguard ile reklamları engelle.

Abuk subuk programları kullanma ccleaner veya advanted system driver felan filan.

o bilgisayarda virüs varken usb'ne virüs bulaşabilir ilk önce düzgün bir antivirüs programı yükle sonra usb tak.

Mcafee kullanmanı öneririm.

• İşyerinde windows 10 bilgisayar var, bugün 2 kere mavi ekran hatası verdi. Evde Windows 7 kullanıyorum, kafam rahat.

• 4007 kullanıcısına yanıt
    Uzman degilim ama internetten total security kod bulup ucuza almak cok karli oluyor. Keylerin guvenligi garanti edilmiyor ama 6 ay oldu sikinti yok. Onermemin sebebi hem antivirusunuz oluyor hemde password manager.
  • Linux kur şimdilik, derslerine girersin dersler bitince tekrar eskiye dönersin istersen. Virüs olmaz hem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y1E._.

Tamam Teşekkür ederim 👍🙂
    Zorno mu izlediniz hocam ? En son hangi siteye girdikten sonra kaptı bu koronayı ps ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Telefondan izliyorum. Heralde virüsse film sitesinden eğer sistem ile ilgili ise güncelleme ortasında durdurdum belki ondandır.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Opera'ya geçmeyi düşünüyordum zaten ama herşeyim chrome de. Uzantılar falan onlara da bakıcam aradığım herşey varsa geçicem.
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Linux başka işlerim için de lazım zaten formatı attık pc ye hallettik gerek kalmadı
  • İstediğiniz her şey var yer imlerinizi dışarı aktarabilirsiniz.

Chrome arka planda reklam virüslerini arka planda bilgisayarına indiriyor.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Tamam indiricem bakalım nasıl birşey 👍
  • Linux Mint Live CD hazırla, önemli verilerini başka bir diske aktar ve formatla.

• Super antispyware ve Adwcleaner ile tarat..

• Online virus scannerlar var. Bir çalıştırın. Esrt ve kasper iyidir. Avira da hızlı yüklenip çalışır

• hep beraber kınayalım o virüsü

• elweda kullanıcısına yanıt

Kurtuldum sonunda 

• Bu arada önemli dosya dediklerim (projeler) animasyon filmlerim hatta yt kanalım var paylaşıyorum bunları, kaybolacaklar ve silenecekler diye ödüm koptu. Küçüklüğümden beri merağım var animasyon yapmaya ilkokulda başlamıştım.

(Kanal - 4.3K Abone = Animator TV)

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntax Erol

Uzman degilim ama internetten total security kod bulup ucuza almak cok karli oluyor. Keylerin guvenligi garanti edilmiyor ama 6 ay oldu sikinti yok. Onermemin sebebi hem antivirusunuz oluyor hemde password manager.

Cevap için teşekkür ederim. Kaspersky kod aldım. Umarım problem çıkmaz. password manager olarak Kaspersky de var mı ?

Her şeyden önemlisi üstadım bunlar ne kadar güvenli ?

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

Teknoloji geriye gitmiyor dostum ileriye gidiyor , doğal olarak güvenlik geliştiği kadar virüslerde geliştiriliyor.

Eskiden bu kadar yaygın değildi daha basit tarzda virüsler vardı dolayısıyla etkisi de düşüktü

Şimdi her türden virüs var , sırf bir resim tıklıyorsun bir mail açıyorsun bir siteye giriyorsun diye virüs uyarısıyla karşı karşıyasın , ipini koparan hacker kesildiği için ,

şimdi sistem daha fazla gelişti,

antivirüslere ve kullanıcılara yakalanmadan minimum çapta maksimum etki oluşturmayı hedefliyorlar, kullanıcıların haberi olmadan pcnin gücünü kullanarak mining yapıyorlar ve sadece o sitede dolaşsan bile başarabiliyorlar bir şekilde

laptopumun mesela webcamı daima siyah bantla kapalıdır, basit ama kesin önlem

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.