Şimdi Ara

[Çözüldü]sadece konuşma ve mesajlaşma için kullanılıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merhaba iphone 4 almayı düşünüyorum . kendim için değil. sadece konuşma ve mesajlajma amacı ile kullanılıcak kasarmı ? tecrübeliler cevap verirse sevinirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l3mirl -- 25 Haziran 2016; 0:21:11 >

• Kasmaz,alabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Kasmaz,alabilirsin

sen kullandınmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3mirl

quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Kasmaz,alabilirsin

sen kullandınmı ?

Evet ben kullandım kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gs cihazımı daha geçen sene değiştirdim, 4 pek tabi bu bahsettiğiniz amaçlarla kullanılabilir. Bataryası ölü olmamak şartıyla tabi.
  • Şu dediğiniz şartlarda iphone 2g bile olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bunlara inanma vallahi klavyeyi actigin zaman bile k ye bas 2 sn gecikmeli 16gb ip4 var yani bulaşma git android al o paraya orta segmentte neler var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3mirl

beyler merhaba iphone 4 almayı düşünüyorum . kendim için değil. sadece konuşma ve mesajlajma amacı ile kullanılıcak kasarmı ? tecrübeliler cevap verirse sevinirim teşekkürler

Mümkünse IOS7 veya 8 olan bir iphone 4 rahatlıkla iş görür. Fiyat farkları bu kadar azken, 4S de düşünülebilir.
  • Dostum git lumia al ne kasar nede başka sorun yaşarsın bu tarz işler için en ideali .

• bence 4 kasar. 4s alırsan sadece mesaj ve konusmada sıkıntı yasamazsın veya saniyelik yasarsın

• Hocam anladığım kadarıyla uygulama falan kurulmayacak telefona. iPhone 4 al, üzerine bir de iOS 6 kur istediğin gibi mesajlaş, konuş kasmaz.
  • Git bir tane 3310 al. Üzerine de çakma çelik batarya, sırf konuşmak ve mesajlaşmak için 1 hafta bile götürür.
  • tmm saolun beyler
  • ios 7 li 4s alin daha iyi olur

• Niye iPhone alıyorsun ki mesajlaşma ve konuşma için, ne gerek var? Apple seçiminin sebebini bilsek daha kolay cevaplarız

• quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

Niye iPhone alıyorsun ki mesajlaşma ve konuşma için, ne gerek var? Apple seçiminin sebebini bilsek daha kolay cevaplarız

çünkü 300 tlye en güzel tlefon o
  • Ben bu dediklerin için forumdan ikinci el temiz iPhone 4 aldım annem kullansın diye. Garantisi az kalmıştı. Aldıktan sonra ekranın soluk olması dikkatimi çekti, randevu aldım zorludan ve cihazı sıfırı ile değiştirdiler. 300 tl ye sıfır cihaz almış olduk ve anneme şarjı 2 gün rahat gidiyor şuan alır almaz karbon fiber ile de kapladım içim rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Ben bu dediklerin için forumdan ikinci el temiz iPhone 4 aldım annem kullansın diye. Garantisi az kalmıştı. Aldıktan sonra ekranın soluk olması dikkatimi çekti, randevu aldım zorludan ve cihazı sıfırı ile değiştirdiler. 300 tl ye sıfır cihaz almış olduk ve anneme şarjı 2 gün rahat gidiyor şuan alır almaz karbon fiber ile de kapladım içim rahat

güzel taktik
  • İos 7 yavaş çalışır birazda 4 ler ios 6 ya düşürülebiliyo düşürüp rahatça kullanılabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.