Şimdi Ara

cözüldü surecom wrilless modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin surecom wrilless modem de kablosuz ayarlarında wep sifreleme koymak istiyorum fakat multiplex ssıd sorunu veriyor kurulumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpimc -- 19 Şubat 2009; 17:38:44 >

• multiplex ssıd
    Sanırsam SSID yani kablosuz bağlantı adınız daha önce kaydedilmiş modeme.
    Farklı bir isim vererek deneyin.
    Yani eskisi
    alpimc ise yenisini alpimc2 olarak yazın.bir de öyle deneyin.
  • ssıd sürekli degiştiriyorum sorunum ssıd degil multiplex ssıd diye farklı bir bölüm var oraya işlem yaptırmıyor devre dışı diye wrillese wep şifrede koyamıyorum
  • Ben çok merak ediyorum.Normal hayatınızda da sorunlarınızı böyle karışık mı anlatırsınız?
    Bak şimdi yazdıklarına bir göz atalım.

İlk mesajında demişsin ki;

quote:

Orjinalden alıntı: alpimc

multiplex ssıd sorunu veriyor

Bu ne demek?Bir işlem yapmaya çalışıyorsun,karşına bir hata çıkıyor ve hata multiplex ssid.Ya bu bir dosya ya da bir uygulama ismi diye anlar herkes.

Sonra sana fikir üretiyoruz arkasından ikinci mesajını atıyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: alpimc

sorunum ssıd degil multiplex ssıd diye farklı bir bölüm var oraya işlem yaptırmıyor devre dışı diye wrillese wep şifrede koyamıyorum

Burada da multiplex ssid menüsüne giremediğini söylüyorsun.

Sence bir saçmalık yok mu ortada?

Ne ise;
    Şu modemin tam modelini söyle de klavuzunu indirip bir bakalım nereye nasıl giriliyor tamam mı?

• tamam hocam ben cözdüm modem cd si olmadan bu işlemi yapamıyormuşum multiplex ssıd menüsü cd olmadan enable yapılamazmış sacma bir durum ama karşılaştım.ilgilendigin icin sag ol.
  • Rica ederim de konunun başlığına ÇÖZÜLDÜ ibaresini eklersen başına gelen arkadaşlar için klavuz olmuş olur.
    İyi forumlar
  • slm bende surecom bir modem var elimde cd si yok elinizde varsa msj atarmısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.