Şimdi Ara

[Çözüldü]Windows 7 Kurulumda Harddiski Görmeme Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 75 gb'lik yüzüklerin efendisi extended edition indirdim 1tb'lik harici harddiske atarken sorun çıktı,nedeni sizinde tahmin ettiginiz gibi hdd fat32 formatlı ve 4gb'den yüksek dosyaları almıyor,nette araştırdım hdd içindeki verileri silmeden fat32'den ntfs çevirilebildigini öğrendim "easeus partition manager" adlı program ile çok kısa sürdügünü yazmış bir çok kullanan.Bende indirdim hdd içindeki veriler çok önemli oludugu için usb bellekte deneyeyim dedim ilk,denemez olaymışım nereye bastıysam pc bir yavasladı kasıldı bende donmasın diye mouse falan deymedim birazdan kendine gelir dedim,1 dk sonra res attı ve açılışta kurtarma ekranı geldi normal başlat dedim ardından mavi ekran geldi ve hata kodları,okunmuyorda direk kendi kendine res attıyor hemen,en iyi bilinen yapılandırma ile başlat ve güvenli modu'da denedim olmadı win 7 cd takıp başlangıç onarma dedim cevabı:"Çözüm bulamıyorum microsofta iletin sorununuzu lütfen(önerilir )".

Baktım olmuyacak dedim format atim en çok 1,2 saatimi alır veriler kaybolmasında gerisi önemli degil dedim,bu sefer hdd bölümlerini görmüyor ne c'yi nede d'yi.Şu an debian'dayım debian saglam çalısıyor hala c'yi ve d'yi görüyor ama windows açılmıyor daha kötüsü formatta yemiyor,konuyu windows 7 kısmına açtım ama linux bölümüne açsam daha iyi olurdu galiba çünkü çözümü linux üzerinden uygulamam lazım sanırım.

Bu arada c ile d'nin formatı ntfs hala,fat32 değil windows kurulumda niye görmüyor hala anlamış değilim.

C'deki verileri D'ye ve harici hdd'ye yedekliyorum.Windows bida nasıl kurabilirim.

Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinn3g4N -- 29 Ekim 2012; 15:09:27 >

• Okunma sayısı artıyor ama cevap yok.Problem zor biliyorum saatte geç oldu ama bilgisi yada düşüncesi olan arkadaş bizimle paylaşırsa çok memnun olurum.
  • up
  • Sorun çözüldü arkadaşlar çözüm burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinn3g4N -- 29 Ekim 2012; 14:39:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.