Şimdi Ara

Çözülemeyen Mavi Ekran hatası (ntsokrnl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar. Maalesef benim uzun zamandır uğraştığım bir mavi ekran problemim var. Bu mavi ekranlar 3-4 güne bir rastgele veriyordu. Ekstra bir hard disk takmıştım, onu çıkardıktan sonra bir 10-15 gün vermedi. Isınma problemi falan olmadığını biliyorum karstayız ve pc ısısı iyiyken hatayı vermekte. Sistemim fotoğraftaki gibi. Msi anakartın sitesindeki bios güncellemesinde Windows 8 kullanacaksanız güncelleyin diyor. Windows 8.1 de denedim onda daha sık karşılaştım.

Ramlerim gskill 1866 jipsaw dual kit resimde çıkmamış. Dün biosta xmp support baktığımda ramin 1inde gözüküyor diğerinde gözükmüyordu. Ramler kit ama. Ayrıca her rami tek tek takıp baktığımda support gözüküyordu. Anlamadığımdan dolayı buraya yazmak istedim.

Hdtune ile hard diski taradım bir sıkıntı çıkmadı. Ekran kartını 82 dereceye kadar test ettim bir problem yok. Bilgisayardaki tek problem öndeki ses girişini kullanıyorum aynı sokete usb taktığımda cızırdama geliyor.

Yaptığım işlemler şunlar;

-Memtest86+ ile ramleri test ettim (3 pass)
    -Hdtune ile harddiski taradım
    -Ekran kartını test ettim
    -İşlemci fanını temizledim macunladım

Çözülemeyen Mavi Ekran hatası (ntsokrnl)

Mini dump dosyasını yandex diske yüklemiştim

https://yadi.sk/d/gyyoaugrdQd8y

hatalar hep ntsokrnl hatası. 2 windowsumda orjinal, laptopun keyi ile win 8.1 de denedim.

Diğer forumlarda çare olamadılar(ver gazı) donanımhaber bana bir çare

Şimdiden herkese teşekkürler, Tekrardan iyi forumlar.

Bu arada toshiba olan hard disk iptal. Ben güç kaynağından şüpheleniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroforce -- 10 Ocak 2015; 13:10:59 >

• Sorunum güncel ve upsden şüpheleniyoruz sadece. Çünkü usb takıldığında cızırdama ve yüklü yüksüz hata verme var ramleri test ettim bir sıkıntı yok. Mavi ekran rastgele geliyor.
  • İptal olan hard disk hala resimde gözüküyo
  • ilk bakışta mı anladın ikinci bakışta mı

Resim eski donanım çoktan çıktı pcden.

Sorun güncel, boş konuşması değil de çözümü olan arkadaşlar var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.